Çok üzgün

Keşke trol olsa. Zavallı, kaybolmuş, tek bildiği iletişim mahalle arası kavgalarından öğrenilmiş bir çocuk.
Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI

Şimdi avrupa da doğup büyüdüm diye bas bas bagirmiyacam ama SEN KIMSINDE MAHALLE INSANLARINI KUCUMSUYOSUN CEVRENDE YOKMU ÖYLE INSANLAE BENIM ÇEVREMDE ÇOK ONLARDAN ÖĞREN INSANLIĞI

Avrupada doğup büyümüşsünüz ama bazı şeyleri içselleştiremeden olmuş bu. Medeniyetin beşiğinde büyüyüp bir gram medeniyet alamamışınız.

Sadece konu sahibi arkadaşa değil ki hakaretleriniz başka arkadaşlara da devam etmiş, tavrınız ve üslubunuz gerçekten yakışıksız. Yazdıklarınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Baskalrina değil sana niye yapmıyorum insan gibi konusuyosunuz ondan diğerleri hayvan gibi saldırmış affedersin

Baskalrina değil sana niye yapmıyorum insan gibi konusuyosunuz ondan diğerleri hayvan gibi saldırmış affedersin

Ya arkadaşım tamam kocanı da al git nolursun, çok hanımsın sen, biz hepimiz kötüyüz sen iyisin..
Hadi güzelim yazma artık..
İstenmediğin yerde durma.

mügecim seni burdan tanıdığım kadarıyla çok sevdim gerçekten.ne yaşadığını en iyi sen bilirsin tabii ki.
ama bence bu adam senin onu ne kadar çok sevdiğini ve bağlı olduğunu biliyor.
sen zaten çok ince , duygusal, hassas bir insansın.
o yüzden bence eşin sana eve döndüğünde ve ilerleyen günlerde çok yalvaracak, sözler verecek ve seni ikna edecek.sen de evliliğine, emeklerine kıyamayacaksın ve ayrılmayacaksınız.
bu senin hayatın, ateş düştüğü yeri yakar, burada okuyup yorum yapan bizleri değil elbette. Yaşayan sensin.yani bence boşanma olmayacak bu işin sonunda ama senin tertemiz duygularını böyle kullanıp paramparça ettiği için çok kızıyorum eşine ve genelinde tüm erkeklere...

Peki bayan kibar sizin gibi yapmacık olurum:)

Melek yazdın diye ya da hakaret ettin diye layık olmadın sen o sıfata, sen şu yaşında kendini o sıfatlara layık gördüğün için insanlar bu kadar üzüldüler ya sana... Ama anlayamadın... Yazık...

+1

Ben de bundan endişeleniyorum. Bu adam Müge' yi üzmesin daha fazla

Konu sahibi kusura bakmayın konudan önce başka şeylere yazdım dayanamadım.

Sizi sadece buradaki konularınızdan biliyorum ama güçlü bir kadınsınız. Bunu da aşacağınıza inanıyorum. Kendinize biraz zaman verin, hemen iyileşmek zorunda değilsiniz. Kızgınlığınızı, üzüntünüzü, kırgınlığınızı doğal seyrinde yaşayın.

Peki bayan kibar sizin gibi yapmacık olurum:)

Bu aşamadan sonra öğrenebilir misiniz bilmiyorum ama ben gene de deniyim. Kibarlık ve saygı yapmacıklık değildir. Forum ortamında samimi olmadığınız insanlara siz dersiniz. Zamanlar arkadaş ortamı olursa bu sene evrilebilir. Ama ilk iletişimde direk sen demek saygısızlıktır. Ama kullandığınız 3 kelimeden biri salak, hayvan falan olduğundan sen demeniz de o kadar sorun olmayabilir. Ayrı yazılması gereken eklere falan hiç girmiyim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…