- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Yazdığına göre bir otobüse binip eşinin de bilmediği bir yere gitmiş. .inşallah iyidir.uzaklaşmak ve insanın kendisiyle başbasa kalması bazen çok iyi gelir.Detayları okuyamadım kızlar
Müge iyidir inşallah
Şu üyeye her yaptığı saçmalıkta, yaşı küçük diyorsunuz ya pes!senin gibi salaklara mustahakkk hahahahahah
Şimdi niye itiraf etmişYazdığına göre bir otobüse binip eşinin de bilmediği bir yere gitmiş. .inşallah iyidir.uzaklaşmak ve insanın kendisiyle başbasa kalması bazen çok iyi gelir.
Birde itiraf etmiş s...siz iki kere aldattığını. .yüzünü görmek bile istemez şimdi Müge. .
Çok zor bir durum..içim acıyor onun adina ((
Yok ya ben demem.akıl yaşta değil baştadır atasözü ne güne duruyor. Benimde kızım var 16 yaşında ama bu kızla kiyaslamam bile.Bu üyenin içine kötülük kaçmış..Şu üyeye her yaptığı saçmalıkta, yaşı küçük diyorsunuz ya pes!
Yok o aynı kız değilmiş.bu üni zamanında olan biri.Müge emaillardan farketmis bu işi araştırırken oda itıraf etmis.yani aslında geçen ki olay bunun ortaya çıkmasını sağlamış.Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Terbiyesizler, Allah onları bildiği gibi yapsın
Müge çalışıyo muydu
Şu yaptığını ben düşmanıma yapmam.Yok ya ben demem.akıl yaşta değil baştadır atasözü ne güne duruyor. Benimde kızım var 16 yaşında ama bu kızla kiyaslamam bile.Bu üyenin içine kötülük kaçmış..
Kız o kız değil başkasıymış. O olaydan sonra incelemiş bazı dökümanları öyle anlamış eşi de itiraf etmiş.Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Terbiyesizler, Allah onları bildiği gibi yapsın
Müge çalışıyo muydu
Konularınıza denk gelmiştim daha önce. Gerçekten sizin ne kadar anlayışlı, o adama çok fazla olduğunuzu düşünmüştüm. Aldatılmayı her kadın her insan gibi siz de hiç haketmediniz. O pislik pişmanlığı her zaman yaşayacak.
Bu süreçte içinize atmayın, ağlamak istiyorsanız ağlayın, duygularınızı sürekli yazın. Ama o pisliğe geri dönmeyin. Güçlü olun. Güzel günler sizinle olsun..
mugehatun Mügüş bugün nasılsın ? Kocaman öpüyorum Merkür retrosu da bitmiş. Hadi bi enerji bi gaz çok güzel geçir gününü
mugehatun , canım bilmiyorum eşin tam olarak ne yaptı, geri dönüşü olur mu, ya da bu evlilik seni hep aşağı mı çekti; onsuz yeniden başlamak mı daha iyi bir fikir... senin için en doğrusunu en iyi sen bilirsin.
Olur da ayrılık kararın kesinleşirse, n'olur yeniden hayatı yaşamayı erteleme. Geçmişte ki güzel anılarda melankolik takılı kalma. Ya da hiç evlenmeseydim, daha önce ayrılsaydım diye kendine kızma. Güzel şeyler elbette yaşamışsınızdır ve o anda o paylaşımlar gerçekti. Önemli olan bu. Nasıl güzel anları hiç yaşamamış olmayı dilemek saçma ise, bugünün siniriyle gelecekten umutsuz olmak da saçma. Yeni gün sana ne getirecek bilmiyorsun. Sıfırdan yeni bir sen yaratmak, yeni hedefler edinmek çok zevkli olabilir. Yeni seni eskisinden daha çok sevebilirsin. Yolculuğunda yeni yoldaşlar edinebilir daha keyifli anlar geçirebilirsin.
Yeter ki insan olarak potansiyelini gör ve yaşamaktan vazgeçme. Her ne karar alırsan al, bugünü en iyi şekilde değerlendir. Kaybeden psikolojisine girme. Hangimizin hayatta ne garantisi var, Yaradan'dan başka. En çok O'na dayan ve istemekten çekinme. Vermek istediği için istemeyi veren O.
Detayları okuyamadım kızlar
Müge iyidir inşallah
Yok o aynı kız değilmiş.bu üni zamanında olan biri.Müge emaillardan farketmis bu işi araştırırken oda itıraf etmis.yani aslında geçen ki olay bunun ortaya çıkmasını sağlamış.
Bilmiyorum Müge çalışıyor mu ?
Cesaretin için tebrik ederimCanım, iyiyim çok tşk ederim alakan için <3 Ve çalışmıyordum evdeydim.
Cesaretin için tebrik ederim
İnşallah devamı gelir
Benim aklımda çok soru var da seni bunaltmak istemem daha fazla
Zaman zaman sen yazmak istedikçe yazarsın zaten
Hayır gerçekten bilmiyor uzuldugune degmiyor ilk yorumuma koca ni ovdun felen yazmış halbuki yazdığım şu eski sevgilisiyle gorusuyorsa mutlaka birsey vardır dedim eskiden duygu beslediği biri dedim oda koca ni ovuyon dedi karışık ama asla kimseyi üzmek istemem ama atara atar gidere gider...Yorumunuz gerçekten çok çirkin, insanların mutsuzluğuyla mutlu mu oluyorsunuz bir de kahkaha atmışsınız.
Ne güzel laf soktun canım acıdı buda bi salak ışte hahahahahahKendini alıntılayıp salak mı dedin bir de, Allah nasıl da şaşırtıyor
Zere çocuk kim belli aldatılan beyinsizKızlar hepinize çok tşk ederim, hepiniz çok tatlısınız ve iyki varsınız.
Her yorumunuz benim için çok değerli.
Bir gereksizin yazdığı da çok önemli değil, muhtemelen çocuk filan zaten aklı tam bir yetişkine benzemiyor.
Yok uzulmene gerek yok canım Allaha şükür çok mutluyum :)Canım sen kaçarak mı evlendin ? Kocanı gerçekten sevdiğine emin misin ? Ancak çok büyük mutsuzlukları olan kişiler senin gibi saldırgan olur çünkü. Senin adına üzüldüm. Bir de anne mi olacaksın ? O zaman iki kat daha üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?