Çok üzgün

Mügehatun, umarım bundan sonra çizeceğin yol seni güzel yerlere götürsün, iyi insanlar eşlik etsin bu hayat yolculuğunda..

mugehatun , canım bilmiyorum eşin tam olarak ne yaptı, geri dönüşü olur mu, ya da bu evlilik seni hep aşağı mı çekti; onsuz yeniden başlamak mı daha iyi bir fikir... senin için en doğrusunu en iyi sen bilirsin.

Olur da ayrılık kararın kesinleşirse, n'olur yeniden hayatı yaşamayı erteleme. Geçmişte ki güzel anılarda melankolik takılı kalma. Ya da hiç evlenmeseydim, daha önce ayrılsaydım diye kendine kızma. Güzel şeyler elbette yaşamışsınızdır ve o anda o paylaşımlar gerçekti. Önemli olan bu. Nasıl güzel anları hiç yaşamamış olmayı dilemek saçma ise, bugünün siniriyle gelecekten umutsuz olmak da saçma. Yeni gün sana ne getirecek bilmiyorsun. Sıfırdan yeni bir sen yaratmak, yeni hedefler edinmek çok zevkli olabilir. Yeni seni eskisinden daha çok sevebilirsin. Yolculuğunda yeni yoldaşlar edinebilir daha keyifli anlar geçirebilirsin.

Yeter ki insan olarak potansiyelini gör ve yaşamaktan vazgeçme. Her ne karar alırsan al, bugünü en iyi şekilde değerlendir. Kaybeden psikolojisine girme. Hangimizin hayatta ne garantisi var, Yaradan'dan başka. En çok O'na dayan ve istemekten çekinme. Vermek istediği için istemeyi veren O.

Detayları okuyamadım kızlar
Müge iyidir inşallah
Yazdığına göre bir otobüse binip eşinin de bilmediği bir yere gitmiş. .inşallah iyidir.uzaklaşmak ve insanın kendisiyle başbasa kalması bazen çok iyi gelir.
Birde itiraf etmiş s...siz iki kere aldattığını. .yüzünü görmek bile istemez şimdi Müge. .
Çok zor bir durum..içim acıyor onun adina ((

Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Terbiyesizler, Allah onları bildiği gibi yapsın
Müge çalışıyo muydu

siz akıllı ve güçlü bir kadınsınız. Burdan yazdıklarınız kadarıyla bile çok seviliyorsunuz, bütün hanımlarımız gb sizde çok değerlisiniz.Kendinizi asla güçsüz hissetmeyin hata yapan siz değilsiniz ki ceza çeken siz olasınız. Aksine mutlu olun...umarım kalbiniz kadar iyi, sizi hayrete düşürek kadar güzel olur herşey.

Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Müge çalışıyo muydu
Yok o aynı kız değilmiş.bu üni zamanında olan biri.Müge emaillardan farketmis bu işi araştırırken oda itıraf etmis.yani aslında geçen ki olay bunun ortaya çıkmasını sağlamış.
Bilmiyorum Müge çalışıyor mu ?

Yok ya ben demem.akıl yaşta değil baştadır atasözü ne güne duruyor. Benimde kızım var 16 yaşında ama bu kızla kiyaslamam bile.Bu üyenin içine kötülük kaçmış..
Şu yaptığını ben düşmanıma yapmam.
İyi hatırlıyorum, tanınmış bir üyeye de bir üye böyle bir çıkış yapmıştı. Sonra ortalık epey karışmıştı. Müge yine sakin davrandı.
Şaşırdım diyemeyeceğim zaten kız yurt dışında, okul okumamış, 16'sında evlenmiş birisi.

Şimdi niye itiraf etmiş
Kız evlendi diye mi
Müge çalışıyo muydu
Kız o kız değil başkasıymış. O olaydan sonra incelemiş bazı dökümanları öyle anlamış eşi de itiraf etmiş.
mugehatun Sende üzülme bence kolay değil yaşadığın ama zaten sende mutlu değildin eski konularına denk gelmiştim ara ara. Kendisini pek sevmem ama Gülben Ergen boşanırken demişti ki ''Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını? ( "Şems-i Tebrizi" nin sözü) bu sözü okuduktan sonra karar verdim boşanmaya.

Sen de bilemezsin belki hayatının altı üstünden daha mükemmeldir. Ki ben senin için durumun böyle olduğuna inanıyorum.

Aman kızlar, boşverin densizin teki işte, onu takacak halim yok hiç valla.. Çoluk çocukmuş zaten..

Çok tşk ederim Dönmek gibi niyetim yok zaten.

mugehatun Mügüş bugün nasılsın ? Kocaman öpüyorum Merkür retrosu da bitmiş. Hadi bi enerji bi gaz çok güzel geçir gününü

Canım bu gün çok iyiyim gerçekten. Yarın dönmeyi düşünüyorum eve. Son kez konuşup herkes yoluna demeyi düşünüyorum, hayırlısı.

Çok tşk ederim canım, ya ben gerçekten iyiyim, neden bilmem. Canım acıyor elbette ama bir hırs geldi.
Normalde hırslı bir insan değilimdir hiç... Ama her şey için gücüm varmış gibi hissediyorum gerçekten.

Detayları okuyamadım kızlar
Müge iyidir inşallah

Canım, iyiyim çok tşk ederim alakan için <3 Ve çalışmıyordum evdeydim.

Yok hayatım çalışmıyorum. Evdeydim

Canım, iyiyim çok tşk ederim alakan için <3 Ve çalışmıyordum evdeydim.
Cesaretin için tebrik ederim
İnşallah devamı gelir
Benim aklımda çok soru var da seni bunaltmak istemem daha fazla
Zaman zaman sen yazmak istedikçe yazarsın zaten

Cesaretin için tebrik ederim
İnşallah devamı gelir
Benim aklımda çok soru var da seni bunaltmak istemem daha fazla
Zaman zaman sen yazmak istedikçe yazarsın zaten

Sorabilirsin canım, kendimi iyi hissediyorum yazabilirim yani zaten daha sonra konuyu kapattırmayı düşünüyorum.

Sana ulaşmaya çalışıyor mu müge ?iyi olduğunda detaylari yazarsan sevinirim nasıl bir açık vermiş yada açık mi bu ?bence halen gorusuyorlardir .allah o kızıda bildiği gibi yapsın rezil et ortak arkadaşlarına .neyse ya Ailene söyledin Mi ?Canim birsey diyeyim Mi ben senin konuları hep takip ettim ama cvp yazmadım hiç bu kadar birinin arkasından da sağlam duran es görmedim ben cekemezdim bu hayatın en ufak kesitini ne sabırlı ne vefakar kız diyoduM adam nereden tutarsa elinde kalıyordu hatta uzun süre sonra is bulmuştun ve hayatın iyi yönde ilerleyecekti sen sana asilahn adamdan sebep işten ayrıldin niye kocanın huzuru kaçmasın yanlış anlamasin diye ....Sen fingirdeyemez miydin! namusunu sevdiğini bırakmadın doğruları yapıp çıktın işten .bumudur karşılığı .yok güzelleşmis yok ünide peşindeymis bunları diline varıp nasıl söyledi ikisi de pisliklerin de bogulsunlar .Sende söyle düşün Allah kalbini temizliğinin karşılığını ihaneti gösterip verdi senin gibi bir eşi daha çok zor bulur kendi derdine yansın sen yok doktora gitmiyor yok sosyal yok evde hep yalnızım deyip içinde yara acmasindan kurtuldun.Okadar üzüldüm ki gece uyuyamadım .seni düşünemiyorum diliyorum aldatma olayları artık bitsin insanlar eşlerine emanet gibi narin davransin kimse üzülmeyin. Dilerim çok sevilip seveceğin içini evlatlar la taclandirdiginiz bir yuvaniz olsun

Sana ulaşmaya çalışıyor mu müge ?iyi olduğunda detaylari yazarsan sevinirim nasıl bir açık vermiş yada açık mi bu ?bence halen gorusuyorlardir .allah o kızıda bildiği gibi yapsın rezil et ortak arkadaşlarına .neyse ya Ailene söyledin Mi ?Canim birsey diyeyim Mi ben senin konuları hep takip ettim ama cvp yazmadım hiç bu kadar birinin arkasından da sağlam duran es görmedim ben cekemezdim bu hayatın en ufak kesitini ne sabırlı ne vefakar kız diyoduM adam nereden tutarsa elinde kalıyordu hatta uzun süre sonra is bulmuştun ve hayatın iyi yönde ilerleyecekti sen sana asilahn adamdan sebep işten ayrıldin niye kocanın huzuru kaçmasın yanlış anlamasin diye ....Sen fingirdeyemez miydin! namusunu sevdiğini bırakmadın doğruları yapıp çıktın işten .bumudur karşılığı .yok güzelleşmis yok ünide peşindeymis bunları diline varıp nasıl söyledi ikisi de pisliklerin de bogulsunlar .Sende söyle düşün Allah kalbini temizliğinin karşılığını ihaneti gösterip verdi senin gibi bir eşi daha çok zor bulur kendi derdine yansın sen yok doktora gitmiyor yok sosyal yok evde hep yalnızım deyip içinde yara acmasindan kurtuldun.Okadar üzüldüm ki gece uyuyamadım .seni düşünemiyorum diliyorum aldatma olayları artık bitsin insanlar eşlerine emanet gibi narin davransin kimse üzülmeyin. Dilerim çok sevilip seveceğin içini evlatlar la taclandirdiginiz bir yuvaniz olsun

Yorumunuz gerçekten çok çirkin, insanların mutsuzluğuyla mutlu mu oluyorsunuz bir de kahkaha atmışsınız.
Hayır gerçekten bilmiyor uzuldugune degmiyor ilk yorumuma koca ni ovdun felen yazmış halbuki yazdığım şu eski sevgilisiyle gorusuyorsa mutlaka birsey vardır dedim eskiden duygu beslediği biri dedim oda koca ni ovuyon dedi karışık ama asla kimseyi üzmek istemem ama atara atar gidere gider...

Zere çocuk kim belli aldatılan beyinsiz

Yok uzulmene gerek yok canım Allaha şükür çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…