L
L0nginG
Ziyaretçi
- Konu Sahibi L0nginG
Merhaba arkadaslar,
bi sekilde icimi dökmeye ihtiyacim var, cünkü aylardir icime ata ata patlayacak duruma geldim...
Temmuz ayindan beri annem ve babam kavgali, ayni evin icinde 2 farkli hayat yasiyorlar.
Onlar aralarinda kozlarini paylasirken olan bana ve kardeslerime oluyor.
Biri birine benim üzerimden laf gönderiyor, digeri ayni sekilde.
Evde öyle soguk bi hava varki eve bile girmek istemiyorum artik,
bi ara pskilojim o kadar bozuldu ki önüme gelenle evlenicek hale geldim yeterki bu huzursuzlugun icinden kurtulayim diye.
Birbiriyle konusmuyorlar, soguk savas onlarinki... Öyle cikip sesli kavga etmiyorlar, sadece konusmuyorlar... hicbi sekilde birsey paylasmiyorlar,
temmuz ayindan beri babam kanepede uyuyor düsünün artik.
Ve bunlar 25 senelik evli... ben konusmayi denedim ama hicbirsey fayda etmiyor,
annemde caba göstermek istemiyor zaten iyice bikmis kadin.
Bu aksam yilbasi ama ben odamda oturup agladim, ailecek ayri gecirdigimiz ilk yilbasi... babam tek basina evde kaldi, annem ve ben halamlardaydik, kardeslerim arkadaslarinda.
bu gece dagildigimizin resmiydi...
O kadar üzgünüm ki, ve kizgin... sacma sapan sebebelrden cocuklarina böyle seyler yasattiklari icin anneme ve babama cok kizginim...
ne yapabilirim demicem, ben bilmiyorum siz nerden bileceksiniz... sadece icimi dökmek istedim :çok üzgünüm:
bi sekilde icimi dökmeye ihtiyacim var, cünkü aylardir icime ata ata patlayacak duruma geldim...
Temmuz ayindan beri annem ve babam kavgali, ayni evin icinde 2 farkli hayat yasiyorlar.
Onlar aralarinda kozlarini paylasirken olan bana ve kardeslerime oluyor.
Biri birine benim üzerimden laf gönderiyor, digeri ayni sekilde.
Evde öyle soguk bi hava varki eve bile girmek istemiyorum artik,
bi ara pskilojim o kadar bozuldu ki önüme gelenle evlenicek hale geldim yeterki bu huzursuzlugun icinden kurtulayim diye.
Birbiriyle konusmuyorlar, soguk savas onlarinki... Öyle cikip sesli kavga etmiyorlar, sadece konusmuyorlar... hicbi sekilde birsey paylasmiyorlar,
temmuz ayindan beri babam kanepede uyuyor düsünün artik.
Ve bunlar 25 senelik evli... ben konusmayi denedim ama hicbirsey fayda etmiyor,
annemde caba göstermek istemiyor zaten iyice bikmis kadin.
Bu aksam yilbasi ama ben odamda oturup agladim, ailecek ayri gecirdigimiz ilk yilbasi... babam tek basina evde kaldi, annem ve ben halamlardaydik, kardeslerim arkadaslarinda.
bu gece dagildigimizin resmiydi...
O kadar üzgünüm ki, ve kizgin... sacma sapan sebebelrden cocuklarina böyle seyler yasattiklari icin anneme ve babama cok kizginim...
ne yapabilirim demicem, ben bilmiyorum siz nerden bileceksiniz... sadece icimi dökmek istedim :çok üzgünüm: