Öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız,desteğiniz için arkadaşlar.
Aşkımla güzelce konuştum dün konuyu.
Bana o olaydan öncede karşılarmış, doldurmaya, ayırmaya çalışıyorlarmış (aşkım bana hiç yansıtmadı inanın, ben bunları bilmiyordum), işte uzaktan ilişki mi yaşanır,olmaz öyle şey, bırak vs..Deli gibi kıskançlık triplerine giriyorlarmış. Ama aşkım diyor ki '' Evet kıskanıyorlardı bizi, hep kıskandılar, ben onlara en güzel cevabı hep senin ve ilişkimizin arkasında durarak verdim,onların maillerini takmadım, evet kızmadım yazdım, ama o olaydan sonra hiç konuşmadım, arama mesafe çektim, bana niye böyle sessiz kalıyorsun,yorumlarımıza hiç bir cevap neden vermiyorsun, bizimle konuşmuyorsun dediklerinde ''yapmıyorum'' dedim ve sessiz tavır koyarak gösterdim anladılar'' Ben tepkimi bu şekilde daha etkili bir şekilde koydum dedi.
Bu şekilde de açıklamasını devam etti :
''Bu olaydan sonrada hep bizim güzel haberlerimizi duydular, Şimdi sürekli tebrik ediyorlar (iki gün önce kız yazmış sürekli) ama ben cevap bile vermiyorum, yazmıyorum.Onlar bu şekilde de çok güzel ağızlarının paylarını aldılar, ben onları çok iyi tanıyorum.O olaydan sonra da ağızlarını açıp hiç bir kelime dahi etmediler anladılar tepkimi ve şimdi ise asla yorum değil ağızlarını açıp bir laf bile edemiyorlar senin için'' dedi.
Ama bu konuşmamızdan sonra tek bir küçük olumsuz yorum yapmayı hadlerinde görürlerse, asla susmam dedi (ki ağızlarını açamıyorlarmış artık,Aşkımın kişilik yapısı öyledir, takmadığı şeylere insanlara laf anlatmaya bile gerek duymaz, tavırlarıyla koyar tepkisini, umursamaz.. ama ben aşkıma bi daha eğer ki en ufacık bir şey dahi olursa sustuğunu görürsem duyarsam, beni de unut dedim, bu kadar da sert koydum tepkimi )
ıstersen de görüşmem ki zaten eskisi gibi değiliz asla ikisiyle de dedi.Ve hiç kimse içinde seninle aramı bozmam, bozamadılar da, bozamazlar da zaten dedi.
Ben de bu kızla görüşmesini istemediğimi belirttim, zaten görüşmüyorum bir yazarsa merhaba nasılsın'dan başka konuşmuyorum zaten dedi. Ama bi daha bu kadar kendini önemsemesine izin verme dedim. Grupla beraber görüşseler de bu E denilen kız aralarında olsa dahi onu umursamayacağını konuşmayacağını söyledi. Söz verdi bana.
Diğer kıza da( o da aşkımın en iyi arkadaşı ) çok kırıldığımı söyledim. Ama eğer lafı geçerse beni sorarsa ona da kırgın olduğumu, o E denilen kıza ise çok ama çok kızgın, kırgın olduğumu, yaptıkları yorumları, benim hakkımdaki düşüncelerini gördüğümü söylersin dedim ama senin en yakın arkadaşlarından olduğu için diğer kızla görüşebilirsin yine dedim ama ben mümkün olduğunca görmek istemiyorum dedim.
Hakkettikleri değer kadar değer vericez yani arkadaşlar. Hayırlı oldu, erkenden gördüm yüzlerini, ona göre davranacağız.