Çok üzgünüm arkadaşlar, ne olur yanımda olun

Ama mavicim ben bu kızı görmek dahi istemiyorum artık, aşkımında görüşmesini istemiyorum(( istemiyorum , çok üzüldüm, bana onun hakkında ufak bi kötü şey deseler aslan kesiliyorum o neden beni korumamış ki, neden yani. sessiz biinsan evet, takmaz fazla , ama ben kırıldım bu duruma bilmiyorum bi tuhaf oldum işte.

O zaman sevgiline söyle görüşmeyi kessin onlarla..

Sevgilin rahatsız olmamış mı hiç bu söylemlere

Mavicim doğru sölüyosun herkesin düşüncesine engel olamam, ama yüzüme onca gülüp, aşkım benim onları cok sevdigimi sölemesine ragmen, bizde onu sevdik bir kelime yok yazan, hep kötüleme var. bir tane bile iyi laf yok sadece mutevaziymişim alcak gönüllü bu da neden biliyor musun onu insan yerine koyup sıcak davrandığım için, aşkım arkadaşı diye. yazıklar olsun

Valla boşu boşuna kendinize dert arıyorsunuz gibime geliyor.
Bu kadar dertlenecek üzülecek ne var anlamadım. Sana iyi davranmış ama senden hoşlanmamış olabilirler bu oldukça normal.
Neden bu kadar dert ettinki, boşver gitsin, sonuçta görüşmezsin olur biter.

O zaman sevgiline söyle görüşmeyi kessin onlarla..

Sevgilin rahatsız olmamış mı hiç bu söylemlere

Olmamış demekki, takmamış, üzerinde durmamış ama şimdi o kızın tebriklerine teşekkür ediyor, onun nasıl oldugunu vs soruyor iyi yani araları.

Ben sölicem görüşmesini istemediğimi , bilsin fikrimi, gerekirse söylesin, o kızın mailini okudugumu, iki yüzlü oldugunu anlamamı söylesin. Ben kesinlikle koyucam tavrımı. Bunu ilk kez yapıcam , hiç ama hiç tarzım deil böle kısıtlamalar ama kesinlikle bunu yapıcam

Üzüldüm işte, ona bi laf bile etmemesine üzüldüm, üzüldüm anlıcagın cnm, içime dert oldu, ne yapmışımda yakışmamışım, o düşünceleri, ağır şeyleri düşündürücek ne yapmışım dedim. Ki aşkımın annesi bile bana inanılmaz sıcak davrandı kızı gibi canı gibi. Bu kızla görüştüğü için dertleniyorum işte. Çünkü ben istemiyorum artık ne onun görüşmesini ne de ilerde benim görüşmemi.

sevgilinde bir acaip .. Nasıl tavır koymadı arkadaşlarına.. hiç çekinmeden söle herkesin ağzına bakıcaksa işiniz var canım..

Canım quen ağızlarına bakmıyor aslında, yani onların dolduruşuna hiç gelmedi hep bana iyidir hep...

aşkımı tanıyorum sessizdir, suskunlukla ifade eder tepkisini ama kızmadım yazmış, yani nasıl kızmadım yazdı ki, o kızdınmı dediği halde. deemek ki kız biliyor kızılacak şeyler yazdıgını.

Aşkım yani en azından böyle bir yorumla karşılaştıgında susturabilir ya da sizden yorum beklemedim, yiliğimi dahi düşünseniz bu şekilde yorumlara ihtiyacım yok sizden daha iyi tanıyorum gibi bir cevap verebilirdi... ama nerdeeee demekkiiii

bence burda içiniz içinizi yicene sevgilinize biran önce söleyin ve bu soruları ona sorun bencede çok saçma seven insan sevdiğine toz kondurmaz seninki kızmadım demiş bide yani en azından sizi ilgilendirmez deseymiş buda yeterdi onlara o bişi demedikçe kızlar çoşmuş hele o E olan yani sevmiyo olsa bile saygı duyması lazım arkandan konuşmuş günahını almışlar onca lafa sevgilinizde susmuş hayret ettim

Öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız,desteğiniz için arkadaşlar.
Aşkımla güzelce konuştum dün konuyu.

Bana o olaydan öncede karşılarmış, doldurmaya, ayırmaya çalışıyorlarmış (aşkım bana hiç yansıtmadı inanın, ben bunları bilmiyordum), işte uzaktan ilişki mi yaşanır,olmaz öyle şey, bırak vs..Deli gibi kıskançlık triplerine giriyorlarmış. Ama aşkım diyor ki '' Evet kıskanıyorlardı bizi, hep kıskandılar, ben onlara en güzel cevabı hep senin ve ilişkimizin arkasında durarak verdim,onların maillerini takmadım, evet kızmadım yazdım, ama o olaydan sonra hiç konuşmadım, arama mesafe çektim, bana niye böyle sessiz kalıyorsun,yorumlarımıza hiç bir cevap neden vermiyorsun, bizimle konuşmuyorsun dediklerinde ''yapmıyorum'' dedim ve sessiz tavır koyarak gösterdim anladılar'' Ben tepkimi bu şekilde daha etkili bir şekilde koydum dedi.

Bu şekilde de açıklamasını devam etti :
''Bu olaydan sonrada hep bizim güzel haberlerimizi duydular, Şimdi sürekli tebrik ediyorlar (iki gün önce kız yazmış sürekli) ama ben cevap bile vermiyorum, yazmıyorum.Onlar bu şekilde de çok güzel ağızlarının paylarını aldılar, ben onları çok iyi tanıyorum.O olaydan sonra da ağızlarını açıp hiç bir kelime dahi etmediler anladılar tepkimi ve şimdi ise asla yorum değil ağızlarını açıp bir laf bile edemiyorlar senin için'' dedi.

Ama bu konuşmamızdan sonra tek bir küçük olumsuz yorum yapmayı hadlerinde görürlerse, asla susmam dedi (ki ağızlarını açamıyorlarmış artık,Aşkımın kişilik yapısı öyledir, takmadığı şeylere insanlara laf anlatmaya bile gerek duymaz, tavırlarıyla koyar tepkisini, umursamaz.. ama ben aşkıma bi daha eğer ki en ufacık bir şey dahi olursa sustuğunu görürsem duyarsam, beni de unut dedim, bu kadar da sert koydum tepkimi )

ıstersen de görüşmem ki zaten eskisi gibi değiliz asla ikisiyle de dedi.Ve hiç kimse içinde seninle aramı bozmam, bozamadılar da, bozamazlar da zaten dedi.

Ben de bu kızla görüşmesini istemediğimi belirttim, zaten görüşmüyorum bir yazarsa merhaba nasılsın'dan başka konuşmuyorum zaten dedi. Ama bi daha bu kadar kendini önemsemesine izin verme dedim. Grupla beraber görüşseler de bu E denilen kız aralarında olsa dahi onu umursamayacağını konuşmayacağını söyledi. Söz verdi bana.

Diğer kıza da( o da aşkımın en iyi arkadaşı ) çok kırıldığımı söyledim. Ama eğer lafı geçerse beni sorarsa ona da kırgın olduğumu, o E denilen kıza ise çok ama çok kızgın, kırgın olduğumu, yaptıkları yorumları, benim hakkımdaki düşüncelerini gördüğümü söylersin dedim ama senin en yakın arkadaşlarından olduğu için diğer kızla görüşebilirsin yine dedim ama ben mümkün olduğunca görmek istemiyorum dedim.

Hakkettikleri değer kadar değer vericez yani arkadaşlar. Hayırlı oldu, erkenden gördüm yüzlerini, ona göre davranacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım belki konuyu uzatmak istemediği için erkek arkadaşın birşey dememiştir. sana söyle söyleyeyim. çok yakın bir erkek arkadaşımızın sevgilisi vardı. kız tam malın gözüydü. herşeyinden anlıyordun. biz de arkadaşımızı uyardık, hem de haklı olarak, öyle çekememezlikten değil. çünkü kız yarın daha zengin birini bulsa bizim saftiriği şutlayacak cinsten, gözleri fıldır fıldır birşeydi. biz uyardıık arkadaşı ve bize savunma yapmadı, dinledi... ama ilişkileri kesinlikle bozulmadı. o kızı amiyane tabiriyle köpek gibi seviyordu. biz de bir süre sonra sustuk. sonuçta kız tam da bizim dediğimiz gibi çocuğu şutladı ve çocuk bizim dediklerimize geldi.

anlatmak istediğim şu. biz bile haklı durumdayken kız hakkında konuştuğumuzda çocuk birşey demedi, dinledi ve anında unuttu. senin erkek arkadaşında bu gerçek olmayan şeylerin üstünde durmak istememiş olabilir.

mutlu musun? birbirinizi seviyor musunuz? -ki iş ailelere geldiğine göre öyle- beni korumadı etmedi diye düşünme... sadece onların dediğini umursamadığı için büyütmemiştir. moralini bozma. evlenince görüşmek istemiyorum dersin. olur biter.

aaa bak bu son mesajını okumamıştım. gördün mü bak canını sıkacak birşey yokmuş :)

Son düzenleme:
Evet joey anlıyorum. Dost acı söyler diye bi laf vardır ama ortada gercekten bi gerçek acı olması lazım ki, söyleyesin.

benim hiç kötülüğüm olmadı ki onlara, aşkım için başka bir şehre gitmiştim, onlara da hep güzel davrandım. Hiç burnu havada , öyle para gözünde bi insan değilim ki, yani ki zaten o zamanlar bir yıl olmuştu, herşeyiyle de iyi anlaşan bir çifttik.

Ki bu insanlar daha beni doğru dürüst tanımadan hiç tanışmadan öncede, aşkımın deli gibi mutlu olduğunu görmelerine rağmen karşı durmaya çalışmışlar. Kendileri aşkta sevgide hiç dikiş tutturamadılar çünkü, hiç doğru dürüst ilişkileri olmadı, bir de buna rağmen ilişki uzmanı kesilmişler.. Hele bu kızın nasıl çarpık ilişkilerde oldugunu ilk sayfada ilk mesajımda yazmıştım

Neyse cnm hallettim, ona göre tavrımı davranışlarımı göstereceğim zaten. Aşkımda aynı şekilde.

allah allah hanımefendiye bak sen !!!
çok sinirlendim cnm ve bu kız pek iyi ayak değil gibi
sana tavsiyem çok takılma derim bu erkek arkadaşınla senin ilişkin onu ilgilendirmez
erkek arkadaşın yakıştırmış mı yakıştırmış sevmiş mi sevmiş
ama erkek arkadaşını o kızdan uzak tut bence tatlım

senın kıskanmışlar bence
muhakkak çıkar zaten 1 tane böyle
erkek arkadasın senı sevmış begenmıs uygun gormuş onlara ne ki ??
konuşmussunda için rahatlamıştır canım boyle kızlara prim vermemek gerekıyor oldukça cok etrafta cunku
sana yansıtmamış sevgılın uzulme diye yapmamış boşver o içindekileri çok iyi bılıyorkı senı secmıs ve cıddı bır ılıskınız var onlar zaten bunu gordukce fesatlanıyorlardır

üzüldüğüne değmemiş bazen susmak en iyi cevaptır
allah ayırmasın mutluluklar dilerim cnm

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, dün o kadar sinirlenmiş ve strese girmiştim ki daha doğrusu çok üzülmüştüm.
Hallettik çok şükür canlarım. Şu an iyiyim.

Yanımda olduğunuz için, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum

Sizleri çok seviyorum

maillerde bişey daha bulmuştum..

arkadaşlarıyla ilk tanıştığım zamanlarda da ilişkimizin süresini onlara 3 ay diye yuvarlamışım die açık oturum yapmışlar, aşkımın bizim ilk tanıştığımızı onlara söylediği mailleri bulmuşlar arşivlerden ki benim yuvarladıgım sürenin gerçek olmadıgını kanıtlamak için. Tutarsız olduğumu söylemişler, dalga geçmişler. Bunlarıda gördüm şimdi ozamanda aşkım, belki birbirimizi ilk gördüğümüz günüde hesaba katmıştır demiş gülmüş. O zamanda onlara bi laf söylememiş korumamış. Bilmiyorum üzülüyorum((
Geçmişte olan şeyler bunlar ama ben üzüldüm soğudum
Onun arkadaşlarına karşı çok soğudum nasıl olucak bilmiyorum

Üzülüyorum üzüldüm, ben o kızların bana karşı bu hislerini bilmeden işimde düştü, beni uyarmadı aşkım, evet üzülmeyeyim diye belki ama ben onların yüzünü bilemedim. Şimdi böyle tebrik falan ediyorlarmış yaa çok sinirleniyorum. Neye dayanarak tebrik ediyorlar en başından beri beni kötülemişler, hep şüpheyle yanaşmışlar bana şimdi neyi tebrik ediyolraki iki yüzlülük değil mi bu. Yuvarlayıp 3 ay oldu dememi bilee büyütmüşler. Ve aşkım çat çat die cevap verememiş o zamanda.

Şu anki sıkıntımda soğudum arkadaşlarından çevresinden. ben bilseydim gitmezdim o zamanda o kızın evinde de kalmazdım. Geçmiş olsa bile şu an öğrenmek beni üzdü bilmiyorum.

Soğudum buz gibi oldum arkadaşlarına iki yüzlüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…