Çok üzgünüm arkadaşlar, ne olur yanımda olun

daha çok erkenmiş. "sevgilisi" sıfatındaydın belki ama yerin onlardandaha ileride değildi belki.
:sinifsinif:

geçmişe takılıp üzülme artık

artık sevgilinde onlarla sık görüşmüyordu sanırım

o arkadaşlarıyla görüşmenizde mesafeli durursunuz .

ama artık kafanıza takmayın

geçmişe gömülmeyin

istemiyorsanız görüşmezsiniz ama geçmişte yapılmamış şeyler için bu kadar düşünmek ilişkinize zarar verir yerimseniben

O kadar öfkeliyim o arkadaşlarına, nasıl olucak ta onlarla görüşücem bilmiyorum hepsine öfkelendim deli oldum resmen. geçiyor gibi oldu amaa aklıma yinegeldi ve yine öfkelendim. Çok öfkelendim ya ben tanıyamıyorumkendimi, o kadar sinirliyim ki anlatamam size. Deli gibi öfkeliyim arkadaşlarına. onun enyakın arkadaşları ben nasıl eskisi gibi olurum ki olamam asla buz gibi duvar gibi olurum biliyorum kendimi.

Neyse uyumak istiyorum biraz. En iyisi uyuyum. geçer sinirim. Ama o zamanlar yapıştırılacaktı suratlarına laflar, şimdi zaten kendi tükürdüklerini yaladılar tebrikler ediyorlar , ama ozamanlaarr söylencektii , hadi tepkisini sessiz söylemiş aşkım. şu andada ağzını açamıyorlar ve açamazlardaaa hele bi açsınlarrrr artık. Zaten mutluğumuzu gördüklerinden beri kesmişler seslerini.

ama sorun ben buz gibi oldum ya görmediğim halde şu anda buz kestim deli gibi mfkeliyim onlara. Yazıklar olsun.

ıçimi döküyorum işte anlayın beni. geçer birazdan. Aşkıamda kızdım yinee, yine sinirlendim, yediremedim o zamanlar bile kimselere bi laf söyletmezdim ben, onun diğerlerinin büyüttüğü ufacık
şeyleri gördüğü haldee beni korumamasına çok üzüldüm. Çünkü ben tepkimi hep laflarımla koyarım onun susmasına , onlarla gülüyormuşcasına yazmış olmasına deli oldum yine çünkü.

Geçmişte olmuş şeyler biliyorum çok saçma şu anda kendime sorun etmem amaaa, çok öfkeliyim yine çok öfkeliyim(

Üzülme yavrusumm sn salla gitsnnn aa aşkına bak sn mutluluğunu yaşa onlar kıskanıyo ki arkandan konuşuyo üzülme yavru toplanıp gidip döverz o Eyi

bu öfkenin sebebi sevgilinin seni korumadığı mı

yoksa şöyle bir düşünce mi var, aranızı bozmaya çalıştılar ve sevgilinde onlardan birinin gözü vardıeyvahedigeldismile

evet kaç gündür zarar verdim zaten ilişkime, 2 yıldır hiç birşeyine karışmadım, hep sevdim, hiçbirşeyi sorun etmedim, 2 yıldır hiç ciddi bir kavgamız bile olmadı..

erk arkıyla kızlarla dolu kamplara bile gönderdim, hiç sıkıştırmadım hep canım dedim, kimseye laf söyletmedim, hep iyi bir sevgili oldum olmaya çalıştım elimden geldiğince..Aşkımda öyle hakkını yiyemem, canımdır o benim, herşeyimdir..

Ama ben bilseydim hiç kalmazdım o kızda bile, hiç işimi düşürmezdim, iyi davranmazdım bu kadar, çok pişmanım işte şimdi. Ben keşke bilseydim. onun en yakın arkadaşları sorun o işte. onlarla görüşme diyemem ben yapamam zaten. Ama ben buz gibi hissediyorum. Yapmacıklar, yalancılar, kendiler neyki benim ilişkime yorum yapma hakkını buldular.

Neyse kızlar geçer şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korumuş elinden geldiğince , daha önceki yazımda yazmıştım almışlar paylarını ama , en ufacık 3 ay oldu dememi bile büyütüp beni tutarsızlıkla suçlayıp dikkat et bu kızz dengesiz tutarsız vs gibi yorumlara cevap vermemiş oldugunu okudum yine kahretsin nerden geldi bilmiyorum. Kaç gündür içimdeydi.

Açıklamasını yaptı biliyorum hep arkamdaydı yine, bana hiç yaşamadığım bi aşkı sevgiyi yaşattı.Onlara inat hep yanımda durmuş biliyorum onada haksızlık edemem. Ama ben yine isterdim onları paylamasını isterdim işte benim kişilik yapımda böyle, beni sözleriyle koruyan bir erkek isterim arkamda.

onların zamanında en ufak şeyleri bile problem ettiğini görüncee , aşkıma karşı beni dolduruşa getirmelerini görünce öfkem arttı, ve onlarada sesli cevap vermediğini görmek istemiyordum.Aşkıma inanıyorum çokiyi bi insandır biliyorum ama onun sessizliğinin tepesine çıkmaya çalışmışlar zamanında ve bunu gördüğüm için aslan kesildim işte..

Unutamıyorum o arkadaşlarını bi kaşık suda boğasım var.

eğer arkadaş olmalarına göz yumuyorsan onların senin hakkında konuşmalarına da göz yumacaksınkafamçokkarıştı

arkadaş arkadaşının üzülmesi istemez kendince fikir beyan ederler

sen bu konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getireceğe benziyorsun

karşılıklı konuş içine atma. ilerde çok kötü şekilde patlayacaksın yoksaCADIARZU

evet canım konuştum zaten, bugünde konuştum, zaten şu anda benim hakkımda tek bir laf bile edemiyorlarmış biliyorum çok uzun zamandır ağızlarını bile açamıyorlarmış. sadece tebrik ediyorlarçünkü evlilik yolundayız.

Ben arkadaşlarına karşı sogudum işte sorun bu. Neyse öfkem gecer umarım. Onların yüzünden onların istediğini yapmıcam. ılişkime zarar veremicekler ama öfkemde hareket ediyor elimde olmadan işte. Ama geçer sanırım toparlarım.

Teşekkür ederim yorumlarınız için..

Gayet mesefeli karşılıcam arkadaşalrını bi dahaki sefere, onlara inat, çatlasınlar, görücekler onlar günlerini.

Kendimi bi toparlayayımm, öfkemi iyice bi kusayım bitireyim şu içimdekileri geçecek..

öfkeyle kalkan zararla oturur

her insan yanlış yapar. onlarda zamanında yanlış düşündüklerinin farkına varmışlardır

sevdiğinin hatırına ılımlı yaklaş derim ama hiç unutamaycaksan da o da onlarla görüşmesin

her görüştüğünde aklına bunlar gelecek seni huzursuz edecek

umarım öfken geçer

Umarımcanım umarım geçer.

Öfkem gecer böylekalmaz biliyorum. Şu anki sinirle yazıyorum bunları. Hep ılımlı yaklaştım hiçbir yanlış yapmadım ki ben onlara. Hiç kailede almadım onları bu zamana kadar..Onlar şu anda yanlış yaptıklarına inanmıyorlar ki hala içlerinde biliyorum çünkü merak edip edip soruyorlar karıştırıyorlar.

Kötübi haber alsalar eminim çok mutlu olacaklar. Çünkü kendilerinin ilişkileri yok hiç mutlu değiller. Çok mutlu olacaklar bizim kötü haberlerimizi alsalar. O yuzden onların bu yanlışlarını ben affetmiyorum affetmicem de. sadece çok mesafeli olucam.

Aşkıma görüşme diyemem en yakın dostları hep ortak arkadaşları, isteyemem . sadece mesafemi iyice koruma kararı aldım. ılişkimden zarar vermicem. dediğin gibi geçmişte olmuş ama şu an onların hala tetikte oldugunu biliyorum eminim hissediyorum.

Hiç güvenmiyorum onlara. Aşkımın hatrına görüşürüm ama hep mesafeli. en güzeli bu olucak. Şimdi daha büyütmeden öfkemi bitiricem inşallah.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…