- 26 Ağustos 2014
- 207
- 144
- 53
- 31
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Sevgiliniz,eşiniz bile olsa onun özelini karıştırmaya hiç hakkınız yok.sizin yaptığınız yanlış bir de geçmişi eşeleyip oradan sorun üretmeye çalışıyorsunuz aferin size.Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.
Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
Geçmişinde yaşadıkları değil sorunum. Kıza aşığı oynayıp arkasından dedikleri karaktersizlik. Kişilik değişir mi?Gçmişinden sana ne ?
Ben de utanıyorum yaptığım şeyden. Zaten yüzüne söyleyemedim de. Ama karaktersizce bir şey çok rahatsız oldum.Sevgiliniz,eşiniz bile olsa onun özelini karıştırmaya hiç hakkınız yok.sizin yaptığınız yanlış bir de geçmişi eşeleyip oradan sorun üretmeye çalışıyorsunuz aferin size.
Geçmişinde yaşadıkları değil sorunum. Kıza aşığı oynayıp arkasından dedikleri karaktersizlik. Kişilik değişir mi?
Kişilik değil midir bu? Abartıyor muyum?Yani o da bi erkek ne saniyosun ki ne kadar kibar olabilir erkekler arasinda oyle konusmalar normal, o kiz da yolludur zaten. Olay senden once oldugu icin problem yok
Kızla konuşmasını da gördüm çünkü...Mesaj içeriğini tam bilmiyorum kıza aşığı oynadığı ne malum ? Kızın karakterini de bilmiyoruz üstelik. Sen bu gününe bak sana saygısı sevgisi nasıl geçmişi orada bırak.
Kızla konuşmasını da gördüm çünkü...
sen sanırım geçmişini değil de zihniyetini sorguluyorsun şuan.Merhaba hanımlar. Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkim var. Kendisi ağzımın içine bakan, dünyanın en güzel kadını gibi hissettiren, beni mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapan, saygılı birisi. Gelecek planları yapıyoruz ve çok mutluyuz.
Sevgilimin ilişkimiz süresince facebooku donuktu. Facebookunu açınca ben de şifreyi bildiğimden girip bi baktım doğrusu. Okulundan bir kızla konuşmuş bir hafta boyunca Kızın yüzüne gülerken arkasından arkadaşına bi yatağa atıyım tarzı bir muhabbet yapmış ve daha çirkin bir şekilde dile getirmiş anladınız siz.....İnanın şok oldum. Bu tabi bizim ilişkimizden bir yıl önceye denk geliyor. Hani şu an zaten öyle bir insan değil yani buna inanmak istiyorum ama geçmişini de hiç böyle tanıtmadı ki bana. Ya inanın şok yaşıyorum. Ben mi abartıyorum sizce? Kandırılmış hissediyorum..
Aynen öyle çok doğru bir tespit yaptınız. Yani tanıyan biri konduramaz asla. Şok yaşamam bundan zaten.sen sanırım geçmişini değil de zihniyetini sorguluyorsun şuan.
Yani o da bi erkek ne saniyosun ki ne kadar kibar olabilir erkekler arasinda oyle konusmalar normal, o kiz da yolludur zaten. Olay senden once oldugu icin problem yok
Erkeklerin kendi arasındaki jargonu bizce çok rahatsız edici olabilir ama adı üstünde erkek muhabbeti.siz kız arkadaşlarınızla kız kıza muhabet etmediniz mi, sevgilinizle kız arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi mi konuşuyorsunuz?Ben de utanıyorum yaptığım şeyden. Zaten yüzüne söyleyemedim de. Ama karaktersizce bir şey çok rahatsız oldum.
Yollu olmasa niye bi yataga atayim desin? Demek ki kiz onu hissettirmis. Cocuk duzgun cocuk olmasa konu sahibiyle ciddi iliski yasamazdi. Adamina gore muamele yapiyo demek kiKızın yollu olduğunu nerden cıkardınız cok merak ettim gerçekten.
Yakın arkadaşım da böyle söyledi. Aslında şüphe etmeme sebep olucak bir hareketi olmadı ben biraz kıskancım sanırım.Erkeklerin kendi arasındaki jargonu bizce çok rahatsız edici olabilir ama adı üstünde erkek muhabbeti.siz kız arkadaşlarınızla kız kıza muhabet etmediniz mi, sevgilinizle kız arkadaşlarınızla konuştuğunuz gibi mi konuşuyorsunuz?
Onun karakterini kaç yıl önce yapmış olduğu erkek muhabbeti değil sizinle olan tavır ve davranışlarına göre anlarsınız.
Geçmişi çöplük misali eşelediğinize göre başka olaylardan kaygınız var gibi.
Kız yollu mu bilemem de bu adamına muamele çok çirkin bir şey değil mi?Yollu olmasa niye bi yataga atayim desin? Demek ki kiz onu hissettirmis. Cocuk duzgun cocuk olmasa konu sahibiyle ciddi iliski yasamazdi. Adamina gore muamele yapiyo demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?