Çok üzgünüm , bütün gece ağladım..

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Eşimle 2 yıldır evliyiz. 30 yaşındayım. Ben çok çocuk istiyorum eşim maddi problemler sebebiyle istemiyor. Son iki aydır ayda 2 kere adet oluyorum. Dün doktora gittim. Hem genel kontrol , hemde hamililelkle ilgili sorular için. Dr hanım erken menepoz olabileceğimi yumurta rezervimin düşük gözüktüğünü falan söyledi. Test bile yapmadan saççma sapan konustu çok üzüldüm. Adetinin 3. günü gel test yapalım dedi. Hatta tüp bebekten falan bahsetti. Dün tekrar başka bir doktora gittim. O öbür doktorum abarttığını. Şuan böyle şeyler söylenemeyeceğini. Hatta bugün yumurtlama günüm olduğunu eşimle bi denememi istedi. Hatta inşallah olur bebeğin testle falan uğraşmayız diye şaka yaptı. Bana da moral oldu. Eve geldim eşime anlattım. Eşimin bu konu umru bile değildi. Umursamadı. Döndü arkasını yattı. Ben zaten günün stresi ile heralde tutamıyorum kendimi. Sinirim boşaldı. Ağlamaya başladım. Eşimlede tartıştık. Sürekli plan program yapmasından bıktım. Ben 22 yaşımdan beri bu adamla beraberim. 3 yıl kadroya geçmesini bekledim. 3 yıl babamlara ev alıdırıcam dedi . Onu bekledim. Şimdi evleneli 2 yıl oldu hala bekleyelim diyor. Hep onun isteğine göre, onun zevkine göre hareket ediyorum. Ne yapım.....

Durumun ciddiyetini kavrayamamış anlaşılan!

Bence birlikte güzel bir kadındoğumcuya gidin hem eşiniz anlamış olur işin boyutunu hem de size destek olması için doktor onu yönlendirir.

Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bebek demek maaşa el koyan bi varlık demek değil hertürlü bakılır
Tabi herkes üstün şartlarda çocuk büyütmek ister ama herkesin rızkı da Allahın verdiği kadar
Konuş eşinle güzelmbi dille bak böyle bi tehlike var Allah korusun hiç çocuğumuz olmayabilir geç kalmayalım de.
Ben çok kızıyorum böyle çocuğu ertelediğimiz için Allah aratıyo.

Bu kadar da maddiyatçı olmasın esiniz allah aşkına ya
Hem bebek kısmetiyle gelir
Hem de eşiniz çalışıyormuş işsizde değil ki korksun

Kocan istemiyosa zor olur senin için.inşallah tez zamanda bebeğin olur yalnız esin yardımcı olmazsa sorumluluk sana kalır çok zorlanırsin

Bizim de kredi borcu 1.5 sene sonra bitecek. Eşim de borç bitince yapalım dedi. Ben de dedim borç bitene kadar dişimizi sıkarız yaş geçiyor falan. Dinlemedim açıkçası kızdım ben istiyorum o kadar dedim. Biraz sert tavır takının

Dün o kadar zoruma gitti ki anlatamam. O kadar nasıl insan umursamaz olur. Ben neden ona yalvarıyorum ki..Hiç bir hevesim heyecanım kalmadı ... Onu allaha havele ediyorum.

Ben çalışamayacağım ya bir yıl sonra onu hesaplıyor.
O zaman esin çok mu cimri? Vallahi ben burada çok duydum eşi sonradan hamile kalamayip pişman olan erkek. Bunun vebalini alabilecek mi? Eşinle doktora git derim ama istemiyorsa çok çok zor olur senin için. Şunu söyleyebilirsin ama eğer ileride cocuk olmazsa tamamen senin suçun elaleme de aciklamayi sen yaparsın de.

Şunu da ekle eğer olmazsa ben senin bencilligin yüzünden o kadar iğne yemek zorunda değilim eger öyle bir şey olursa burnunda fitil fitil getiririm de. Yani ben olsam derdim. Kocanin huyuna göre esnetebilir yada tam tersi katilastirabilirsin.

Zaten olup olmayacağı belli değil. Beyefendi denemeye bile tenezzül etmiyor.

Zaten olup olmayacağı belli değil. Beyefendi denemeye bile tenezzül etmiyor.
Keşke caktirmadan yaklassaydin. Bazen erkekler stres oluyorlar herhalde böyle konularda. Yada diyorum cocuk cocuk deyince kendilerini damızlık gibi mi hissediyorlar. Kafamda deli sorular

Dün o kadar zoruma gitti ki anlatamam. O kadar nasıl insan umursamaz olur. Ben neden ona yalvarıyorum ki..Hiç bir hevesim heyecanım kalmadı ... Onu allaha havele ediyorum.
Moralinizi bozmayın biraz taktik kullanın siz istemiyormuş gibi hissettirin. Herkes anne baba olmak zorunda değil bizim de çocuğumuz olmayıversin falan diyin.çocuklu arkadaşlarınızla eşli görüşün belki fikri değişir.aklıma gelenler bunlar inşallah tez vakitte allah gönlünüze göre verir

Çocuk herşey rayına oturduğunda yapılırsa güzel olur. Maddi manevi sıkıntı var ama ben illa çocuk istiyorum,, eşimde kötü diyemezsiniz...

canim borç hiç bitmez..
eşim evlendiğimden beri çocuk istiyordu..
borcu düşünmedim. 4, ayında hamile olduğumu öğrendim . bebegimin 7 aylık hamileyken kaybettim..
bebegimi kaybettikten sora araba aldik..
yoksa almazdim hiç. para birikmişim bebek için olmadi
yinede birikim yapmaya çalışıyorum genede aksilik çikiyo. araba masraflari..
yinede borcu düşünmüyorum. herşeyi zamani geldiğinde olur..
bebegimi kaybettiğimden beri bebek istiyorum 3-4 aydir uğraşiyorum.

Benim bir arkadaşım yeni evliydi doktora gittiğinde korunduğunu düşünmediğini söylemiş yaşı da genç.doktor demiş ki o kada

Cocuk ıstemeyen bı ınsana zaten bı anda cocuk yapalım deneyelım .. bundan bundan dolayı dersen, ciddiye almayabilir.. Cunku rızasını almanız ıcın oyun oldugunu bıle dusunebilir.. Birlikte gidin doktora endişelerinizi paylasın.. Konusun anlasın ve lütfen kaynaşın.. Allah gonlunuze gore versin ve size sağlık versin inşallah..

emel sayına sormuşlardı hayatta ki en büyük pişmanlığınız ne diye??
ilk evliliğimde hamile kaldım eşim hiç istemedi sen küçüksün, o bebek zor olur deyip aldırttı çocuğu , sonra bir daha çocuğum olmadı en büyük üzüntüm bu dedi.
ha sonra bu adamın çocuğu oldu bir oğlu var dedi.
yani eşiniz umarım size bunu yapmaz. biraz zorlayın şartları. doktora birlikte gidin. psikoloğa gidin. o gitmiyorsa siz gidip akıl alın. ha bütün kapılar kapanırsa boşanman şart. zira erken menopoza girip çocuğunun olmaması o adamı yollamandan çok çok daha zor.

haha çocuklu eşlerle görüşürlerse vazgeçer .. valla benim oğlanı gören ya da bebek çağlarını görenin gözü korkuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…