Çok üzgünüm , bütün gece ağladım..

Bebegin kismetiyle geldigine falan inanmam ben, para yoksa bakilacak durum yoksa cocuk yapilmamali
Ama sizin durumunuz farkliymis, hastaliginiz icin soylemiyorum , o daha belli degil, once duzgun bir kdogumcuya gidin yeniden muayene olun testlerinizi yaptirin. Herseyin caresi var artik sakin moralinizi bozmayin, uzulmeyin, stres yapmayin bunlar size iyi gelmez.
Benim aklima takilan herseyi esinizin istedigi zamanda yapmaniz. Cok sinir bir durum. Kesinlikle haklisiniz. Onu bekle bunu bekle derken hayat geciyor.

Erken menapoz riski varsa esinle otur acik acik konuş sonradan pisman olma canim

İnşallah benim eşim de istemez çocuk,
Herkesin derdi ayrı.Ona kalsa bugün doğurmalıyım bana göre de parasız vs çocuk yapılmaz,eşinin kafasındayım ben de.

Bencil yaratıklar işte anlayamıyorlar kadınların çocuk konusundaki hassasiyetini. Benim eşim de ilk başta çocuk konusunda mırın kırın etti, erken dedi, borç harç dedi. Kaldı ki ben de 30 yaşındaydım o zaman. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanınca o da çok üzüldü her şeyin boş olduğunu anladı ikinci deneme için hiç itiraz etmedi.
Bence eşinle gitmelisin doktora. İşin ciddiyetinin farkında değil belli ki.
İnşallah eşinin fikri değişir de sen de hayırlısıyla hamile kalırsın.

Allah yardımcın olsun bence çok bencil bi adam kocan. beraber bi doktora gidin yanında anlatsın durumu belki ikna olur.

Dün o kadar zoruma gitti ki anlatamam. O kadar nasıl insan umursamaz olur. Ben neden ona yalvarıyorum ki..Hiç bir hevesim heyecanım kalmadı ... Onu allaha havele ediyorum.

ben düşündümde sanırım bu çocuk olayını biraz erteliyelim sanırm sen baba olacak kapasitede bir adam değilsin.
hayat bu belli olmaz de

ve kapat konuyu birak o kıvransız şerefsiz seni yalvartmayı biliyor.

Niye hep onun dediği oluyor ?
Siz necisiniz ?
Yazıktır size de
insanın bir evladı olması gibi güzel birşey olabilir mi?
Alın karşınıza güzelce konuşun ciddi ve kararlı bir şekilde

Bebekler kısmetiyle bereketiyle gelir zaten bos bahaneler yaratıyor cocuk istemiyor cogunlukla normaldede cocuk sevmeyen biri sanırım

Canim Gecmis olsun, Insallah hersey yoluna girer zamanla. Bu konuda kayinvaliden nasil düsünüyo? Cevreninde cok büyük etkisi var inan! Cocuk yapmak salaklik diye ogullarini korkutan anneler veya arkadaslar Bile var. Acaba esiniz öyle birseyden mi etkilendi? Sakin esini ikna etmeye cabalama, demekki hazir hissetmiyo kendini. Erkekler sorumluluktan korkuyolar. Bi süre acma konuyu sonra tekrar iyi bir zamanda güzellikle sor bence.

garantici bir eşiniz var demekki maddi olarak kendine güvenmeden çocuk istemiyor,ama sizde haksız değilsiniz ortak karar almalısınız ama bebek kadının hakkı bu sebepden bile boşanabilir buna hakkı var.

Benim eşim de kredi bitsin sonra diyordu. Ben korunmayı bırakıyorum yaşım 30 oldu. Bu sene deneyelim belki de olmaz tedaviye başlarız dedim. Mayıs sonunda hamile olduğumu öğrendik. Şimdi kızımız 1.5 yaşına yaklaşıyor. Kredinin son 6 ayı ve ben geçen seneden beri ücretsiz izindeyim. Kısmetiyle geldi kızımız ekonomik olarak çok zorlanmadık. En önemlisi de çocuk sevmeyen adam deliriyor kızı için. Keşke Korkutmadan yanaşsaydın...

Allahım inşallah darısı başıma

Ben çalışamayacağım ya bir yıl sonra onu hesaplıyor.
Acikcasi cocuk demek para demek. Yasini da dusunuyosan ya bosanip baskasiyla evlenip cocuk sahibi olucaksin. Bu adamla nereye kadar boyle? Yumurtlama gununde arkasini donuo yatmak nedir? Bir insan karisinin cigligina bu kadar mi unursamaz davranir?

Kendini üzme lütfen. Nasibinde varsa bebeğini kucağına alırsın bir gün. Ama bu duyguyu biliyorum sanki sen layık gorulmuyorsun o çocuğu yapmaya. Ya da senden yapılmasına. Bi süre sonra sen de teklif edemezsin ama senin yasin gelmiş , bi uzmanà birlikte gitmelisinir. Her şeyi anlatmalı. Yola geldi geldi. Gelmedi sizi daha ne kadar oyalayabilir ki anne olmak her kadınınin hakkı.

Bebek yapmak için ideal yastasın eşinin yasını bilemem ancak bayanlar için onemli bır durum onunla ciddî bır sekilde konusmalısın anlayamadıgım hiç mi istemıyor yoksa planları oldugu için ertelıyor mu ?

Keske nesnelere nıkah kıyılabılseydı esınız parayla evlenseydı sacma sapan davranıslar ya bence dktra onuda gturun durumu anlamamıs heralde

. Hep onun isteğine göre, onun zevkine göre hareket ediyorum. Ne yapım.....

Böyle davranmayı bırakacaksınız önce. Sizin istekleriniz de artık önemli olacak kendiniz için.

Bu mesele madem bu kadar ciddi eşinize diceksiniz ki, benim sağlık durumumdan ben endişeliyim ben bu yıl çocuk sahibi olucam senden ya da başkasından istemezsen de paşa keyfin bilir. Aynen böyle söyleyin hayatın onun etrafında dönmediğinin, sizin de istekleri olan bir insan olduğunuzun farkına varsın artık. Sırt dönüp g.t büyütecekse de kendi bilir , bu şekilde davranmasının cezasını kesin ki sizin de artık kolay lokma olmadığınızı anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…