- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.251
- 798
- Konu Sahibi cancangunes
-
Dün o kadar zoruma gitti ki anlatamam. O kadar nasıl insan umursamaz olur. Ben neden ona yalvarıyorum ki..Hiç bir hevesim heyecanım kalmadı ... Onu allaha havele ediyorum.
garantici bir eşiniz var demekki maddi olarak kendine güvenmeden çocuk istemiyor,ama sizde haksız değilsiniz ortak karar almalısınız ama bebek kadının hakkı bu sebepden bile boşanabilir buna hakkı var.Eşimle 2 yıldır evliyiz. 30 yaşındayım. Ben çok çocuk istiyorum eşim maddi problemler sebebiyle istemiyor. Son iki aydır ayda 2 kere adet oluyorum. Dün doktora gittim. Hem genel kontrol , hemde hamililelkle ilgili sorular için. Dr hanım erken menepoz olabileceğimi yumurta rezervimin düşük gözüktüğünü falan söyledi. Test bile yapmadan saççma sapan konustu çok üzüldüm. Adetinin 3. günü gel test yapalım dedi. Hatta tüp bebekten falan bahsetti. Dün tekrar başka bir doktora gittim. O öbür doktorum abarttığını. Şuan böyle şeyler söylenemeyeceğini. Hatta bugün yumurtlama günüm olduğunu eşimle bi denememi istedi. Hatta inşallah olur bebeğin testle falan uğraşmayız diye şaka yaptı. Bana da moral oldu. Eve geldim eşime anlattım. Eşimin bu konu umru bile değildi. Umursamadı. Döndü arkasını yattı. Ben zaten günün stresi ile heralde tutamıyorum kendimi. Sinirim boşaldı. Ağlamaya başladım. Eşimlede tartıştık. Sürekli plan program yapmasından bıktım. Ben 22 yaşımdan beri bu adamla beraberim. 3 yıl kadroya geçmesini bekledim. 3 yıl babamlara ev alıdırıcam dedi . Onu bekledim. Şimdi evleneli 2 yıl oldu hala bekleyelim diyor. Hep onun isteğine göre, onun zevkine göre hareket ediyorum. Ne yapım.....
Allahım inşallah darısı başımaBenim eşim de kredi bitsin sonra diyordu. Ben korunmayı bırakıyorum yaşım 30 oldu. Bu sene deneyelim belki de olmaz tedaviye başlarız dedim. Mayıs sonunda hamile olduğumu öğrendik. Şimdi kızımız 1.5 yaşına yaklaşıyor. Kredinin son 6 ayı ve ben geçen seneden beri ücretsiz izindeyim. Kısmetiyle geldi kızımız ekonomik olarak çok zorlanmadık. En önemlisi de çocuk sevmeyen adam deliriyor kızı için. Keşke Korkutmadan yanaşsaydın...
Acikcasi cocuk demek para demek. Yasini da dusunuyosan ya bosanip baskasiyla evlenip cocuk sahibi olucaksin. Bu adamla nereye kadar boyle? Yumurtlama gununde arkasini donuo yatmak nedir? Bir insan karisinin cigligina bu kadar mi unursamaz davranir?Ben çalışamayacağım ya bir yıl sonra onu hesaplıyor.
arkası yarın mı?Benim bir arkadaşım yeni evliydi doktora gittiğinde korunduğunu düşünmediğini söylemiş yaşı da genç.doktor demiş ki o kada
. Hep onun isteğine göre, onun zevkine göre hareket ediyorum. Ne yapım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?