Çok Üzgünüm çok arkadaşlar :(( vede çok mutsuz

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
Bugun eşimin telefonunu şarja takmak için elime aldım ve biraz kurcaladim görüntülerde uygunsuz fotoğraflar vardı internetten indirmiş büyük olasılıkla yada arkadaşlık sitelerinden bir kaç kız fotoğrafi vardı bende sordum bilmiyorum dedi ben indirmemism dedi o sıra da abim bizdeydi dedim abim esöyleyeceğim dedi söyle bende abim i çağırdım durumu anlattım abim de o öyle birşey yapmaz dedi oda dan çıktı bana seninle sonra görüşecez dedi çıktım oda dan abim de onunla yarın konuşacağni söyledi ve ben çokkötü oldum birkaç böyle hatasını gördümdaha önce ve ben ne yapacağımı bilmiyorumlütfen bana yardım edin . .

canını sıkmamalısın her erkek böyle hatalara düşer bakmış nolucak o mu yannda hayır onlardan biriylemi olucak hayır seninle senin yüzüne bakıyo canını sıktıgını biliyorum güzel bi dille hatasını kabul ettigini ve tekrarlamasını istemedigini söyle

o anda abim e söyledim ve pişmanım ama bu güne kadar Aileme tek kelime bile etmedim yüz alıp yapmaya devam etti

Yarın da bana dünyayı dar edecek biliyorum abime söylediğim için hepde yapar böyle şeyleri suçlu olduğu halde bağırır çağırır beni haksız duruma düşürür bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum

tabiki güçlü durucaksın uydurmadın kavga cıkartmak icin sende indirmedin bagırsada hatya hatayla karşılık verme sakin ol üzüldgünü belli et ki hatasnı anlasın

tabiki güçlü durucaksın uydurmadın kavga cıkartmak icin sende indirmedin bagırsada hatya hatayla karşılık verme sakin ol üzüldgünü belli et ki hatasnı anlasın
hep böyle yapıyor beni hep haksız çıkarıyor eğer bi isim olsaydı boşanirdim

Ayy ben hayatta böyle birşeyi abime söyleyemezdim.bende erkek arkadaşimın tlfnunda bi kac uygunsuz şey görmüştüm.sordum bunlar ne diye whatsapta erkek gruplari var ordan millet yollamiş.otomatikman bunada geliyor haliyle,silmeyi unutmuş.konuşmalarda göstermişti.Sonuçta benim sevgilim sapık degil ondan eminim ama erkek muhabbetu işte oluyor.Bazen biz bile kadınlar bakıyoruz orda burda denk geldikçe.Aşırı düşkün degilse tepkilerinizi abartmadan kendi içinizde uyarin bence

boşanmak cözüm olmaz gönlüne düşmüsse eşin olmussa en ama en son care olarak bunu getir aklına tabiki seni inctmesine izin verme ama onu dogru yola goturmeye gercekleri göstermeye calış

faceBook kullanmadgini söylüyordu hep ama telefonunda facebook programı var bende o fotoğraflari hangi siteden konuştun da buldun dedim bak yeter ki söyle dedim bana doğruyu söyle söz ne kızacam nede başka birşey yapacam yeter ki bana doğruyu söyle dedim ama yinede inkar etti

yuvayı dişi kuş yapar biz yapsak neler yaparlar lakin sakin olmalısın yalanmı söylüyor yutma inanmadgını göster hazmedersen hep söyler . malesef erkklerin geneli böyle bende aldatıldım cok sey yasadım sunu biliyorum rabbim dagına göre kar verir demekki senin sınavın eşin facemi kullnyo hevesini alsın bırak ama görrsen sende aç yaptgnı yap kıskandgnı sevdiginden ustune gttigini herzamn belirt

ne istiyor anlamıyorum ki neyi eksik hep başka vücutlarda arıyorlar mutluluğu ondan sonra ben seviyordum bi hevesti bilmem ne seven yapmaz tek bildiğim şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…