- 11 Mart 2016
- 299
- 129
- 18
- Konu Sahibi Cennetim13
-
allahın cezasıo anda abim e söyledim ve pişmanım ama bu güne kadar Aileme tek kelime bile etmedim yüz alıp yapmaya devam etti
bi yandan iyi olmuş en azından adımlarını iyi atar, gecicektir kendini üzme dik dur yetero anda abim e söyledim ve pişmanım ama bu güne kadar Aileme tek kelime bile etmedim yüz alıp yapmaya devam etti
evet birde dünya kadar yemin ettiAbine söylemekle hata yapmışsın bu ikinizin arasında . Ayrıca yalana bak gökten mi inmiş o resimler telefona ..
tabiki güçlü durucaksın uydurmadın kavga cıkartmak icin sende indirmedin bagırsada hatya hatayla karşılık verme sakin ol üzüldgünü belli et ki hatasnı anlasınYarın da bana dünyayı dar edecek biliyorum abime söylediğim için hepde yapar böyle şeyleri suçlu olduğu halde bağırır çağırır beni haksız duruma düşürür bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum
hep böyle yapıyor beni hep haksız çıkarıyor eğer bi isim olsaydı boşanirdimtabiki güçlü durucaksın uydurmadın kavga cıkartmak icin sende indirmedin bagırsada hatya hatayla karşılık verme sakin ol üzüldgünü belli et ki hatasnı anlasın
ben abim e söyleyeceğim dedim söyle dedi beni tahrik ettiAbine söylemek birsey degistirmez neticede oda erkek ve sen bunu ifsa etmekle onu dahada arsizlastirdin cunku ne kadar inkar etselerde yapiyolar
hep yüz buldu o yüzden söyledimCocuk musunuz siz? Abiye soylemek nedir? Bir buyuyun once allah askina. Evlisiniz siz evli! Oyuncagi elinden alinmis cocugun sokaktakileri şikayet ettigi gibi koca abiye sikayet edilmez hele ki bu mahrem konuda hiiic renk verilmez.
çok söyledim çok ugrastim ama yine de yapıyor işteboşanmak cözüm olmaz gönlüne düşmüsse eşin olmussa en ama en son care olarak bunu getir aklına tabiki seni inctmesine izin verme ama onu dogru yola goturmeye gercekleri göstermeye calış
ne istiyor anlamıyorum ki neyi eksik hep başka vücutlarda arıyorlar mutluluğu ondan sonra ben seviyordum bi hevesti bilmem ne seven yapmaz tek bildiğim şey buyuvayı dişi kuş yapar biz yapsak neler yaparlar lakin sakin olmalısın yalanmı söylüyor yutma inanmadgını göster hazmedersen hep söyler . malesef erkklerin geneli böyle bende aldatıldım cok sey yasadım sunu biliyorum rabbim dagına göre kar verir demekki senin sınavın eşin facemi kullnyo hevesini alsın bırak ama görrsen sende aç yaptgnı yap kıskandgnı sevdiginden ustune gttigini herzamn belirt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?