Çok Üzgünüm çok arkadaşlar :(( vede çok mutsuz

o hep yüz buldu söylemiyorum diye vede devam etti

ağlayamiyorum bile . . bir türlü haklı çıkamadim hep üste çıkmaya çalıştı ve başardı ben bunun üstesinden gelemiyorum

Neden telefonuna indirsinki bakicak olsa acar bakar telefona indirmek nedir bir yanlislik vardir birisi belki whatsapptn gondermistir. Galeri kisminde hangi albumde gozukuyordu?

Hemen çocuk gibi abiye ispiyonlamak nedir ya kendi sorunlarınızı kendiniz çözecek yaşta değil misiniz?!

5 yaşında çocuk musunuz da biri ile kavga edince abinize söylüyorsunuz? eşiniz evinizin içini kendi annesine anlatsa ortalığı yıkarsınız. sizinki haklı iken haksız duruma düşmek resmen.

Böyle şey yapan erkeklerin telefonları ortalık malı galiba
Ya arkadaşları yapmıştır ya da kardeşleri vs

Ben cinsel icerikli fotograf gibi algilamadim olayi sohbet sitesinden konustugu kizlarin profil fotosu gibi algiladim. Sizin dediginiz gibiyse neyse ama böyleyse bu baya aldatmak

o anda abim e söyledim ve pişmanım ama bu güne kadar Aileme tek kelime bile etmedim yüz alıp yapmaya devam etti

Abın de hemen savunmaya gecmıs kocanı..En nefret ettıgım aıle tipi..Benım aılem de eskı kocama ogulları gıbı davranıp basıma cıkartmıslardı..Keske onun yanında degıl de o gıdınce söyleseydın..Abının arkanda olmadıgını gördu,ustelık onunla konusaana kadar bulur bır yalan..Çaresız oldugunu bosanmayacagını bılıyorsa bılerek soyle demıstır..Nasılsa gıtmeyeceksın dıye.

biliyordur artık çünkü onca hatasını rağmen gitmedim . . gidemedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…