canımmm dualarımız seninle ve minik kelebeğinle üzme kendini hiç izşallah Allahın izniyle tertemiz gelicek o tahliller.Allah yar ve yardımcınız olsunn..Zor günler geçicek hayırlısıyla..
Canım arkadaşım.. Dualarım sizinle.. ınşallahh Birşey çıkmayacak bak göreceksin.
Bir ay geçmek bilmez.bulunduğun duurumu tahmin ediyorum..
yavrularımızın tırnağına zarar gelse kahroluyoruz.. Konu bebek olunca o kadar çok hassaslaşıyorumki. Kimsenin bebeğine birşey olmasın. onlar birer melek..
Ense kalınlığı, ayrıntılı ultrasonunda , topuk kanında böyle bulgulara rastlanmamıştı..ınşallah bu testte temiz çıkar arkadaşım..
maryimm canımm .rabbimin izniyle temiz çıkıcak inşallah sonuçlar..duamdasınn...bu bir ay çok zor geçicek biliyorum,Allah sabır we kolaylık wersin..iyi hbrlerini bekliyo olcaz biz..
hymarryyy canım benim allahın izni ile saremde hiç bişey çıkmayacak. drlar bazen insanın aklını ve kalbini bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor. biliyorsun benim yarenim içinde nörolojik sorunları olabilir demiti bir doktor bacaklarında his kaybı var falan demişti. ve hepsi yanlış çıktı allahıma şükürler olsun sadece masaj istiyormuş zilli. saremde alışılmadık bir yüze sahip allahın izni ile canlar yakacak büyüp. ve tekrar söylüyorum eğer bişey olsa topuk kanında çıkardı ve geri dönerlerdi. eşimin arkadaşına hemen geri dönmüşler biliyon anlatmıştım. yüreğini ferah tu biliyorum çok zor canım arkadaşım 1 ay çok zor geçecek. ama sonunda allahın izni ile temiz haberler alacaksın. kalbim ve dualarım siznle canım
Cnmmm benimmm yaa bütün dualarım Sare meleğee merak etme cnm bak gör sonuçları güzel çıkıcak kuzunun olsa daha önceden çıkardı cnmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: