Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

ne çok tanıdık tanımadık dostumuzz varrr,ne güzelll,
ne güzel moral dolu sözler okuyor moral dolu telefonlarla rahatlıyorumm,
bizim sıkıntımızla hem-hal olan tüm arkadaşlarıma gerçekten çooook çok teşekkür ediyorumm,

daha 8 gün geçti tahlil üzerinden fakat günler geçmek bilmiyor,
fakat bir anne olarak herşeye hazırlıklıyım,
herşeyi düşünüyoruz,herşeyi,
fakat sonuç ne olursa olsun tek gerçek şu ki,
onlar bize Rabbimin bir emaneti,
onun bana hasta olduğunu karnımdayken söyleseler ona dokuanbilir ondan vazgeçebilirmiydim,asla,
sonuç ne olursa olsun onu daha çok sevecek,daha çok gözteceğim ve emanete en iyi şekilde muameleye gayret edeceğim inşallah,

yine de dualarınızı ve güzel desteklerinizi esirgemeyin,
kimsenin yavrusunun kılına bir halel gelmesin,Rabbim meleklerini muhafaza etsinn,,
hepinizi çok seviyorum..

Allahın izniyle buraya güzel haberleri verdiğin günler gelicek.Allah yanında olsun canım..:Saruboceq: a.s.

rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

hep ikiz ve 3 hamilelikleri uzaktan uzaga takip ettim.birinize birsey olsa aklim hep burda kaldi topige girince insallah güzel haberler alirim diye aciyordum.
sizlere hayranligim cok büyük
suan 15 haftalik hamileyim.tansiyon problemin var.bir hafta yüksek seyretti simdi düsük seyrediyor.ve normal olmasi gerekiyor bir türlü dengeleyedik.
hepinizin acisini icimde yasiyorum rabbim sahit
ilk müüjdeyi verdigin gün aklima geldi.yavrularin fotasu......
insallah hic birsey olmuycak.sen suan rabbim tarafindan sinavdasin.insan oglunun hic bir zaman sinavi bitmez.yukarda yazdin ya.

akat sonuç ne olursa olsun tek gerçek şu ki,
onlar bize Rabbimin bir emaneti,
onun bana hasta olduğunu karnımdayken söyleseler ona dokuanbilir ondan vazgeçebilirmiydim,asla,
sonuç ne olursa olsun onu daha çok sevecek,daha çok gözteceğim ve emanete en iyi şekilde muameleye gayret edeceğim inşallah,
sirfff bu sözlerim bile yeterr rabbim büyük insallah dua herseyin anahtari canimm.yine takipde olcam 3 hafta sonra güzel haberleri tekrar mutluluk göz yaslarinla bize duyurcagin günü bekliycem.
rabbim yar ve yardimcin olsun dumamiz sizinle insallahhh.

çok üzüldüm tesadüf görünce konunuzu ama en çok siiz üzen bu bekleyişe üzüldüm
açıkcası ben de inanıyorum ki sonuçlarınız temiz çıkacak ve bu hayırla verdiğiniz bir imtihan olarak kalacak geride
Allah yar ve yardımıcnız olsun evlatlarınızla huzurunuz daim olsun ınsallahh sabrın sonu selamettır ınsallah

Benim güzel Hymarryimmmmmm,canım kardeşim benim..Her gün aklımda duamdasın,her gün..
''onun bana hasta olduğunu karnımdayken söyleseler ona dokuanbilir ondan vazgeçebilirmiydim,asla,
sonuç ne olursa olsun onu daha çok sevecek,daha çok gözteceğim ve emanete en iyi şekilde muameleye gayret edeceğim inşallah.''
Ne de güzel anlatmışsın seni..,gücünü,inancını,imanını..Her zaman yanındayım,elimden gelenin sonuna kadar..Sonu güzel, zorlu bir imtihan olacak bu..Rabbim yüreğini rahatlatsın senin..Hiç bir şey çıkmayacak ve yıllar sonra inşallah seninle güleceğiz..Bu zeka küpü için neler düşünülmüştü diye...Seni çok seviyorum.Yavrularımı öperim...

hymarry canım allahım bu süreçte sana sabır versin .bekleyişler çok zordur ama ben inanıyorumki herşey temiz çıkacak .rabbim kullarını sınar hayatı boyunca buda bir sınama kullarım isyanedecekmi herşey allahtandır rabbimime şükürler olsunmu diyecek diye şükürki sen isyanetmeyip şükreedenlerdensin .iki üç haftaya güzel haberlerini alacagız .kuzularını kocaman öpüyorum senide canım.:Saruboceq:

Dualarım seninle bir anne olarak inşallah hiçbirşey çıkmayacak çıkmayacağınada yürekden inanıyorum öyle olsaydı bunca ay muhakkak anlaşılırdı diye düşünüyorum Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah.

Allah yardımcınız olsun.inşallah sonuç doktorların dediği gibi çıkmaz.bekleyişin sabır ve duayla olsun,Allah hayırlısını versin canım benim

canım geçmiş olsun allahım tez zamanda iyi sonuçlar alırsınız inşallah ama burdada yazmışlar ya zaten bence o doguştan belli olurdu zaten hamilelik seyrinde bile belli oluyorki ço hamileyken öğreniyor böyle bişeyi o yüzden temiz olacak inşallah diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı .

ınsanları halden hale çeviren Rabbimiz, bu yavrucuğun halinide, şifaya sağlığa sıhhate çevirsin ınşaAllah.... :Saruboceq:

Çok Geçmiş Olsun.. Dualarım Sizinle.. :Saruboceq:

canımsın hep hep aklımdasın dualarımdasın sen örnek bir anne örnek bir arkadaşsın. hayırlısıyla geçecek bu günlerde canım . hayırlı haberi duymak için sabırsızlanıyorum rabbim güç versin çabucak hayırlısıyla geçsin beklenen zamanda inşallah güzeller güzellerinin güzel yürekli anneleri canım arkadaşım..

dünden beri aklımdasın.. rabbim sabır versin bu bekleme sürecinde...

dularım sizinle, rabbim yardımcınız olsun, inşallah tertemiz çıkacak sonuçlarınız... bunun için dua edicez...

canım geçmiş olsun öncelikle hiçbirşey çıkmıcak ALLAHIN izniyle rabbim yavrularımızı
kollasın gözetsin şifalar versin hymary aklına kötü şey getirma balım öptüm yavrularınıı

ilgilenen tüm dostalrıma çok teşekkür ediyorum,
burdaki mesajlarınız yada bir telefonla destek olmanız beni çok umutlandırıyor,

bu hastalığın da daha hafif seyrettiği bazı durumlar oluyormuş,bu da yapılan kromozom analizinde belli oluyormuş,
ümitsizlik peşimi bırakmıyor..

dua edin inşallah..

canım yeni gördüm Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin duamdasın inş
Sakına ümitsizlik etme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…