Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

Canım daha yeni okuyorum burayı.ınşallah kızının durumu iyi çıkacak..:Saruboceq:

canım aynı şeyler bizdede vardı elde tek çizgi olması çok önemli değil bizede aynısını söyledi doktor şunlara dikkat et gözlerini sürekli bir noktaya dikiyormu sana tekpi veriyormu bunlar çok önemli bulgulardır bende senin gibi çok zor 1 ay geçirdim ve allah'ın izni ile hiçbirşey çıkmadı yüreğini ferah tut korkma kuzun bunuda atlatacak canım dualarım seninle

Hymarry,hiçbirşeyi yok Sare kuzunun......içini ferah tut,1 ay sonra boşa üzülmüşüm diyeceksin,Allah'ın izniyle....dualarımız seninle...

ayyy canım sizin için dua edicem inşallah bişey olmaz Allah yardımcın olsun inşallah sonuç çıkınca haberdar edersen sevinirim...

sen güçlü hemde çok bir annesin okuduğum kadarıyla .allahın izniye bir şey çıkmıcak işallah.bütün dualarım minik kızınla

Allah yardımcınız olsun, dualarımda olacak minik sare...
Bu zor günler Allahın izniyle geçecek inşallah, kızımızda hiçbişey çıkmayacak...

canim benim sana gecmez simdi bu bir ay, Rabbim buyuk Insallah temiz cikicak. dularimizda olacak guzel kizin. iyi seyler dusun, gonlunu ferah tut.

Allah yardımcınız olsun canım.1 ay zor geçecektir ama tahliller inşaallah temiz çıkacak.İçini ferah tut...

canım güzel yüreklim dünden beri dua ediyorum Rabbimin izniyle hiç bişey çıkmıycak saremizde. Rabbim sabır vericek sanada geçecek bu bir ay ve sonunda rahat nefes alacaksınız inşallah. imtihan bunlar marryim sende en güzel şekilde atlatacaksın Rabbimin izniyle.

canım, Allah ın izzniyle ii çıkacak sonuçlar, nolur kendini yıpratmaçünkü o kuzuların sana ihtiyacı var... Allah yardımcımız olsun... benimkiler de bronşit oldu, üzülmemek elde değil biliyorum ama yapacak bişey yok işte...

tatlıııımmmmm..!wavy çok haklı beni hemen aradılar sağlık bakanlığından, troid değerlerinde problem gözüktü..tahlili tekrarladık çok şükür normal çıktı..bilirim o stresi o sıkıntıyı..ama dediğim gibi ciddi bi sıkıntı olsa hemencik ararlardı seni aramadıklarına göre bişeycik yok..bu bir ay da diğer başka dönemler gibi çok zor geçecek belki ama bu imtihan da senin tarafından başaıyla verilecek evelallah..sen gönlünü ferah tut, yavrular sana ve şevkatine muhtaç..Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak..dualarım sizlerle..

Dualarım seninle Hymarry,umarım sonuçlar temiz çıkar ki benim içime öyle doğuyuo.opuyorumnanaktan

canım arkadaşım şok içinde okudum yazdıklarını ama böyle bişi olmasına ihtimal vermiyorum çünkü olsa muhakkak bu 7 ay içinde çıkardı yani bu kadar geç teşhis konulmaz her ay bu çocuk muayneye gidiyo sadece bişilerden şüphelenip test yapılıyo ama inan temiz çıkacak aksi olsa bu zamana kadar yalılan onca testte çıkardı

rabbim sana sabır sare ve haleme sağlık versin uzun ömürleri olsun işallah onları ve seni çok seviyoruz sakın aklındna çıkarmaaa

Allahin izniyle hersey temiz cikacak,bu bir ay iyi seyler dusun iyi olsun,sen annesin senin icine herseyin iyi olacagi doguyordur eminim ,ama yine de insan olumsuz dusunebiliyor ya oyleyse diye, cunku evlat sevgisi herseyin ustunde kilina zarar gelsin istemeyiz onlarin.yer gok dua ile canim bak herkes dualar ediyor guzel haberlerini alacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…