Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

hymary balımmmmmmmmmm gözün aydın olsun canım çok şükür saremiz iiiyi ALLAHIM yavrularımızı korusun canım benim kendine ve kızlarımıza iii bakkk öptük seniiiiiiiiiiiiiii

hymaryy canım bu yavrularınla ilgili cektigin son sıkıntı olsun Rabbim onların kaderlerini güzel eylesin, analı babalı büyütsün bügün sana gen dua etmiştim Allahım dualarımızı kabul etti çok şükür
Allah kimseyi evladını saglıgı ile imtihan etmesin

canım yazılarını okuyordum ama bir şey yazmaya cesaret edemedim ama temiz sonuç yazını görünce o kadar sesli bir oh çektim ki eşim bu halimi ve suratımı görse bu kadın delirdi herhalde bir suratı düşüyor bir gülüyor diye :))
sana kuzularınla iyi tatiller diliyorum.... çok stresli günler yaşadın iyi bir stres at canım ...

kaswa ikiz anneleri topiinde ne oldu yaa Allah aşkına ..kalpten gidecem ????

çok teşekkür edşyorum kızlaropuyorumnanaktan,
ailece bizi mevzu edenler olmuş,mahçubuz,
neyse ki iyi haberler verdi kızım hepimize,

hep sağlıklı haberlerde buluşalım inşallahhh:Saruboceq:..

hymarry canım benim gözün aydın .inan okadar sevindimki inanamassın bazı üzücü haberlerden sonra bu biraz yüzümü güldürdü allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın hiçbirimize öpüyorum senide kuzucuklarınıda .allaha emanet olun .

1 aydır ara ar bakıyodum, ne kadar sevindim anlatamam.:sm_cool:

gözünüz aydın olsun. çok çok geçmiş olsun.hihoyyyt

canım çok sevindim gözün aydın allah bir daha böyle imtihanlarla karşılaştırmasın..

1 aydır ara ar bakıyodum, ne kadar sevindim anlatamam.:sm_cool:

gözünüz aydın olsun. çok çok geçmiş olsun.hihoyyyt

cok cok gecmis olsun canim rabbim acilarini göstermesin insallah.

başından beri söylüyorum,
tanıştığım tanışmadığım bizden haber bekleyen her arkadaşıma çok teşekkür ediyorum,
Herşey olabilirdi,Rabbim bizi sevindirdiği gibi hepinizi sevindirsin inşallahhh:Saruboceq:

Nasıl seviindim nasıl sevindim öyle bir rahatladımkii canım çok şükür yaaaaaaa
evet canım herşey olabilirdi herşey bizler için ama tabiki olmaması çok sevindirici insan evlatlarının kılına zarar gelsin istemiyor annelik çok zormuş çookk...

ne güzel haber..çok sevindim. Allahım hep esirgesin inşallah

sağolun canlarımmŞeniz,
bizlerle üzülüp bizlerle sevinen sizlerden Allah razı olsun,
üstümüzden kocaman bir sıkıntı kalktı hamdolsun,
Rabbim herkesin evlatlarına sağlıklar versinnn:Saruboceq:

Çook geçmiş olsunn hymarrycim nasıl mutlu oldum anlatamamm.. Sürekli bakıyordum bende.. Hayırlısının bu yönde olması insanı mutlu ediyor tabiki dogal olarakk :) Allahım diger sonuç bekleyen tanımadıgımız annelere sabır evlatlarınada sağlık sıhhat versin inşallah... Senin vesilenle onlarada dualarımızı göndermiş olalım... Şimdi bunun üstüne güzell bi kahvaltı yaparım bende :) Şimdiden sizede iyi tatiller .. bol bol eglen kızlarınla öpüyorum sevgilerimle....

opuyorumnanaktan canım çok teşekkür ederimm,
Rabbim sağlıkla bizi lutuflandırdı,
Dediğin gibi ve daha öncede yazdığım gibi bununla yada başka sıkıntılarla imtihan olan annelere Rabbim yardım etsin,sabrını versin,cennetini kazandırsın inşallah,

senin de sağlıkla yavrularına kavuşmanı diliyorum canım benimkaydirigubbakcemile5

ayy çok sevindim canım yaa ben hamileyken çok takip ediyodum bu siteyi ama bebeklerden sonra fazla giremedim geçenlerde bi bakayım dedim ve şok oldum pazartesi belli olcak yazmışın akşama kadar ara ara nete girdim sonra cumaya kaldı yazmışın cumayı nasıl getirdim bilemessin tabi bu arada sen neler yaşadın bilemiyorum ama inançlı birine benziyosun yazdıkların çok mantıklı geldi bana inancından dolayı olduğunu anladım.cuma günü gece fırsat buldum ancak okudum ve rahatladım yorum bile yazamadan yattım bugüne kısmetmiş ..benden bi hafta önce doğum yapmıştın benimde iki kızım olduğu için özellikle seni çok takip ediyodum.neyse canım Allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın kimseye çok şükür Rabbime sonuç temiz çıkmış ve sonucu temiz çıkmayan bebeklerin annelerine de Allah sabır versinnnn öpüyorum bebeklerini çok tatlılar maşallahhh...

çok sevindim Allaha şükürler olsun ki böyle bir imtihandan hayırlı sonuçlarla geçtiniz
dilerim bir ömür sağlıklı hayırlı bahtlı olsun melekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…