Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

insallah cuma mübarek gün güzel haber verceksin canim rabbim büyük vardir bundada bir hayir canim

benimde ultrasonda risk çıkmıştı..kafasında kist vardı.. amniosentez yaptılar..iki hafta ilk sonuç çıkana kadar ruh gibi gezdim. ama bişi çıkmadı Allahıma şükür... bu tarz şüpheler çıkıyor hep..son zamanlardada doktorlar ufacık şeye bile test yapıyorlar..hatta bu testler çoğunlukla yanılıyor...sakın kafana kötü şeyler getirme..inş seninde sonucun temiz çıkıcak..

ilgi alakanıza çok teşekkür ediyorum gerçekten,
moral verici mesajlarla hep umut doluyorum,

bir de her adımda sonucun ertelenmesi bizi hep dumura uğrattı,beklemek çok zor oldu gerçekten,
çocuğumun her hareketine kaşına gözüne her çizgisine bir mana bulur oldum,,

doktorumuz tanıdık bir doktor,bunu para için yapacak biri değil,
zaten bundan şüphelendiğini o söyledi,biz teklif ettik ne gerek varsa yapalım,varsa bilelim diye,hayırlısı..

bir de eliznil canım ayrıntılıda risk daha çıkmamıştı fakat doktorlar sıkışınca zaten tıpta hiçbirşeyin garantisi yok diyebilirler bana dimi..
o yapılan ayrıntılılar falan da hikayeymiş..

Aynen hmaryycm bizim dr da tüm testleri yaptığında 100% 100 diye bişey yok dedi 100% 1 bile ihtimal olsa var demişti o yüzden onlara bişey söylenmez

CANIM ARKADAŞLARIM,

KIZIM SARE'MıN KROMOZOM ANALıZı SONUCU TEMıZ ÇIKTI,
YAVRUM SAĞLIKLI HAMDOLSUN:sm_cool:,

ıLGıLENEN,BııZMLE SEVıNıP ÜZÜLEN TÜM DOSTLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDıYORUZa.s.,
RABBıM CÜMLEMıZıN EVLATLARINI SAĞLIKLA AıLESıNE BAĞIŞLASINN:Saruboceq:...

hymarı yeni gordum son yazdığını hadi gozun aydın senin adına sevindim saglıcakla al cocuğunu kucagına

Veroj canım benim kızım 8 aya girecek az kaldı,
hamileyken tüm testlerimiz yapıldı fakat doktorlar doğum sonrası çıkan böyle bir durumun da garantisini vermiyorlar canım..

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım,
beklemesi çok zor bir süreç oldu,
sizin destek ve moralinizle bugün daha da mutluyum hamdolsun,
Yavrularımız hep sağlıkla kalsınlar inşallah..

hymary anlamadığım sen doğum yaptın mı hamilemisin ben seni hamile sanıyorum.zaten yeni 2 yada 3 gun once uye oldum cokta anlamadım foruma girmeyi belkıde ondanda yanlş nladım

marryy canım çok sevindimm..artık uşaklarla tekrar bir kutlama yaparız. ayarlayın bir cmt yada pazar bana bekliyorum.uzak falan anlamam. yırtarım gelirsemmmkaydirigubbakcemile

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindik çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yazıcak bşka bişey yokkkk valla :gitme:

çok sevindim canım,Rabbime şükürler olsun...Sare kuzunu öp bizim için...

Çok sevindim canım çok. Tekrar gözün aydın bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallah.

Allaha şükürler olsun :Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…