Çok üzgünüm,çok kötüyüm..

ayyyçok sevindim canım ya... allahım esirgesin tüm bebekleri... çok şükür..... gözün aydın......

okudugumda hıc bırsey yazamadım...ama surekli takip ettim...çokkkkkk sevindimmmmmmmmm allahım kimseye böle bir acı yasatmasın....mutluluklar...yazacak tek sey gözun aydın........

çok sevindim kelimelerle anlatamam Allahım korusun bebeklerimizi üstünden nasıl bir yük kalkmışdır eminim yeniden doğmuş gibi olmuşsundur allahım bir daha yaşatmasın böyle sıkıntılar gelmiş geçmiş olsun:)

allaha binlerce şükürler olsun tatlım yaaa çok sevindim allahım evlatlarımızı bağışlasın ....:lepi: :lepi: :lepilumunekankayizsmile

marryy canım çok sevindimm..artık uşaklarla tekrar bir kutlama yaparız. ayarlayın bir cmt yada pazar bana bekliyorum.uzak falan anlamam. yırtarım gelirsemmmkaydirigubbakcemile

çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindik çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yazıcak bşka bişey yokkkk valla :gitme:

çok sevindim canım,Rabbime şükürler olsun...Sare kuzunu öp bizim için...

Çok sevindim canım çok. Tekrar gözün aydın bir daha böyle birşey yaşamazsın inşallah.

Allaha şükürler olsun :Saruboceq::lepi:

gözün aydın canım allah başka acılarla sınamasın hiçbirimizi

hymary merhaba nasılsın canım çok geçmiş olsun inan çok sevindim ...

Çok ŞÜkÜr Çokkkkkk

ayyyçok sevindim canım ya... allahım esirgesin tüm bebekleri... çok şükür..... gözün aydın......

okudugumda hıc bırsey yazamadım...ama surekli takip ettim...çokkkkkk sevindimmmmmmmmm allahım kimseye böle bir acı yasatmasın....mutluluklar...yazacak tek sey gözun aydın........

allaha binlerce şükürler olsun tatlım yaaa çok sevindim allahım evlatlarımızı bağışlasın ....:lepi: :lepi: :lepilumunekankayizsmile

dışarıdaydık yeni geldik,

tekrar tekrar ilgilenip bizim sıkıntımızla hem-hal olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,

beklemesi çok zor oldu,ama hep olumlu mesajlarınızla,telefonlarınızla umut doldum,

bir anne olarak herşey aklıma geldi tabi ki,ve inançlı bir anne olarak da bir yanım her olasılığı kabullenmişti,

fakat bugün yeniden doğmuş kadar olduk,

Ptesi akşamı 10 günlük bir tatile çıkıyoruz inşallah,

Dönüşte ikiz anneleri arkadaşlarımı yavrularıyla ve Ekim annesi arkadaşlarımı yavrularıyla ağırlamak istiyorum inşallahh..

Hymary canım.Hep okudum yazılanları,hiç birşey yazamadım.Kimi zaman yazdım ve sildim.Ama kalbim ve dualarım seninleydi,Çok güzel bir cümlen vardı.sonuç ne olursa olsun o benim biricik kızım diye.Ocümle bence senin ne kadar sabırlı ve güçlü bir anne olduğunun açıklamasıydı.
Rabbiim bu yaşadığınız sıkıntılı günlerinizi size birdaha hiç bir şekilde yaşatmasın,ağzınızın tadını,huzurunuzu,mutluluğunuzu hiç bozmasın.Kuzularını çoooook ısırıyorum.

:1rolleyes: opuyorumnanaktan a.s.

nasıl bir mutluluk bu Allah'ıma çok şükür..diyecek söz yok..ailece çok sevindik..öpüyoruz siziii..
hymarı yeni gordum son yazdığını hadi gozun aydın senin adına sevindim saglıcakla al cocuğunu kucagına
tatlım hymarry doğum yapalı 8 ay oldu..yani bebekleri kucağında :)))
oohhh süper kutlama olacak inşallah..gidin güzelce dinlenin eğlenin..tadını çıkarın..
sefanız olsun..
sevgileerrr..

ben de konuyu uzun süredir takip edip yazamayanlardanım... bizim de genetik sorunumuz var.. çok şükür hastalık değil taşıyıcılık ama çocuk yapmak isteyince taşıyıcı bile olsan tüp bebek ve PGTden başka çözüm yok... ama naapalım herşey Allahtan...
sen de her zaman şükrettiğin ne olursa olsun O BENİM KIZIM ve bunu hiç bir şey değiştirmeyecek dediğin için Rabbim sana böyle güzel sonuçlar verdi inşallah...
Allahım sana eşinle ve yavrularınla uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin ve böyle zor sınavları kimsenin başına vermesin...

raabim sağlıklı ömürler versin inşallah
kimseyi darda komasın sıkıntıda bırakmasın
çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olduğuna

ohhhhhhhhhh çok şükür allaha...
rabbim kimmseleri evlat derdiyle sınamasın...
hiçbir kuzucuk hasta olmasın...
gözünüzaydın geçmiş olsun...

Çok sevindim çokk gözün aydın canım.

kirkbirkere Masallah heycanla bekliyordum sonucu, Allah hayat biyu saglik huzur versin, inan cok ama cok sevindim

raabim sağlıklı ömürler versin inşallah
kimseyi darda komasın sıkıntıda bırakmasın
çok sevindim bebeğinizin sağlıklı olduğuna

çok güzel bir haber Rabbime şükürler olsun yavrularımızı bize bağışlasın

ohhhhhhhhhh çok şükür allaha...
rabbim kimmseleri evlat derdiyle sınamasın...
hiçbir kuzucuk hasta olmasın...
gözünüzaydın geçmiş olsun...

ya insanın bu kadar çok dostunun olması ne güzelsenağlama,
kayınvalidemlere bile söylememişken burda daha tanıyamadığım hatta topiklerde bile tanışmadığımız pek çok arkadaşım bize destek oldunuz,
yavruma dua ettiniz,
sonuca benimle beraber ağladınız ve sevindinizsenağlama,

yani bebek isteme sürecinde uzun olmasa da sıkıntılı bir süreç geçirmiştik ve
beni tanıyanlar bebek arzulayan herkes için ne kadar dua ettiğimi bilir,

şimdi de bununla beraber sağlıklı evlatlarınız için çok dua edeceğim ve
kendim bir ilkokul sınıf öğretmeni olarak bundan sonra down sendromlu ve otistik çocuklarla ilgili bazı eğitim,araştırma ve gönüllü çalışmalar içine girmek için gayret edeceğim,

başındna beri söylediğim gibi herşey bizim için,
ben olmadım belki fakat yavrusu için benim kadar bekleyip sonunda üzülmüş pek çok anne var eminim,Allah cümlesinin yardımcısı olsun,sabrını gayretini versin,

Hiçbir anne karnında bebeğin,istenmiyor diye kalbi durdurulmasın
Bebeği olmayanların Rabbim lutfuyla kucağını doldursun,
Allah kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin,
Yavrusu olana da hayırlı sağlıklı ömürler,
ailesiyle iki cihan saadetleri lutfetsin:Saruboceq:..

Tekrar tekrar herkese çok teşekkür ediyoruma.s...

ayyy çok sevindim ya hergün haber varmı diye bakıyordum çok mutlu oldum rabbim sağlık ve uzun ömür versin kuzularına

canım çok sevindim Allaha şükür ben de haber var mı diye ilk buraya bakıyodum Allah nazardan saklasın onları maşallah çok tatlılar inşallah ömür boyu sağlıklı mutlu yaşarlar

konuyu takip ediyodum hergün bu sayfaya bakıp sonucu en az senin kadar merakla beklyodum..o kadar sevindim ki canım sonuca özellikle bebeğin adına çok sevindim..sağlıkla büyüt yavrularını canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…