Çok üzgünüm çokk çaresizimm:((

NazlxixHilal

ÖmrümeÖmürKatmayaAzKaldı
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
571
1
96
İzmir
senağlama ilk defa bir başlık açıyorum becerebilicemmi bilmem ama başlayım
şuan sevdigimden ayrıldım.nedenm?babam istedigi için,uzak yere vermem dedigi için.çok cabaladımm çok agladım hala aglıyorum çookk kötüyümm.
derdimi sıkıntımı paylaşabilecegim bi arkadaşım bile yok.
ne yapmalıyım nasipdi diyip üzülmemelimiyim??
azçok bilirsiniz bikaç kez paylaşmıştım.sevdigim karslı azeri ama istanbulda dogmuş büyümüş.
sert ciddi mantıklı karraları olan biriydi.agırdı davranışları olması gerekendi belki.
çok çabaladık dedi sana güveniyorum istedigim gibi bir eş olucaksın mutlu olucaz.ama olmadıımutlu olamadımmmmmm.
çok seviyordummmmm seviyorduuuu hala seviyoruzz ama engelimiz büyük,büyük olan baba.ben babama bakmaya bile kıyamam ben babamı asla üzemem.çok üzüldü çok dertleri varrr sıkıntıları birde ben agır geliyordum.
Alim ise yoruldu insanların laflarından cevremden ailemden herkez olumsuz bakıyor istemiyor.istememeleri ise uzaklık ve agır yükü çok olan bi evlilik yapıcak olmam ama mutlu olurdum onlarda biliyor bunu.ÇOK İYİ BİRİ ADAM GİBİ ADAM KARKTERLİ SERTTİR AMA MERTTİR BE BENİM ALİMsenağlama.
Ailemde takdir ediyor helal olsun buzamanda böyle adam diyor ama gel gelelim yanaşmıyorlar beni vermeye.
Uzattımmmmm evettt,çok anlatacaklarım varr içim dolu ama boşverdimmm.
NE YAPMALIYIM NASIL UNUTABİLİRİM.çok şey yaşadık herşeyi ben onda tattım zevki hercanı mutlulugu aglamayı dahasııı dahasııııı.BİZ EVLENİCEKTİKKK GEÇ OLMADAN AMA EVLENEMİYORUMMsenağlama.AİLECEK GÖRÜŞÜYORDUK HERŞEY İYİDİ MUTLUYDUKK AMA ARTIK MUTLU DEGİLİMMMM.
evlensem dermiydim ah kafam ah niye evlendimmm dogrumu yaptımmmmm.offfffffffoffffffff

canım eğer babanın karar değiştirmesi imkansız ve ben elimden gelen herşeyi yaptım olmadı diosan ewt söylemesi kolay belki ama kendine zaman wer atlatmaya çalış:çok üzgünüm:

Çok zoorrr atlatmam. gece okadar çok agladımki.bana o yavrummmm,gell yanıma diyişi kulaklarımda.o sürmeli kara gözleri gözümün önünden hiç gitmiyor.
gece saatte bir uyandım aglayarak,sabah aglayarak uyandım.annem gece gelmiş yanıma konuşmuş benimle aglamakdan hatırlamıyorum bile.napıcam ben çok zor delircek gibiyim.

canım ya neden vermiyolar anlayamadım doğrusu ailecek görüşüyoruzda demişsin,sorun ne yani adam gibi adam diyosun,ailemde takdir ediyodu diyosunn....

Canım bu kadar seviyorsan hemen pes etme belki ailenin kararı zamanla değişir senin ne kadar üzüldüğünü,sevdiğini gördüklerinde kararlarını değiştirirler.Biraz zamana bırak bakalım

aynısını bende yaşadım. uzaklık, aileler arası farklar. aynen babama hiç kıyamam çok severim. ama aşk işte restler çektim, küstüm hatta tehdit ettim, sonunda oldu. ama pişman olacak mıyım bilmiyorum zaman gösterecek.

peki canim neden sevdigin adama senin yasadigin sehire gelmiyor??
yani senin gitmene baban razi olmuyorsa o zaman o gelsin...

kültür farkı diyorlar,aslında kültür farkı falan göremiyorum ortada.o benim yaşadıgım şehire gelemez çünkü kurulu düzeni var ortamı var ve asla bir bayanın kararıyla hareket etmez öylebir yapısı var.dogrultusu üzerinde yürür mantıgını öncelik kullanır.
alicek görüşüyorduk derken ablalarımla görüştü yüz yüze ve uzaklık falan olunca aliemle msnden görüşüyordu çok seviyorlardı.
ama babam ven bebegimi vermem oralara onlara diyor.
karslı azeri olduklarından yaşayışları farkı agır.hizmet çok saygı aşırı derecede çok ama şu varki kadına çok önem verirler ki bunuda gördüümm.
ahhh pes etmeyimde ne yapayım.
kaçsam ki yapamam yetişme tarzımdan dolayı böyle birşeyi asla yapamam ölsem yapamam ama düşünüyormuyum evet.
aileme resti ceksem küssem elden negelir onlar mahvolucak...Caresiizimmmmmmmmm çok çok inanılmaz yıkıldımmm Alimi istiyorummmmm
o benim ERKEGİM dii ALİM di CANIMINİÇİ di ama yok ettiler 3saat içinde
BABAM GECE HİÇ UYUMAMIŞ ÜZÜLMÜŞ BANA.GECE 4DE BAKTIM TEPEMDE DİKİLİYO ÇAKTIRMADIM AMA ANLADIM.odamın kapısını kapatmadılar açık tuttular niye bunuda anlamış degilimm....babamı gördükce dahada çok yıkılıyorum belli ettirmiyor beni güldürmeye çalışıyor bişeyler yaptırıyor oysaki benim gözlerim açılmıyor şişş aglamakdan.YAŞIM 21 VE BEN İLK DEFA BÖYLESİNE AŞIK OLMAYI BIRAKTIM SEVDİM SAYDIM KENDİMİ ONA VERDİMM HERŞEYİMLE BEN ONUN KADINI OLUCAKTIM

merhaba bende senin başka biryerde yazını okumuştum karslı azeriye gelin gidicem yardım edrmisiniz diye özel msj göndericektim ama beceremedim.neyse bende karslı azerisiyim evleniceğini düşünmüştüm bu yazıyı okuyana kadar çok üzüldüm inşallah herşey halyoluna girer

seni bu kadar düşünen ailen senin için yanlış karar vermez cnm bence aileni dinle karslıları tanımam ama az cok ailen senin kimlerle anlaşabilecegini bilir cnm.. kendini çaresiz düşünme Allah başka çaresizlikler vermesin üzülme

canım ben aynı durumları yasadım aılem vermedı benı uzakmıs kultur farklıymıs falan ben dırenemedım ve baskasıyla evlenndım aılemın muhtesem bana layık gordugu bırıyle sonr nemo oldu aılesını cok yakından tanıyoduk veya oyle zannetmısız aılesı evlılıgı burnumdan getırdı her defasında babm benden ozurdıledı keske senı dınleseydım dıye o sıkıntılı donem gectı ama benım hala aklım gelıyo keske dırenseydım dıye cok mutlu olsamda bana yyaptıkları aklımdan gıtmıyo lutfen aılenın rızasını al ve sevdıgını asla bırakma olurmuuuu

ben çok kibarım hem görünüş olarak hem konuşma davranış yapım boylu puslu bişe olsada aslında çok inceyim alim ise sert kaba ciddi ama bana karsı çok sevgi doluydu hala alimdiye bahsediyorum o benim alimm yaaa
Dedilerki yapamazsın üzülürsün.tamam evet babam elbebek gül bebek büyüttü ama varlıgıda bildirdi yokluguda.iş hizmet desen Allaha şükür hiç utanmadım utandırtmadım.dedim daha ne ben kaldırabilirim yapabilirim yook dediler üzülürsün hep içine atarsın sevgiyle olmuyor bu işler.
Alimde diyordu yavrum üzülürsün benle ben çok sertim kararımdan asla dışarı çıkamaz yorum dahi yapamazsın ilk önce zorlandım ama hepsinin üstesinden geldimmmm ona yöneldim ama anlamıyorlarki beni seviyorummm istiyorum.

okadar çok isteyen varki beni bunaldım sıkıldım artık yeter dedimmmm.şimdi duyanlar seviniyor hemen birine yapmaya çalışıyorlar.
dedim aileme eger evlenirde mutlu olamazsam sizsiniz sorumlusu benim içimi acıttınız ya inşallahhhh mutsuz olurum sizinde içiniz acır dedim bunu evet dedim çok yaralıyım çok.

arkadasım durumuna üzüldüm... AMA; sevgi fedakarlık ister benim babamda istemiyoo (du) belkide hayla istemiyo ama ben SEVİYORUM HEMDE ÇOOK ..... bu benim hayatım sevgimi aşkımı herşeyimi onda yaşadım eğer seviyorsan sevginin peşinden git ve aileni ikna et ailen için de zor bı durum bence senı kaybetmmek uzaklara gelin vermek istemiyolar haklılar ama bı yerde de hayat senın hayatın hayatın boyunca mutsuz olacağına sevginin peşinden gitmelisin YANLIZ O KİŞİNİN DOĞRU BİR İNSAN OLDUĞUNU HAYATTA SENİ HİÇ ÜZMEYECEĞİNİ NE OLURSA OLSUN ENGELLERI BERABER AŞACAGINIZA VE SENI KIMSEYE EZDIRMEYECEGİNDEN EMINSEN gözünü kapat ve son kararını ver arkadaşım

merhaba nazlıhilal gerçekten çok üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur bence aileni ikna etmeye çalış onlarında izni ile sevdiğinle ol bunu canı gönülden istiyorum bende karslıyım gelinimiz olursun inşallah

cok uzuldum canım ama ınsan nasıbının pesınden kosmalı derler ..gercekten onu esın yerıne koyabılıyorsan uzaklık felan bahaneden oteye gıtmez gurbete kız verecek tek baba senın baban degılkı..herkesın kızı onun bebegıdır baban bıraz abartmıs bence bunun farkına varsın her babaya kız vermek zor gelır..ablalarınla konus yanında dursunlar onemlı olan senın mutlulugun gozlerının onunde olup da bı omur mutsuz olmanı hıc akıllarına getırmıolarmı zamanında dedemde halamı vermemış memura ıl ıl dolaştırmam demış 25 yıl gecmış ustunden halam bu sene bı ortamda karsılasmıs ıcı hala aynı acıyla yanmış ...zor bıraz ama guclu ol alim dıosun bellıkı bazı seylerde yasamıssın ozel ..askının pesını bırakma ama kacma da..cıktıgın kapıyı sert kapama gerı donmek ısteyebılırsın agır tabırle ... allah yardımcın olsun

merhaba nazlıhilalcim bana özelden msj atmışsın ama sana ordan cvp veremiyorum sanırım problem var kullanıcı panelini tekrar gözden geçir.evet bende karslı azerisiyim ama çok saygı çok hizmet bekliyorlar demişsin herkes birmi bilmiyorum bizde öyle birşey yok ama heryerin iyisi kötüsü var.

Canim seni öyle iyi anliyorum ki.
Su an sana mesaj atan kiz aski icin savasan kiz.
Engeller yüzünden ayrildigimiz gün, her gece saat basi gözyaslariyla uyanmalari bende ögrendim.
Allah kimse icin sevdigiyle arasinda böyle bir sorun vermesin. Düsmanima bile vermesin.
Seviyorsan vazgecme.
Eminsen sevginden vazgecme.
Ama ailenede yanlis birsey yapma sakin.
Herseyin usulüyle olmasini istiyorsan sabredip dayanacaksin.
Sunu gördüm sunu duydum, kim ne kadar direttiyse sonunda sevdigine kavusuyor.
Ama mutlu oluyor ama olmuyor, buda kader yazi.
Sonucta ailenin iyi diger kabul ettikleri biri kötüde cikabilir.
Hayatta hic birseyin garantisi yok ki.

Söyle düsün..
Baban bu adami sevmedigi icin vermemezlik yapmiyor.
Kizini gurbete vermek istemiyor.
Bence bu kötü degil.
Cünkü diger türlüde olabilirdi, ozaman ikna etmek daha zor olurdu inan bana.

Seviyorsan sevdiginle el ele ol, yürek yürege.
Hatta ara, birakmayacagim seni de ve mücadeleye basla.
Ilerde pisman olmani istemem, Insallah Rabbim Ali'ni sana nasip eder ve cok mutlu olursunuz.

unutma... MÜCADELEYI ELINDEN BIRAKMA!

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim beni inanınki rahatlattınız.öyle bi boşlukdayımki.ne ablalarımdan fayda var ne annem babamdan nede cevremden.
Anne ne dedi biliyormusunuz.gamze msj atmıyormu dedim annee madem msj atmasını istiyosunn nedennn ayırdınızzzzzoda üzüldü çünkü benden çok o dertleşirdi konusurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…