- Konu Sahibi NazlxixHilal
-
kültür farkı diyorlar,aslında kültür farkı falan göremiyorum ortada.o benim yaşadıgım şehire gelemez çünkü kurulu düzeni var ortamı var ve asla bir bayanın kararıyla hareket etmez öylebir yapısı var.dogrultusu üzerinde yürür mantıgını öncelik kullanır.
alicek görüşüyorduk derken ablalarımla görüştü yüz yüze ve uzaklık falan olunca aliemle msnden görüşüyordu çok seviyorlardı.
ama babam ven bebegimi vermem oralara onlara diyor.
karslı azeri olduklarından yaşayışları farkı agır.hizmet çok saygı aşırı derecede çok ama şu varki kadına çok önem verirler ki bunuda gördüümm.
ahhh pes etmeyimde ne yapayım.
kaçsam ki yapamam yetişme tarzımdan dolayı böyle birşeyi asla yapamam ölsem yapamam ama düşünüyormuyum evet.
aileme resti ceksem küssem elden negelir onlar mahvolucak...Caresiizimmmmmmmmm çok çok inanılmaz yıkıldımmm Alimi istiyorummmmm
o benim ERKEGİM dii ALİM di CANIMINİÇİ di ama yok ettiler 3saat içinde
BABAM GECE HİÇ UYUMAMIŞ ÜZÜLMÜŞ BANA.GECE 4DE BAKTIM TEPEMDE DİKİLİYO ÇAKTIRMADIM AMA ANLADIM.odamın kapısını kapatmadılar açık tuttular niye bunuda anlamış degilimm....babamı gördükce dahada çok yıkılıyorum belli ettirmiyor beni güldürmeye çalışıyor bişeyler yaptırıyor oysaki benim gözlerim açılmıyor şişş aglamakdan.YAŞIM 21 VE BEN İLK DEFA BÖYLESİNE AŞIK OLMAYI BIRAKTIM SEVDİM SAYDIM KENDİMİ ONA VERDİMM HERŞEYİMLE BEN ONUN KADINI OLUCAKTIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?