- Konu Sahibi NazlxixHilal
-
hakkında hayırlısı olsun canım.iki arada kalmak çok zor(
ben bu cümleye takıldım. verdiği herhangi bir karar karşısında (doğru veya yanlış) yorum yapma hakkına dahi sahip olamayacaksınız. bence şuan çok aşırı bir sevgiyle bağlı olduğunuz için bazı şeyleri es geçiyormuşsunuz gibi geldi. bu konuda malesef ailenize hak vermemek mümkün değil. çok çok iyi düşünün, kendinizi onun yaşantısına uyarlamanız için çok büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. gerçekten buna hazır mısınız?
evlilik bir şans işidir bence hangimiz evlendiğimzdeki gibiyiz, hepimiz değişiyoruz. bu karşılıklı ailen size uygun biriyle seni evlendirebilir belki ama evlendiğinde o insanın değişmeyeceğini biliyorlarmı, aliyi araştırdılarmı kötü huyu varmı, neden bunlara önem vermiyorlar, eğer çok seviyorsan aileni kırmadan ikna et, ağlamakla olmaz babanı karşına alıp iyice konuş, sevgilinlede konuş herşey kafana yatıyorsa evlenirsiniz bu kadar ağlayıpta kendine ızdırap verme
cnm ben ailenin haklı olduğunu düşünüyorum.çok takdir edebilirler.çok iyi bir insan da olabilir.ama onlar senin üzülmeni istemezler.öyle bir insanla evlenmek seni üzecektir sonunda.şuan çok seviyorsun sonunu düşünemiyorsun.onunla evlenirsen yıllar geçtikçe artık çekemez olacaksın.anladığım kadarıyla çok sıkı bi ailede büyümemişsin.onu taşımak sana zaman geçtikçe çok zor gelecek.bunları çok iyi düşün.bu aşkın ömrünün sonuna kadar hiç değişmeyecek değil.emin ol çok değişeceksin.aynı evde yaşadıkça onunla sıkılmaya başlayacaksın.benim kardeşimin erkek arkadaşı da mesela herşeye karışır.hep benim dediğim doğru der.birşey karaysa karadır.siyah dedirtemezsin.onun bildiğidir doğru olan hep.ailem tanır.çok da severler.ama hep söyleriz.bu çocukla bir ömür geçiremezsin.geçmez.asla geçmez.aynı evde yaşamak sürekli onun baskısı altında olmak hayatı boyunca birinin doğru bildiğiyle yaşamak ve söz hakkı bile olmamak çok çok kötü bişey olur.bunları çok iyi düşün lütfen.şuanda hiçbir şey gelmez gözüne.ama sonunda üzülen sen olursun.taşıyamazsın.ailesiyle aranda bir tartışma olsa suçsuz da olsan suçlu durumda olursun.hiç sesini çıkaramazsın.başta çok sever ve gösterir zaman geçtikçe evdeki kadın olursun sadece.belki yanlış düşünüyorumdur ama bunları göze almanı tavsiye ediyorum.unut demek kolay unutmak zor biliorum ama unutmasan da kalbine gömmeye bak bence.21 yaşındaymışsın daha.çıkmak biriyle onun tarafından kıskanılmak güzel.maço bi erkek benim de hoşma gider açıkçası.ben de çok severim.sert erkeği.ama evlilik çok ayrı.hayatın boyunca katlanabilir misin bunlara.
Alısıgım yani sıkılıga sertlige.bi insan nekadar sert olabilirki evin içinde başbaşa.
cnm ben ailenin haklı olduğunu düşünüyorum.çok takdir edebilirler.çok iyi bir insan da olabilir.ama onlar senin üzülmeni istemezler.öyle bir insanla evlenmek seni üzecektir sonunda.şuan çok seviyorsun sonunu düşünemiyorsun.onunla evlenirsen yıllar geçtikçe artık çekemez olacaksın.anladığım kadarıyla çok sıkı bi ailede büyümemişsin.onu taşımak sana zaman geçtikçe çok zor gelecek.bunları çok iyi düşün.bu aşkın ömrünün sonuna kadar hiç değişmeyecek değil.emin ol çok değişeceksin.aynı evde yaşadıkça onunla sıkılmaya başlayacaksın.benim kardeşimin erkek arkadaşı da mesela herşeye karışır.hep benim dediğim doğru der.birşey karaysa karadır.siyah dedirtemezsin.onun bildiğidir doğru olan hep.ailem tanır.çok da severler.ama hep söyleriz.bu çocukla bir ömür geçiremezsin.geçmez.asla geçmez.aynı evde yaşamak sürekli onun baskısı altında olmak hayatı boyunca birinin doğru bildiğiyle yaşamak ve söz hakkı bile olmamak çok çok kötü bişey olur.bunları çok iyi düşün lütfen.şuanda hiçbir şey gelmez gözüne.ama sonunda üzülen sen olursun.taşıyamazsın.ailesiyle aranda bir tartışma olsa suçsuz da olsan suçlu durumda olursun.hiç sesini çıkaramazsın.başta çok sever ve gösterir zaman geçtikçe evdeki kadın olursun sadece.belki yanlış düşünüyorumdur ama bunları göze almanı tavsiye ediyorum.unut demek kolay unutmak zor biliorum ama unutmasan da kalbine gömmeye bak bence.21 yaşındaymışsın daha.çıkmak biriyle onun tarafından kıskanılmak güzel.maço bi erkek benim de hoşma gider açıkçası.ben de çok severim.sert erkeği.ama evlilik çok ayrı.hayatın boyunca katlanabilir misin bunlara.
İnsan gerçekten aşık olunca hiçbirşeyi gözü görmüyor, herşey istedigimiz gibi olmuyor maalesef
Ailelerinde istemesi çok önemli cnm...
Gerçekten hayatını geçirecegin insanın bu olduguna karar verdiysen ,ailene onu tanıt.. Unutma hiç bir aile ne kadar kötü olursa olsun evladını üzmek istemez...
Hayırlısı olsun hakkında:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?