Çok üzgünüm çokk çaresizimm:((

alim derdi hep en başından yavrum işimiz zor ama sevgimiz çok,gelicekti gecen cumartesi babamla görüşmeye cesaretimi topladım gelsinmi dedim hayır demiyor ama birsürü şey diyor kızmıyorda.ben kızımı oralara veremem bilmedigim insanlara emanet edemem bilmem ne..zor anımda koşasın zor anında koşalım bak 5 kardeşsiniz 5 nizde biyerde olucaksınız.
Alimde bunaldı üzüldü benmi hata yapıyorum dedi.ben bi evladı anne babasından ayıramam koparamam olucaksa herşey güzelce olsun.
kardeşi demiş abi daha ne duruyosun kaçır gel biz sevdik gelinioda yapamaz bende yapamam.delirmek üzereyim.
seviyorum istiyorum ama elden ne gelir yavrum yeterki sen üzülme mutlu ol ailenle ol dedi.
şuan aglıyorummmm çok seviyorummm,unutmak istiyorum ama nasıllllllll??
yardım edin bana lütfen ne yapayımm nasıl onu aklımdan çıkartayım.
NASİPMİ DEGİLDİ GERCEKDEN?
AİLEYİ DİNLEMEK DAHAMI Bİ BÜYÜKLÜK?ONLAR İYİYİ KÖTÜYÜ BİLİRLER DİMİ?
GERCEKDEN MUTSUZMU OLURDUMMM??
ALİMDE DİYORDU GÜLÜM ÜZÜLÜRSÜN ÜZÜLÜRÜZZ AMA YANINDA OLUCAM DESTEK OLUCAM VE SENİ TAM İSTEDİGİM GİBİ KADIN YAPICAM.yapamazmıydım yoksa?uff ne olur benimle konusun yardımcı olun bi abla gibi konuşcak kimsem yokkk anlatamıyorummm dökemiyorum içimi haykıra haykıra.
HEMEN BİRİNE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR YİNE ONLARIMI DİNLEYİP YENİ Bİ İLİŞKİYE BAŞLAYIM
YAPAMAMKİ AMA ZORRR

bence zamana bırak arkadaşım.hem ailen kesin olmaz demiyormuş anladığım kadarıyla.

babalar kızlarının hep dizinin dibinde oturacağını düşünürler vermekte zorlanırlar.benim babam kendi akrabamızla evlendirip dizinin dibinde oturmamı istiyordu.5-6 km çok gördü uzakmış aynı mahallede oturalım istedi.ama sonra eşimle evlendim ikna ettim babamı yani.o sana kıyamadığı için böyle davranıyordur.zamana bırak bence.

Eger bütün bunlari söyleyebiliyorsan, sende sevildiginden ve sevginden tam emin degilsin canim.
KK'da o kadar cok ki böyle vakalar.
Kimisi senin gibi düsünüyor, kimisi ben ondan vazgecmem diyip sevgisine sahip cikiyor.
Bu sorulari sorman anormal degil, su an iyi bir psikoloji icinde degilsin, cok iyi anliyorum seni.
Bende ayni devreden gectim, ama vazgecemedim, gecemedim sevdigimden.
Aileler mutlakki cocuklarinin iyiligini isterler, ama bazende iyilik yapalim derken aslinda kötülük yaparlar.

Aliyle mutlu olup olmayacagini anlaman icin önce evlenip sonrada aradan biraz sürenin gecmesi gerekiyor.
Evlilik bir risktir, sen aliyle bu riski almaya hazirmisin??
Bence hazir degilsin.
En azindan simdilik degilsin.
Kafan karmakarisIk.
Biraz zamana ihtiyacin var.
O zaman zarfindada fikirlerinin netlesecegine inaniyorum.

Eger fikirlerin netlestiginde hala aliyi istiyorum diyorsan iste ozaman savasmaktan korkma.

Bak canım ben 39 yaşında 4 cocuk sahibi bir insanım.Eşim senini Ali nin karakterine cok yakın tarzda bir insan.Ben de ailen gibi düşünüyorum bu konuda.İnan bana bu sevgili günleri ileride yerini daha gerçekçi günlere bırakacak ve o zaman anlayacaksın bölgesel farklılık nasıl güç bir şey.eşim istanbul dogumlu ama ailesi antep taraflı.bense marmara golgesinde yetişmiş bir insanım.o kadar cok yaşam farkımız düşünce farkımız oldu ki bunlara hep ben sabır ettim.şimdi ise yılların bunalımı ve başka faktörlerin etkisi ile biz iki yabancıolduk iyice.işte sana bir gerçek kesit.haa aynısı olmaz bende diyebilirsin belki ama bende 3 aşagı 5 yukarı olur derim bacım.hadi bi daha düşün iyice...

tabikide hazır degilim riskleri almaya, çünkü kafam varya acayip karmakarısık.çıkartıyorum aklımdan ali geldi geçti başka biri gelir seversin diyorum yapma üzülme diyorum kendimi avutup geçiyorum ama olmadık anca hıçkıra hıçkıra aglıyorum hastamı oldum sinirlerimmi bozuldu ne oldu bana.

ailem diyor ever evlenirsen ilerde pişman olursun.koca imsayı atana kadar yada bikaç senede yada bikaç kavga tartışmada degişir yanlız kalırsın oralarda evlilik senin gördügün gibi aşkla başlayıp aşkla bitmez herkez bir degildir bizi dinle diyorlar.yaptımmm işte dinledim onları ama aklım alimdee.

bence aşkla başlayıp aşkla devam edenlerde vardır.Amaaaaa bunun olması için en başta iki tarafında hayat tarzının birbirine yakın olması ya da erkegin cok esnek karakterde olması gerekir.Ki yürüsün.Aksi halde ben aşkla devam edebilecegine inanmıyanlardanım.Ama ne var ki bayan cok fedakar olurum derse ona da bişey diyemem...

alimm msj attıı şuan şimdi msjlaşıyoruzzzzzzzzzz aglamakdan içim çıktı napıcam ben Allahım sabır ver akılverrrr.GAMZE dedi,EFENDİM dEDİM :))) YAPTI.ne oldu dedim aglatmayamı geldin.hayır sevinçden güldüm BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM dedi.ne yapmalıyımmm zamanamı bırakayım devammı edeyim

nazlıhilal durumuna cok üzüldüm ama bende buna benzer durumlar yasadım 3 yıl biri oldu hayatımda beni cok sevdigini falan düsünürdüm sevmiştride belki ama işte....ailesi bu yaz gelelim die aradı o anda bizimkiler kabul etmedi olmaz demediler ama o an için bazı sebeblerden dolayı gelsinlerde demediler..senin aileni bilmem ama benm ailem haklı cıktı ben onu 3 yıl bekledim askere gitti her kahrını cektim aile yapılarımız farklıydı hep bende düsünürdüm olurmuki die soru işaretleri vardı aklımda ama seviyrm oda beni seviyr hallederiz yeri gelir o benm önüme siper olur yeri gelir ben onun diyodum oda hep öyle derdi bırakmam öldürseler bırakmam derdi...
sonuc nemi oldu bıraktı:)) tatlım ii düsün aileler genelde haklı cıkar bu konularda annem aynı seyleri ablam içinde cok dedi kültürler farklı olmaz yapamzsınız dedi ablam 2,5 yıllık evli ve hergün tartısıyolar kimseyede bişey diemio diretip evlendigi için öyle bi durumda bosancam diip gelmekte kolay diil inan bana cok iyi düsün tatlım sevgi herseye yetmiyor malesef
ben neler duydum ailesi neler neler demiş o kız bıraktı oglumuzu annesi bozdu işi falan ve ben bunları duyunca iikide bitmiş iikide ayrılmıs benden dedim.gercektende olmazdı o aileyle oyüzden tekrar tekrar diyrm sevgi yetmez belli bi yerden sonra sevgide tükeniyr ablamdan biliyorum(

canım bak cok acık acık söyleyeyim ki iyi ki evlenmemişsin okudugum kadarıyla anladıgım kadarıyla alin biraz macoymus ve ailende modern mişş çok arardın baba ocagını öle senin sandığın gibi olmuyor evlilikler sana simdi güzel geliyodur sana karısması laf ettirmemesi ama sırf bu olaylardan cogu evlilikler sorunlu ve bitiyor ailen birşeyler görmüşki istememişler ve uzaklığı bahane etmişler davul dengi dengine ben babanı takdir ettim çünkü hepimiz bu hayat benim deyip ailemizi hiçbirşeye karıstırmak istemiyoruz ama sonra diyoruz ki annemizin babamızın bir bildigi varmıs ama geç oluyor
evlendiğin zaman herşey değişecekti emin ol buna alin mert biri olabilir ama insanlar yetiştirildiği tarzın dısında hayat sürdürdükleri zaman bir müddet sonra mutsuz oluyorlar vallahi ben hizmetçilik yaparım diye can atıyorsun kaç arkadasım bak canım sakın kızma agır konusmak değil maksadım seni ikna etmek kendi annemize babamıza bile bir yeri geldiği zaman off luyoruzki bu cok yanlıs oldugu halde ama el insanlarına yapamazsın bunu uzakta hep onlara hizmet ederken neden benşm anam babam yok die üzülürsün ben bunlara hizmet etmek için mi evlendim dersin
sakın ailene rest cekme aileni üzme derim..

HERKEZ HAKLI SİZLER KONUŞTUKCA SİZLERİDE HAKLI GÖRÜYORUM AİLEMDE HAKLI ALİMDE HAKLI BENDE HAKLIYIM NASIL ÇIKICAM BU İŞİN İÇİNDEN:1no2:
SEVDİGİMLE MUTLU OLMAK İSTİYORUM.

sen alinin mesajina cevap verdin mi????

verdim.konusuyoruz hala bi yol çare varmı diye ama yok gibi ayrılmak yolu gözüküyor bizlere.
Seviyorum aklımdan çıkartamıyorum diyince cevap verdim gayet seviyeli konuştum dedim bi yolu olmalı oda şuanki msjını yazıyorum dediki
tamam yavrum gitmiyorum namus sözü sana sen istediginde çekip gidicem.

Ben bırakmak istemiyorum babamın son anına kadar gidicem egerki büyük sözü davranısı olur ozamanki ben babamı dinliycem.
banada zor geliyor uzaklık ama çok inanılmaz çok istiyorum.ablalarım yaşıtlarım ne olur bana dua edinnnn lütfeennnnnnn.

Oncelikle onunla evlenirsen gercekten mutlu olucakmisin gercekten dogru insan olduguna eminmisin buna karar ver Eger hic tereddutsuz senin icin dogru kisi olduguna eminsen mucadele et derim ben hemen pes etmeyin Ayni durumlari bende yasadim esim yabanci oldugu icin cok mucadele ettik esim 2 yil boyunca iki ulke arasinda gidip geldi malesef ailemi kirdigim zamanlarda oldu ama sonucta benim hayatim dedim ve evlendim Bu surede esimle ayrilik kelimesi bile gecmedi aramizda iyikide evlenmisim simdi ailemde cok memnun esimden.. Ailen senin iyiligini istiyor mutlaka ama hep en kotu ihtimalleri dusunuyorlar haklilarda korumak istiyorlar seni ama yinede uzun zamanda alsa gosterin sevginizi ikna yoluna gidin onlara vazgecemediginizi gosterin ama ailenizi kirmadan tabiki ve asla kacmayi dusunmeyin nasibinizde varsa onunla evlenmek eninde sonunda olucaktir zaten bu a.s

tekrardan başladıkya hayırlısı.tesekkürler ilgin için.asla kırmam ailemi ama sevdamdanda vaz geçmem.

yazdıklarından anladığım kadarıyla şu an mantıklı düşünemiyosun.baban neden bu kadar karşı çıkıyor anlamadım ama seviyosan sevildiğine inanıyosan ve orda yapabileceğine inanıyosan ne yap et babanı ikna et. babana sorma bırak da hbrsiz gelsin sevgilin. karşılıklı oturun konuşun. eminimi senin mutsuz olmana daha çok üzülecektir baban.

hakkında hayırlısı olsun canım.iki arada kalmak çok zor (

ben bu cümleye takıldım. verdiği herhangi bir karar karşısında (doğru veya yanlış) yorum yapma hakkına dahi sahip olamayacaksınız. bence şuan çok aşırı bir sevgiyle bağlı olduğunuz için bazı şeyleri es geçiyormuşsunuz gibi geldi. bu konuda malesef ailenize hak vermemek mümkün değil. çok çok iyi düşünün, kendinizi onun yaşantısına uyarlamanız için çok büyük fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. gerçekten buna hazır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…