• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm gençliğim gitti

Hiç yanılmıyorsun 30 dan sonra eski cinsel istek de eski heves de kalmıyor.insanların hayata olumlu bakacağım diye gerçekleri görmezden geldiğini düşünüyorum.annem 55 yaşında.saçlar bembeyaz, her tarafı kırışık dolu gencim daha diye geziyor.benim de 20 ler ile 30 lar arasinda dağlar kadar fark var.eskiden erkek sesi bile duysam saatlerce sırılsıklam olurdum.şimdi 1 saat sevişsem seks biterken anca sulanıyorum.rutin seks hayatım olmasa eksikliği hissetmem.kaldı ki ben 25, 26, 27 yaşlarında seksten başka birşey düşünemeyen, 2 gün yapmasam jayattan kopan bir insandır.metebolizmam yavaşladı.1 anda 10 kilo aldim.cinsel isteğim de birri tükendi.reglim bile artık lekelenme şeklinde geçiyor.demem o ki haksız değilsin ama yapacak birşey de yok.s...ke s...ke yaşayacağız derler.30 a kadar bol bol seks yap derim. Genç falan değiller yani.tamamen savunma mekanizması.40 lı yaşlarda yanaklarda sarkma başlıyor, boyunda başlıyor.instagramda falan incele.
kaç yaşındasın merak ettim..bir kadının en güzel yaşları 30 da başlıyor cinselik sex de dahil

Önce açtığın diğer konuya cevap ver de öyle yeni konu aç burası günlük tutma yeri değil, insanlar zaman ayırıp yorum yazıyor sen tenezzül edip cevap vermiyorsun.
Kusura bakmayın hanfendi kucağımda çocukla size “vaktinde” dönemedim. İki soruyu sordum ve cevapları bile daha yeni okuyabiliyorum. Sağolun yardım ediyorsunuz da birde karşılık beklemeseniz mi? Karşıdaki belki bi boşlukta, zor durumda ve dönemeyebiliyor? Siz gerçek hayatta da biri depresyonda veya üzgünken destek verirken “bana cevap ver” mi diyorsunuz? Bazen hayatta sadece desteğinizi verip yada ilham olup, kişinin yalnız olmadığını hissettirebilirsiniz bişey beklemeden. Aksi halde bence hiç cevaplamayın

Yaşadıklarınız ve ruh haliniz hayatın içinden şeyler çok anormal bir durum değil.. Geçmişinizde kalan adam kafanızı kurcalıyor olabılır ama adım atılmasını önermem sizinle Halya çok ilgileniyorsa durumunuzdan haberi vardır ve duygular aynıysa kendi yaklaşmak isterse yaklaşır ama siz geri dönüp adım atmaya kalkarsınız seçeneği yok mecbur hissetirir.. Ve burda arkadaşlarında yazdığı gibi evlılık merakından çıkın hayatta heyecanları evlılık olmadan da yaşayabılırsınız hatta daha fazlasını kendinizi çocukla eksik hissetmeyin artısınız.. Bi çok insanın hayatta hedefleri evlılık, çocuk, iyi bir gelecektir .. Çocuğu yapmış bulunmaktasınız☺️ Geriye iyi bir yaşam savaşı ve gönlün istediğince yaşamak kalıyor✨

Çünkü çocuğunuz yoktu rahat rahat gezip tozabildiniz. Ben yalnız anne ve desteksiz olarak hangi gezmelere tatillere çıkabilirim sizce?
Sen yurtdisinda nerde yasiyosun turk komunitesinin cok oldugu yerlerde mi? Once bi ordan siyril konusma tarzin 30 sene geriden geliyor gibi. Ordaki turkler emin ol turkiyedeki yobazlardan beter. Sonra paran pulun yoksa bile ihtiyaci olan bir bayanla paylaşımlı eve cik. O daha az kira versin aksamlari cocuguna baksin atiyorum. Bi sekilde yol yontem bulunur insan istedikten sonra.

Çünkü çocuğunuz yoktu rahat rahat gezip tozabildiniz. Ben yalnız anne ve desteksiz olarak hangi gezmelere tatillere çıkabilirim sizce? Oyun parklarına mı? Sizin durumunuzda olsam bende evlenmeyip hayatın tadını çıkarırdım. 40 yaşına da gelseniz çocuk olmadığı sürece farketmiyor gönlünüz rahat bi şekilde tekrar bekar biriyle kafanız rahat şekilde birlikte olursunuz. Bizde böyle olmuyor 100 kere düşünmeliyiz yanımıza alacağımız kişiyi ve 40 yaşına geldiğimde çocuklu olarak acaba kimle olabiliriz höt höt adamlarla mı? Herkes hayatını kurmuş oluyor artık bizim o yaşlarda. Cahil deyin ne derseniz deyin bunlar hayatın gerçekleri değil mi? Evliliğe gerek yok demişsiniz 35 de olsanız en sonunda evlendiniz değil mi? Hiç gerek yok bu “gerek yok” lara
6 aylık çocuğuyla boşanan kuzenim de benim gibi yaşadı evlenene kadar yazdım orayı kaçırdınız galiba, gayet çalıştı gece gündüz çocuğunu alıp gezdi tozdu, zaman zaman kendi annesine bıraktı babasına bıraktı babaanneye bıraktı yine yaşadı hayatını. O da ben de tekrar evlenmek üzere kurmadık hayatlarımızı, kendi kendimize yetebilecek hayatlar kurduk, iyi insanlarla tanışınca evlendik, normali de bu, böyle bakmayınca tekrar kötü evlilikler yapılıyor diyorum ama anlamak istemediniz nedense, ayrıca evlenmeye gerek yok demedim evlilik diye delirmeye gerek yok dedim, biz de uzayda yaşamadık herhalde bizimkiler de hayatın gerçekleri. Sonuç olarak çocuğu da bile isteye özgür iradenizle bütün şartlarda sorumluluğunu da göze alarak yaptığınızdan çocuğunuzla kendinize iki kişilik bir hayat kurmayı mutlu olmayı deneyin en azından zamanla doğru insanla evlilikte olur, olmazsa da hayatın sonu değil diyorum.

kaç yaşındasın merak ettim..bir kadının en güzel yaşları 30 da başlıyor cinselik sex de dahil
Eee benim isteğim niye çok azaldı? 1 senede sistem çöktü resmen.tamam bedemini daha iyi kullanıyorum olaya hakimin ama olay vücut tepkisi.onu kastediyorum.

Hiç yanılmıyorsun 30 dan sonra eski cinsel istek de eski heves de kalmıyor.insanların hayata olumlu bakacağım diye gerçekleri görmezden geldiğini düşünüyorum.annem 55 yaşında.saçlar bembeyaz, her tarafı kırışık dolu gencim daha diye geziyor.benim de 20 ler ile 30 lar arasinda dağlar kadar fark var.eskiden erkek sesi bile duysam saatlerce sırılsıklam olurdum.şimdi 1 saat sevişsem seks biterken anca sulanıyorum.rutin seks hayatım olmasa eksikliği hissetmem.kaldı ki ben 25, 26, 27 yaşlarında seksten başka birşey düşünemeyen, 2 gün yapmasam hayattan kopan bir insandır.metebolizmam yavaşladı.1 anda 10 kilo aldim.cinsel isteğim de bir anda tükendi.reglim bile artık lekelenme şeklinde geçiyor.demem o ki haksız değilsin ama yapacak birşey de yok.s...ke s...ke yaşayacağız derler.30 a kadar bol bol seks yap derim. Genç falan değiller yani.tamamen savunma mekanizması.40 lı yaşlarda yanaklarda sarkma başlıyor, boyunda başlıyor.instagramda falan incele.
Haa bu arada talipler de bakişlar da azaliyor.eskiden neredeyse hergün seni hastanede gördüm begendim diye mesaj atanlar olurdu.şimdi yok.hayalet gibi gidiyorum hayalet gibi geliyorum.30 yaşına adım atanlara selam olsun 🤣🤣
36.5 dan sesleniyorum, buralar kaygan zemin😂😂
siz premenopoz yasiyor olabilir misiniz ? Hormonlariniza baktirdiniz mi ?

Bi sakin olun hanfendi ne cevaplamaması daha postu yeni açtım. Belki sizin boş vaktiniz çok ama benim nefes almaya vaktim bile yok kucağımda sürekli kızım var bu sırada mı cevapları yazayım istersiniz? Destek istedim bu sayfayı bile yeni buldum karşılık mı bekliyorsunuz bazen insanların herşeye gücü ve vakti olmayabiliyor. Buarada kendime bu yakıştırmayı yapmadım. İnsanların o şekilde görmesinden bıktım sadece ! Sanki amerikada yaşıyor gibi kültürümüzden bi haber gibi konuşmayın. (Kendim yurtdışında oturuyorum buradaki türklerin vaziyeti görüşü bile değişmiyor!)
Nasıl okuyorsunuz çözemiyorum öperek uyandırma kısmını? Ekstra açıklama yapayım size: Kocama tabi ki sormayacağım ama bekar bir erkek sabah ilgiyi ilk kendi isteyecek tecrübe etmişlere sordum bu durumlar evlilikleri etkiliyor mu diye. Önden kendimi bilgilendireyim ki ona göre yol alayım belki de bekar biriyle olmayı düşünmeyeyim değilmi? Bunlar hayatın gerçekleri tekrar laylaylom bi ilişkiye atlamadan önden eksileri artıları tecrübeleri konuşmaya “özgürce” izin verilse keşke.
Bu posttan bahsetmedik, dün açtığınız konuya bir kişiye bile cevap yazmadınız. Yurtdışındaki kastettiğiniz Türklerin vaziyetini bildiğim için oralarda oturmuyorum. Modern medeni kadın erkek birbirine saygılı Türklerle takılıyorum, size de tavsiye ederim.
Evlendikten sonra aldatma, psikolojik şiddet ve daha birçok sorunla karşılaştım. Berbattı.
Bu üçlüden biri bile olunca insan durur yavaşlar. Aldatan şiddet uygulayan adamın iyi baba olmayacağı belli değil mi? Siz çocuğu doğurup ömür boyu bu adama baba demesini sağlamışsınız. Çocuğu doğurmamak da bir seçenekti, babasının ne yapıp ne yapmayacağı da belliydi, Hem aldatılıp boşanmayıp üstüne çocuk doğurayım, hem de hayatım perfekt olsun. Aşık olursam evlenirsem diye başlayan bütün cümleler erkek tarafının ne diyeceği ne düşüneceği. Çocuğum kabul eder mi huysuzlanır mı anlaşamazsa adamı sevmezse ne yaparım yok hiç. İhtimaller hep erkeğin beklentileri, istedikleri istemedikleri üzerine.

Yaşınız daha çok genç, ayrıca yaş almanız da çocuğun suçu değil. 40 yaşında kadınlar ilk evliliğini yapıp anne oluyorlar. Ne sanıyorsunuz 40 lı yaşları? Evlenmek de evlenmek başka bir şey yazmıyorsunuz. Bekar bir insanın çocukluyla evlenmek istememesi gayet doğal. Yaparım ederim, çocuğuna baba olurum diyen yüzbinde birdir belki.

36.5 dan sesleniyorum, buralar kaygan zemin😂😂
siz premenopoz yasiyor olabilir misiniz ? Hormonlariniza baktirdiniz mi ?
Bilmem ki.normal çıkıyor.benim de aklıma geliyor hep.östrojen falan 87.fsh, lh 10 un altı.anlamadim bu işi? Bir de eski hâlimi hatırlayınca çok takıyorum.resmen tepetaklak oldu bir anda?

Bilmem ki.normal çıkıyor.benim de aklıma geliyor hep.östrojen falan 87.fsh, lh 10 un altı.anlamadim bu işi? Bir de eski hâlimi hatırlayınca çok takıyorum.resmen tepetaklak oldu bir anda?
Siz bir kadin doguma randevu alip gidin bence. Detayli herseyinize baksinlar.
Genel olarak zaten 35 den sonda ufak ufak takviyelerle vucudu pre menopoza hazirlamak gerekiyor . sizde ki ani degisim bundan olmus olabilir. Reglinizde lekelenmeye donmus zaten, bunun da mutlaka belirtin. Bu ne zaman baslamisti ? Ozaman keske gitseydiniz doktora .

Eee benim isteğim niye çok azaldı? 1 senede sistem çöktü resmen.tamam bedemini daha iyi kullanıyorum olaya hakimin ama olay vücut tepkisi.onu kastediyorum.
Ne bekliyordunuz? Ömür boyu haftada 3-4 erkekle defalarca seks yapabileceğinize inandıran neydi? Her aksiyonun her kararın iyi ya da kötü dönüşleri oluyor.

Genel olarak zaten 35 den sonda ufak ufak takviyelerle vucudu pre menopoza hazirlamak gerekiyor . sizde ki ani degisim bundan olmus olabilir. Reglinizde lekelenmeye donmus zaten, bunun da mutlaka belirtin. Bu ne zaman baslamisti ? Ozaman keske gitseydiniz doktora .
O zaman gittim zaten.

Ne bekliyordunuz? Ömür boyu haftada 3-4 erkekle defalarca seks yapabileceğinize inandıran neydi? Her aksiyonun her kararın iyi ya da kötü dönüşleri oluyor.
Eee haklısın.biliyordum bugünlerin geleceğini ama insan yine de üzülüyor.

Annem 55 yaşında o bile benim kadar âdet görüyor.teyzem her tarafı batırırdı.aileden de gelmiyor ben şanssiz çikmisim demek ki.35 e hiç kalmayacak bu gidişle.doktora gitsen adam gibi ilgilenen yok.

Eee haklısın.biliyordum bugünlerin geleceğini ama insan yine de üzülüyor.
Hala ne istediğiniz hayattan ne beklediğiniz belli değil. Bir gün sakince oturup + - listesi yapın. Ne devam etsin, ne bitsin dursun... bunların bir kararını verin. Araştırıp düzgün bir kadın uzmanına gidin. Vücudunuzda ne eksik ne fazla, neyi nasıl takviye edersiniz bunları öğrenin. Belki vitamin hormon takviyesi gerekiyor, belki menopoz başlangıcı ya da değil. Doktora detaylı görünmeden tahlil test yapmadan kafadan uydurur dururuz.

Ha bir de psikolojik bir yardımı da es geçmeyin. Çocuklu çocuksuz, bekar, genç, yaşlı, aktif pasif ... bu kadar geniş yelpazedeki kadınlara hasetlenmek kıskanmak normal değil. En çok siz sevişiyorsunuz, en çok sevgili sizde var ama hala başka kadınlara kem gözle bakıyorsunuz

Çünkü çocuğunuz yoktu rahat rahat gezip tozabildiniz. Ben yalnız anne ve desteksiz olarak hangi gezmelere tatillere çıkabilirim sizce? Oyun parklarına mı? Sizin durumunuzda olsam bende evlenmeyip hayatın tadını çıkarırdım. 40 yaşına da gelseniz çocuk olmadığı sürece farketmiyor gönlünüz rahat bi şekilde tekrar bekar biriyle kafanız rahat şekilde birlikte olursunuz. Bizde böyle olmuyor 100 kere düşünmeliyiz yanımıza alacağımız kişiyi ve 40 yaşına geldiğimde çocuklu olarak acaba kimle olabiliriz höt höt adamlarla mı? Herkes hayatını kurmuş oluyor artık bizim o yaşlarda. Cahil deyin ne derseniz deyin bunlar hayatın gerçekleri değil mi? Evliliğe gerek yok demişsiniz 35 de olsanız en sonunda evlendiniz değil mi? Hiç gerek yok bu “gerek yok” lara
Biraz sorumluluk almayı öğrenin. O çocuğu yapıyorsanız sonraki her şeye katlanmak zorundasınız. Yapan nasıl yapıyor, siz bahanelere sığınmaya devam ediyorsunuz. Bu şekilde bir yol katedemezsiniz.

Annem 55 yaşında o bile benim kadar âdet görüyor.teyzem her tarafı batırırdı.aileden de gelmiyor ben şanssiz çikmisim demek ki.35 e hiç kalmayacak bu gidişle.doktora gitsen adam gibi ilgilenen yok.
Endokrinolojiye de görünün bence, detaylı baktırmakta fayda var. Tabii ki yaş ilerledikçe belli nedenlere bağlı değişmeler olabilir. 20lerin başındaki hayat enerjisi 27-28de bile olmayabiliyor en basitinden. Hayat bu şekilde ilerleyen bir döngü, her yaşta farklı bir insana dönüşüyoruz o yüzden sürekli aynı olmayı beklemek gerçekleri görmezden gelmek gibi oluyor.

Ya kusura bakmayında önceki konuda bir sürü yazıldı cevap vermediniz. Tek derdiniz erkek olmuş. İlla bir erkeğin sevgisine ilgisine muhtaç bir şekilde yaşamak bir kadın için utanç verici. Anne olmaktan bu kadar pişmansanız verin babasına çocuğu gezimn tozun kimle istiyosanız. Ne kadar sorun ettiniz anlamıyorum takmışsız resmen. Kızınız varken bin kere düşüneceksiniz ve bekar genç erkek çocuklu kadın istemez bir sürü yazıldı bunlar.
Öyle takıntı yapmışsınız ki sabah çocuğumu öpersem evlendiğim adam ilgiyi kıskanır mı düşüncesine girecek kadar erkek odaklı hale gelmişsiniz.
Birde nerde gezcem oyun parklarında demişsiniz, hayatınız evlenmek odaklı ilgi almak odaklı bu yüzden tekrar evlensenizde mutlu olamazsınız.
Önce kendinize yetmeyi kendinizi mutlu etmeyi öğrenin

Hic katilmiyorum ya. 33 yasimdayim evet 30lar öldüm bittim yaşlari değil ama 20yasinin enerjisiyle 30-40 bir degil bana göre sadece cinsellik icin konusmuyorum her anlamda öyle.
30un en iyi yaş olduğunu soyleyen 18-25 arasini yaşamamiştir diye dusunuyorum. 😄

6 aylık çocuğuyla boşanan kuzenim de benim gibi yaşadı evlenene kadar yazdım orayı kaçırdınız galiba, gayet çalıştı gece gündüz çocuğunu alıp gezdi tozdu, zaman zaman kendi annesine bıraktı babasına bıraktı babaanneye bıraktı yine yaşadı hayatını. O da ben de tekrar evlenmek üzere kurmadık hayatlarımızı, kendi kendimize yetebilecek hayatlar kurduk, iyi insanlarla tanışınca evlendik, normali de bu, böyle bakmayınca tekrar kötü evlilikler yapılıyor diyorum ama anlamak istemediniz nedense, ayrıca evlenmeye gerek yok demedim evlilik diye delirmeye gerek yok dedim, biz de uzayda yaşamadık herhalde bizimkiler de hayatın gerçekleri. Sonuç olarak çocuğu da bile isteye özgür iradenizle bütün şartlarda sorumluluğunu da göze alarak yaptığınızdan çocuğunuzla kendinize iki kişilik bir hayat kurmayı mutlu olmayı deneyin en azından zamanla doğru insanla evlilikte olur, olmazsa da hayatın sonu değil diyorum.
Kadının tüm odağı tekrar sevilmek ve evlenmek üzerine başka bi olayı yok, bu yüzden çocuğuda ayak bağı görüyor dile getiremiyor. Çocuklu olduğu için 2.el görüyor kendini yada öyle görenlere hak veriyor.
Benim arkadaşımda bebekle boşandı uzun yıllar evlenmedi 30 yaşındayken oğlu 8 yaşındaydı karşısına düzgün bi adam çıktı onunda oğlu vardı 4-5 yaşlarında evlendiler kocaman bi ev aldılar tekrar bi kızı oldu ve çok mutlu. Evlenmeyide hiç düşünmüyodu kızın evi arabası var memur vs oğluyla mutluydu. Kendini mutlu edemeyen bence mutluluğu bulamıyor

Back
X