- 25 Aralık 2015
- 5.294
- 7.242
- 198
İlahiMantalite meselesi işte.. Sen bence gel Yds ye yönel burdan:)

Deneme çözüyorum. Umarim iyi gelir. Senin nasıl gidiyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlahiMantalite meselesi işte.. Sen bence gel Yds ye yönel burdan:)
Anladim canım. Allah sağlıklı dogum nasip etsin inşEvet bebeğimi kaybedince yapılan tetkiklerle anlaşıldı pıhtılaşma.
Şimdi yeniden hamileyim her gün iğne vuruyorum kendime,zor ama annelik için her şeye değer.
Doğum yaptıktan sonra bırakıcam bir müddet ama sonraki aşamalar için konuşucam doktorumla.
Tum pıhtılaşmalar genetik değil.Annen konduramiyo olailir
Bu arada anneannem beynine pihti atmasi sebebi ile felc gecirdi rahmeti
Genetik oldugunu bilmiyodum.ben de bi baktirayim.hango doktorda ve hangi test ile ogrendiniz?
Ben 1 buçuk aydır yüzüne bakmıyordum. Konu tekrarı yapıyorumİlahigülümsettin sağol
Deneme çözüyorum. Umarim iyi gelir. Senin nasıl gidiyor ?
İşte öyle de karakterler farklı farklı ne yapacaksın. Mesela benim mutlaka olmalıdır dediğim seyde sana itici gelebilir. Bu kadar takıp üzme kendini valla değmezHastalık anlatmayı sevmemeyi anlarim ama karşıdaki anlatiyorsa demek ki bir teselli bekliyor değil midir...
Dinleyen bir teselli ediyor iki teselli ediyor, onuncuda baygınlık geçiriyor olabilir.Hastalık anlatmayı sevmemeyi anlarim ama karşıdaki anlatiyorsa demek ki bir teselli bekliyor değil midir...