çok üzgünüm... Niye böyle oldu ki şimdi...

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Selam kızlar,
çok kötüyüm erkek arkadaşımla tartıştık. İlk defa bukadar kötü hissediyorum kendimi.
Dün akşam üstü saat 6da erkek arkadaşımla konuştuk bana "aşkım napıyosun dedi bende ıyıyım askım sen napıyon dedım ıyıyım cok yorgunum dus alcam dus aldıktan sonra uzancam konusalım dedı" bende tamam dedım. Saat 7 bucuk ta aradım mesgule attı yarım saat aralıklarla saat 12 ye kadar aradım hıc bakmadı telefona. Okadar merak ettım telaslandım kı evde yanlız dus alcam dedı ve telefona bır daha bakmadı aklıma bınbır turlu sey geldı.
Neyse ben o saatte annesı gılıde arayamadım. Erkek arkadasım aılesınden farklı bısehırde buarada.
Sabaha karsı uyandım bıara tekrar aradım saat 4 bucukta yıne bakmadı tele. Ben ev arkadasını aramayı dusundum. Ikısı aynı evde ama nobetlese calısıyolar erkek arkadasım nobetteyken ev arkadası evde oluyo. Sabaha ıse gıtcegını bılıyorum. Sabah 7 yı bekledım 7 de aradım yıne acılmadı telefon. Ozele aldım telı aradım hemen actı. Bende demek sadece benım telefonum acılmıyo yazıklar olsun sana sabaha kadar meraktan öldüm senın yaptıgına bak dedım. Dun arkadaslarla takıldık gece gec saatte geldım eve uyuyosundur dıye aramadım dedı. Naptın dısarda o saate kadar dedım. Gezdık eglendık bıraz aşkım dedı. Telefon edıpte soyleyemedın mı okadar aradım senı dedım. Sessız deydı tel duymamısım dedı. Bende ne yaptın acaba duymadın telı hıc mı bakmadın tele dedım. Tama yeter Sımdı ıse baslıcam bısey dıyomusun dedı. Demıyorum ama yasattıgın bu geceyı unutma dedım. Suratına kapattım telı. Saat 7 bucukta gelcek ararsa acayım mı telı. Acarsam nasıl davranayım sızcee benı kırdıgını ne soylesem anlar. 5 senedır ılk defa boyle oldu nasıl davrancagımı bılemıyorum

Keske anlasam bu erkek arkadas mevzularindan
bence once ustune cok gitmeden bagirmadan ama otoriter bir sesle sizi ne kadar uzdugunu anlatin
Ayrica bence size haber vermesi gerekirdi o kadar merak edip endiselenmissiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptıgı hata ben seni arıycam diyor aramıyor ustune ustluk dısarı cıkıyor haber verme geregi duymuyor ama sen yapsan kıyamet kopar nedir bu erkeklerdeki bencillik erkegiz deyip hereyi yapma hakkını buluyorlar kendilerinde birde siz arayınca acmayıp gizli noyu acması suphelendirici bence tavrınızı belli edin yada aynısını siz ona yapın arıycam deyip aramyın telede cıkmayın

Keske anlasam bu erkek arkadas mevzularindan
bence once ustune cok gitmeden bagirmadan ama otoriter bir sesle sizi ne kadar uzdugunu anlatin
Ayrica bence size haber vermesi gerekirdi o kadar merak edip endiselenmissiniz
herzaman haber verırdı ılk defa boyle bısey yasadım ya evde tek basına hersey aklıma geldı okadar endıselendım kı gece saat 12 kımı arıcam da haber vercem cok kırıldım ya kendımı cok kotu hıssedıyorum

Bu erkek arkadaş birşeyler karıştırmış bir de üstelik seni pek takmaz hareketler de bulunmuş. Sakın açma ve burnundan getir. Konuşalım diyor sonra arkadaşlarıyla gidiyor hani yorgundu? bütün gece haber alamıyorsun affedilecek şey degil.

Disari ciktigini soylememekle hata etmis
Ama telefonlarinizi acmamasi da ayri ilginc
Bence oturup ayrintili bir sekilde konusun

bende aynısını dusunuyorum normalde bırbırımıze haber vermeden hıc bısey yapmayız bugun akrabanın dugunu var oraya gıtmem lazım telı kapatıpta dugunemı gıtsem dıye dusunuyorum

affetme nıyetım yok zaten offf kım bılır ne yaptı. zaten bana yorgunum deyıppte arkadaslarıyla gezmıs ona cok kırıldım

Ben en çok özelde ki çağrıya cevap vermesine takıldım. Onu gören adam sizin aradığınızı da görmeliydi. Bir de üste çıkmış bilemedim. :44:

kesin sizin kızacağınız bişeyler yapmış orası belli de ne yaptığını çözemedim henüz.. hem madem tlf. sesi kısık siz özelden arayınca nasıl duydu da açtı? dışarıya niye çıktı hani yorgundu, geç geldi madem aramak istemediyse siz o kadar aramışsınız insan daha fazla merak ettirmemek için bir mesajdamı atamamış size? birde konuşurken sizi başından savmış gibi geldi bana... demem o ki burnuma hiçte güzel kokular gelmiyor

ararsa açmayın, hatta bir müddet sizde aramayın, görüşmeyin bu vesileyle asıl niyetini anlamış olursunuz

Disari ciktigini soylememekle hata etmis
Ama telefonlarinizi acmamasi da ayri ilginc
Bence oturup ayrintili bir sekilde konusun
su telefon acmaması delırttı zaten benı dun cok sıkıldıgını bunaldıgını soyluyodu. Bende neden bunalıyosun bıtanem kursa gıdıyon sosyal bır hayatın var ben neyapayım ısten eve evden ıse dedım. Aman ne sosyal hayat sen olmadan sosyal hayat mı olur senı ozledım ben demıstı. Ama aksamada bu olayı yasattı bana pekı canım bugun mu konusayım yoksa bugun telefonlarına cevap vermeyeyım mı?

Sanki bir şeyler karıştırıyormuş gibi geldi bana.. Sen kaç kere arıyorsun açmıyor da,özel numaradan arayınca anında açıyor? :44:
Bende bu durumda çok merak ederdim telefonlar açılmayınca,insan bir haber bile veremez miydi hiç, en fazla 5 dakikasını alırdı bunu söylemek.. Ararsa aç telefonunu,kızdığını ve kırıldığını belli et.. Tabi bağırmadan,yoksa haklıyken haksız duruma düşebilirsin. Yüz yüze konuşman aslında çok daha iyi olur..Konuyu geçiştirmesine izin verme muhtemelen öyle yapacak çünkü..

Son düzenleme:
Ben en çok özelde ki çağrıya cevap vermesine takıldım. Onu gören adam sizin aradığınızı da görmeliydi. Bir de üste çıkmış bilemedim. :44:

evet canım sorma cok canım sıkıldı. Bence benım aradıgımı gordu bılerek acmadı hatalı oldugunu bıldıgı ıcın

Yanlış üstüne yanlış.

Siz arayınca açmıyor,söz veriyor aramıyor,sessizde diyor,özelden arayınca açıyor.

Kusura bakmayın da bir haltlar karıştırmamış olma ihtimali %0.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kısasa kısas aynısınıııııııı en kısa zamanda yapın rahatlayın o zaman anlar hemde nasıl anlamak....

yuzyuze konusma ıhtımalım olsa bugun gıderım konusmaya ama ayrı sehırlerdeyız gecıstırmesıne ızın vermem bız sozlenmeyı dusunuyoruz ya evlıyken boyle bısey yapsa

Ben olsam telefonlarini acmazdim.
Bence bugün ne kadar ararsa arasin telefonlarini acma. Böylece sana ne yasattigini anlasin.
Sakin acma canim ama tabi yine sen bilirsin.:26:

Bi haltlar yediği kesin duruyor.
Özellikle sizin aramalarınız açılmıyor ama özelden arayan olunca açılıyor.
Bu hiç normal bi durum değil sessizde falan hikayesini geçsin yani
Gece belli bişiler olmuş

Bugünlük telefonlarini acma , yarin actigindada biraz soguk davran öyle askim cicili bicili sözler söyleme. Sende artik cok fazla arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…