çok üzgünüm sonucum negatif :(

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
kızlar bugün sonucumu öğrendim maalesef negaitif tek embriyo vermişlerdi dondurulmuşlarla deneyeceğim 2 ay ara vermem gerekiyomuş üzgünüm çok üzüldüm
içimden hep tutucak diye düşünüyodum

Hayırlısını dilemek lazım ALLAH tan. inşallah diğer sefere olur..umut etmektren ve duadan vazgeçme.

Bol bol zıpla hopla.Tadını çıkar hayatın. Bakarsın bugünleri arasın bebişinle.:)) Mutluluklar.

Canım çok üzüldüm ama herşey kader kısmet... Ben de 4 kere yaşadım bu hüznü şimdi 5. denememdeyim... Ama amacımıza ulaşmak için yıkılmayacağız... Ne güzel dondurulmuşun var inşallah Allahım dondurulmuşlarınla yüzünü güldürür....

((((( cok uzuldum bnde senden cok umıtlydım rabbm hayırlısını versın bır dıger denemede ınşşşşş

canım çok üzüldüm temmuzda ilk denememde bende negatifi görmüştüm..hemen dondrulmuşlarla başladım ve çok şükür..herşeyde vardır bi hayır..inş dondurulmuşlarda yüzün güler nasip kısmet..

kelımler kıfayetsız kalıor bu durumlard ama bak bırde söle dusun maddı bakımdan hıc deılse deneyebılıorsun cok sukur..... bu ımkanı olmayanlarda cok

canım cok uzuldum senı cok ıyı anlıyorum benımde sonucta 0 cıkmıstı ben hala bıkac gun sonra yaptırsam degısır mı falan dedım saf saf dr dedı dusmus tutunmamıs gıtmıs dedı mercımegıme bunu soyleyınce basta ıdrak edemedım bön bön baktım sonra hıckırarak aglamaya basladım arabaya gecınce bagıra bagıra agladım coook zor acısı tarıfsız oluyor ama cok sukur atlattım daha azaldı sımdı...ama bu yazıyı yazarken yıne aglıyorum. sımdı kendımı toparlamaya calısıyorum napalım nasıp boyleymıs daha zamanı var demek kı... onumuze bakmak zorundayız 2. denemede daha da guclu olmalıyız en azından eslerımızı uzmemek ıcın guclu durmalıyız....dondurulmusun surecı hem maddı hem manevı daha kolay oluyormus

uzulme benımde gecen sefer bos gebelık oldu bu gebelıge hastır dedı doktor sımdıde 4 hafta 5 gunluk hamıleyım sakır sakır kanamam war gıttım doktora kese war ama bebek görunmuo cuma tekrar bakıcak yıne dustu sanırım kurtaj olucam cok uzuluyorum allah yardımcımız olsun:

Kizlar tam 50 gunluk uzun maratonumun sonundayim ;( 50 gun once basladim bu upuzun protokole Boyle olmasi gerekiyormus diyorum aglamaktan bagirmaktan baska hic bisii gelmiyo elimden cok zor geciyo cok uzgunum dondurulmuslarla hemen baslanmiyormus 2 adet gecmesi gerekiyormus sizin hamile haberlerinizi alinca hep daha da umutlaniyordum simdi tekrar baslicam herseye en azindan yumurta toplama yok
benim ne bi kanamamoldu ne bi agrim sizim Peki Nereye gitti minim bevegim nasi dusty Ben onu anlayamiyorum tek embriyo her zaman daha da zormus
cok uzgunum kizlar cokk

Canım Allah hayırlısını versin Dondurulmuşlarla bebeğini verir sana İnşallah canım. Umudunu ve duanı eksik etme.

Geçmiş olsun canım. Bende temmuzda negatif sonuç aldım. bana 2 embriyo koymuşlardı oda olmadı. . Hem benim dondurulmuşum bile yok. Herşeye yeniden başlayacağım. Üstelik onu da kredi çekerek ödedik. Eğer bebeğim olsaydı hiç koymazdı öderken. Bütün ümidimi ona bağlamıştım. Yeniden başlayacağım tedaviye. Bu sefer daha bilinçli olarak.Üzülme desemde faydası yok biliyorum ama yapacak bişey yok. İnşallah bi dahaki sefere güleriz bizde.

ALLAh yardimcin olsun insallah bidakine hamis olarak geri dönersin...

ah cnm benim inan ki çok üzüldüm bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim( ben de ilk tedavimde negatif sonuç aldım, 4 ay ara verdik 2. tedavimi oldum bugün test günüm o kadar korkuyorum ki yine aynı sonuçla karşılarım diye... daha kan vermeye gidemedim, cesaret toplamaya çalışıyorm...
hem çok şükür bak dondurulmuşların varmış onlarla çok daha kolay oluyormuş tedavi, benim yum. rezervim az o kadar ilaca rağmen 2 tane yumurtam oluştu her iki tedavide de... olsun ya buna da şükür bizim yum. var eşimizde de sperm en azından yumurtalarımız döllenebiliyor:)) neler var tüp bebek tedavisinde ne sorunlarla karşılaşanlar var iyi tarafından bakmak lazım dimi ama anne olmak kolay değil) Rabbim herşeyin en güzelini bilir, vardır cnm bunda da bir hayır, üzülme nolur:1hug:

canim Insallah dondurulmuslarla hamile kalirsin hic umudum yokken benim donmus embrom tutundu hayata Masallah. lutfen zamani degilmis diye dusun Insallah dogru zaman dondurulmuslarla denediginde olucak. donmus tedavisi oyle kolayki birkac kontrol sadece. Allah yuzunu en yakin zamanda guldursun Insallah.

canim ben iki defa negatif sonucu gordum hemde birincisinde butun belirtilerim vardi cok umitlenmistim kendimi pozitife alistirmistim ama maalesef negatifti inanamadim cok sukur simdi 17 haftalik hamileyim 3.denememde hamdolsun zamani vardir canim Rabbim isteyince olur hersey

insallah dondorulmusunla allah sana nasip eder .hayırlısı böyleymıs

canım arkadaşım bende 2 temmuzda nagatif sonuç alanlardanım tek embriyo ile dirayetli ol Rabbim inş sanada banada burada evlat hasreti ile yanan hepimize verecek ama zamanımız var dememki üzülme diyemem insanıon içinden bişeyler çıkıp gidiyo inş dondurulmuşlasrını denediginde tutar bebegin sımsıkı sarrılır sana seni hiç bırakmaz

kızlar bugün sonucumu öğrendim maalesef negaitif tek embriyo vermişlerdi dondurulmuşlarla deneyeceğim 2 ay ara vermem gerekiyomuş üzgünüm çok üzüldüm
içimden hep tutucak diye düşünüyodum

Canım hayırlısı böyleymiş dicem ama biliyorumki çok üzgünsün. Sabırla bekliyosun ama sonuç negatif çıkıyor.Bende şuan yedinci günümdeyim transferimin. Bende sabırla bekliyorum.Dilerim dondurulmuşlara allahım can versin. Sende bu arada kendini toparla bundada vardır bir hayır canım benim. Allahım en yakın zamanda isteyen herkesin kucaklarına bebişlerini versin.
Ne olur duy sesimizi allahım.:Saruboceq:

peracım merhaba seninle aynı dönemde başlamıştık.inan duyunca kendiminmişgibi üzüldüm.ama kendinitoplaman lazımve dondurulmuşların olduğun için şükret. biliyorumbelki de içinden söylemesi kolay diyorsundur ama öteki türlüsü daha zor olur inan. kelimele bazen kifayetsiz kalıyor .umarım bu güzel duyguyu sen de biran önce yaşarsın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…