Cok üzgünüm 😫 son pişmanlık fayda etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O düğünde olmayı çok isterdim...

Bizim memleketin en büyük sorunu
Esim asker,jandarma iyimser yaklastı?!
Neden iyimser yaklasıyor jandarma?Al götür ,ne demek duran insana saldırmak.Göz devirmis de,4 nisan atmıs da,topla götür.
Siz de kızdan asagı kalmamıssınız.

Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler
Dede 3 sene kanser ama dövülünce ortaya cıkıyor
O biraz fake geldi bana.

Evlenen evleniyorsa hala evli kaliyorsa size birsey düsmez. Eger icinizde dedenizden dolayi üzüntü varsa hic gitmeyecektiniz katilmayacaktiniz. Kolay bir sey degilmis cidden yasadiklariniz. Pismanda olmussunuz ozaman unutun ve önünüze bakin.

Yani tüm 4 Nisan atma olayına rağmen kuzen o istenmeyen kızla mı nişanlandı şimdi. Ben buna takıldım bir tek. Öte yandan al birini vur ötekine durumu, o bahsettiğiniz diğer aileden hiç bir farkınız yok sizlerinde

Bide eşim de görevde hiç birseyden haberi yok birden korktum dedim nezarete atacaklar beni eşimi aricaklar adam sok olur diye

Keşke atsalardı. Eşiniz yüzünden torpilli davranmışlar. Yazıklar olsun o şekilce jandarmaya. Asıl eşiniz vesilesiyle daha çok ceza almalıydınız. İyi bir ders olurdu..

Hakkınızda şikayet olacaktır umarım. Uğraşın bir güzel davayla tazminatla da her önüne gelen şiddete başvurmamayı öğrensin..

Kızın ve anasına çirkef derken bence biraz da aynaya bakın..

Yorum yazmaya korkuyorum birlesip beni de doversiniz

Deme öyle. Aslında çok asillermiş.

Bir insan bir olay karşısında "aslında hiç yapmazdım neden böyle tepki verdim bilmiyorum?" diyorsa daha önce böyle bir olayla sınanmadığı içindir zaten..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…