- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Baba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.
Işlerim vardı unutmuşum dedi.
Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.
Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.
Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.
Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Ama.hep pişman oldum dedi.
Neden gelmedin cenazeye , çocukları hiç sormadın dedim.
Gelseydim donemezdim dedi.
Hiç mi merak etmedin çocukları dedim. Arkadaşı demiş ki komşuda kalıyor.
Geldim apartmanda kimse yoktu, çok üzüldüm. Sonra numaranızı aldım dedi.
Kısa kısa anlatıyorum , biraz elim titriyor.
Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Hepsini oyun ablalariyla birlikte komşuya bırakacağım.
Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.
Umarım yalan değil, umarım alıp götürmeyi düşünmüyor.
Işlerim vardı unutmuşum dedi.
Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.
Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.
Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.
Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Ama.hep pişman oldum dedi.
Neden gelmedin cenazeye , çocukları hiç sormadın dedim.
Gelseydim donemezdim dedi.
Hiç mi merak etmedin çocukları dedim. Arkadaşı demiş ki komşuda kalıyor.
Geldim apartmanda kimse yoktu, çok üzüldüm. Sonra numaranızı aldım dedi.
Kısa kısa anlatıyorum , biraz elim titriyor.
Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Hepsini oyun ablalariyla birlikte komşuya bırakacağım.
Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.
Umarım yalan değil, umarım alıp götürmeyi düşünmüyor.