Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardonda haber verilmemiş saklanmış bir durum var, belkide bir sadist yada canide olabilir di bunu yapan, yasal değil, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok..bunu yaparak kendinide şuan magdur etti çocuklardan ayrılık yaşayacak, belkide baba suç duyırusunda bulunacak. Çok çocuk bakmak istiyorsa devletin kontrolu altında şartları tutuyorsa zaten alabilir, kontrol suz şekilde, yasal olmayan şekilde kimse kimsenin çocugunu devlete bilgi vermeden bu şekilde bakamaz, bakmamalı.Gasp etmek falan ne alaka
Siz sosyal hizmetleri ne zannediyorsunuz anlamadım ki.
Kaçırmak falan cidden garipsiniz.
Avukatla görüştünüz mü?
Sonuçta babaları onları bırakıp gitmiş zamanında ve hatta anneleri o adam yüzünden intihar etmiş
1Sen gerçekten üzüldüm.
Söylenecek kelime bulamıyorum.
Rabbim yavruları korusun ,ANNELERİNİ rahmet eylesin.
Kim kötü olmazki hepimiz insanız ben bile buradan kötü oldum![]()
gerçekten cok zor ve üzücü bir durum.. hep o baba denilen şahşiyet yüzünden o kadın o cocuklar o hale gelmiş .. yazık o yavrulara
şimdide gelip çocukları almak istiyor.. bakalım başka bir kadın bu çocuklara dirlik verecek mi hiç sanmıyorum
baba denen şahsiyetin yeni mi gelmiş aklına 2 yıldır ?
böyle birşey olabilir mi bir avukatla görüşseniz
siz evlisimisinz peki sizin varmı cocuklarınız
İki yıldır sendeler mi
Sen ne güzel bir insansın öyle.....
Yazacak başka birşey bulamadım
yani kimse bu çocuklar napıyor diye arayıp sormadı mı, devlet bile... vay arkadaş...
valla senin de ne güzel bi kalbin varmış, kimse yapmaz yaptığını...
çok zor, ne diyeceğimi bilemedim...
Üzücü ama o babası elden birşey gelmez canım. Zaten sonsuza kadar bakamazsın şu durumda babasıyla olması daha mantıklı ilerde büyüyünce yine anne baba kapısı çalınıyor görüyoruz müge anlıda![]()
ah ya o kuzular nolcak kimbilir orada...
öyle baba sahip çıkar mı onlara acaba
çok üzüldüm ya..
Benim de yüreğimi yaktın keşke okumayaydim Allah senden razı olsun : ((( İnşallah alamaz çocukları senden
Mutlaka iyi bir avukat ile görüşün.
Pardonda haber verilmemiş saklanmış bir durum var, belkide bir sadist yada canide olabilir di bunu yapan, yasal değil, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok..bunu yaparak kendinide şuan magdur etti çocuklardan ayrılık yaşayacak, belkide baba suç duyırusunda bulunacak. Çok çocuk bakmak istiyorsa devletin kontrolu altında şartları tutuyorsa zaten alabilir, kontrol suz şekilde, yasal olmayan şekilde kimse kimsenin çocugunu devlete bilgi vermeden bu şekilde bakamaz, bakmamalı.
adam cocuklarım ne oldu diye sormamış bile 2 yıldır anca mı kafasına dank etmiş ?Evet. Hiç bir çaresi yokmuş.Ancak babayla anlaşma yoluna gidilebilirmis.
Âmin . Bende çok kötüyüm.
Var evet. Abi diyorlar ona
Evet bendeler. Gözyaşlarım sel oldu . Ya kokularını duymadan nasıl uyuyacağım ben şimdi
Biz babasına haber verdik. Gelmedi cenazeye. Çocuklarım ne oldu diye sormadı bile ..
Evet , maalesef ki biliyorum
Çıkmaz diyor kalbim..
Insaallah.
Görüştüm , hemen aradım .. Maalesef![]()
Konu sahibinin kendi tarafından dinliyoruz çocuk bakımı konusunda kimseye güvenemem bu devirde heleki bu şekilde gizli, kontrol süz yapılan işlerde asla, bu bana göre bir gasptır.. Konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş..Anne ölmüş, baba piyasada yok çocukları almış, ben bırada yazana itimat ederek asla hak veremem, sosyal hizmetlere haber vermeliydi... Neden vermedi???Bunu bu şekilde söyleyebilirsin
Kısmen haklısın da.
Ama sence konu sahibi sadist yada cani biri gibi mi görünüyor oradan bakınca?
Yaptığı şeyin sorumluluğunu anlatmak başka
Gasp etmiş gibi ne ayaksın sen demek başka.
konu sahibi haber vermemezlik yahut cocukları saklamak gibi bir durum yapmamış kiBunu bu şekilde söyleyebilirsin
Kısmen haklısın da.
Ama sence konu sahibi sadist yada cani biri gibi mi görünüyor oradan bakınca?
Yaptığı şeyin sorumluluğunu anlatmak başka
Gasp etmiş gibi ne ayaksın sen demek başka.
Öncelikle sizi tebrik ederim.. İnş cocuklar siz de kalır![]()
Yani ne diyeceğimi bilemedim ama en azından sosyal hizmetlere haber vermeliydiniz, sizinki kaçırmak gasp etmek gibi olmuş.. Sizin kendi Çocugunuz yokmu? hangi mantıkla böyle bir hareket sergilediniz kanundandamı korkmadınız bilemedim şuan.. Ama,bu duruma hazırlıklı olmalıydınız sonuçta babaları yaşıyormuş..
Cok üzücü keşke sizde kalabilme şansları olsa,babasının aklına simdi mi gelmis ! Lanet girsin öylesine!
Tüylerim diken diken oldu sarılmak istedim sana.
Cok uzuldum ama maalesef insak sahiplenemiuoruz kedi kopek baktigimda git once insana bak derler ama insan devlet kontrolunde mezhebi olan bir canlidir evimi acip bakmam mumkun olsa mutlaka bir cocuga kol kanat gererdim kurallar cok sert iyilik yapayim derken siz suclu cikmayin lutfen adiniza tekrardan cok uzuldum insallah insiyatif olur.
Ayrıca dua edin sizi şikayet etmesin :/
Ne güzel bi insansınız Allah razı olsun sizden
Gasp etmek ne alaka
Siz sosyal hizmetleri ne zannediyorsunuz anlamadım ki.
Kaçırmak falan cidden garipsiniz.
Şaşkinim su an
Ne guzel insansin sen
Insallah bu iyiligini baba suistimal etmez
Soylediler mi cocuklarin sende oldugunu
Canim ya gerçekten Allah razi olsun senden ayy ne üzüldüminş sende kalirlar. Ne yüzle istiyormuş cocuklari öküz herif
Hanımefendi babadan bahsetmiyorum, devletin kontrolu dışında olmamalı bu tür durumlarda sosyal hizmetlere haber veriliyor, konu sahibi bunu bildiği halde haber vermemiş ve kendi kendine sahiplenmiş, ben burada yazdıgı kadarıyla konu sahibine nasıl güvenebilirim,belki bir cani ne belli, konu çocuk olunca kimseye itimat etmem, konu sahibi tamamen yanlış yol izlemişkonu sahibi haber vermemezlik yahut cocukları saklamak gibi bir durum yapmamış ki
babalarına söylemiş cenazeye bile gelmemiş 2 yıldır cocuklarm nerde diye sormamış bile..
konu sahibi yanlış yok izlemiş olabilir ama ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum 2 tane cocugu sahiplenmek ve 2 yıl bakmak hiç kolay değil cani bir insan olsa su an bu durum için cok üzülüp careler aramazdı değil miHanımefendi babadan bahsetmiyorum, devletin kontrolu dışında olmamalı bu tür durumlarda sosyal hizmetlere haber veriliyor, konu sahibi bunu bildiği halde haber vermemiş ve kendi kendine sahiplenmiş, ben burada yazdıgı kadarıyla konu sahibine nasıl güvenebilirim,belki bir cani ne belli, konu çocuk olunca kimseye itimat etmem, konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş
Konu sahibinin kendi tarafından dinliyoruz çocuk bakımı konusunda kimseye güvenemem bu devirde heleki bu şekilde gizli, kontrol süz yapılan işlerde asla, bu bana göre bir gasptır.. Konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş..Anne ölmüş, baba piyasada yok çocukları almış, ben bırada yazana itimat ederek asla hak veremem, sosyal hizmetlere haber vermeliydi... Neden vermedi???
Pardonda haber verilmemiş saklanmış bir durum var, belkide bir sadist yada canide olabilir di bunu yapan, yasal değil, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok..bunu yaparak kendinide şuan magdur etti çocuklardan ayrılık yaşayacak, belkide baba suç duyırusunda bulunacak. Çok çocuk bakmak istiyorsa devletin kontrolu altında şartları tutuyorsa zaten alabilir, kontrol suz şekilde, yasal olmayan şekilde kimse kimsenin çocugunu devlete bilgi vermeden bu şekilde bakamaz, bakmamalı.
Elbette haklısınız biz işin duygusal yanından yaklaşım sergiliyoruz...Bunları duymak ona da bize de sanırım ağır geliyor....Ama işte kimsesizler.....kim yapar ki konu sahibinin yaptığını.....Hanımefendi babadan bahsetmiyorum, devletin kontrolu dışında olmamalı bu tür durumlarda sosyal hizmetlere haber veriliyor, konu sahibi bunu bildiği halde haber vermemiş ve kendi kendine sahiplenmiş, ben burada yazdıgı kadarıyla konu sahibine nasıl güvenebilirim,belki bir cani ne belli, konu çocuk olunca kimseye itimat etmem, konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş