Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gasp etmek falan ne alaka
Siz sosyal hizmetleri ne zannediyorsunuz anlamadım ki.
Kaçırmak falan cidden garipsiniz.
Pardonda haber verilmemiş saklanmış bir durum var, belkide bir sadist yada canide olabilir di bunu yapan, yasal değil, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok..bunu yaparak kendinide şuan magdur etti çocuklardan ayrılık yaşayacak, belkide baba suç duyırusunda bulunacak. Çok çocuk bakmak istiyorsa devletin kontrolu altında şartları tutuyorsa zaten alabilir, kontrol suz şekilde, yasal olmayan şekilde kimse kimsenin çocugunu devlete bilgi vermeden bu şekilde bakamaz, bakmamalı.

Avukatla görüştünüz mü?
Sonuçta babaları onları bırakıp gitmiş zamanında ve hatta anneleri o adam yüzünden intihar etmiş

Evet. Hiç bir çaresi yokmuş. :( Ancak babayla anlaşma yoluna gidilebilirmis.

1Sen 1Sen gerçekten üzüldüm.
Söylenecek kelime bulamıyorum.
Rabbim yavruları korusun ,ANNELERİNİ rahmet eylesin.
Kim kötü olmazki hepimiz insanız ben bile buradan kötü oldum :KK43:

Âmin . Bende çok kötüyüm.

gerçekten cok zor ve üzücü bir durum.. hep o baba denilen şahşiyet yüzünden o kadın o cocuklar o hale gelmiş .. yazık o yavrulara :KK43:
şimdide gelip çocukları almak istiyor.. bakalım başka bir kadın bu çocuklara dirlik verecek mi hiç sanmıyorum
baba denen şahsiyetin yeni mi gelmiş aklına 2 yıldır ?
böyle birşey olabilir mi bir avukatla görüşseniz
siz evlisimisinz peki sizin varmı cocuklarınız

Var evet. Abi diyorlar ona :(

İki yıldır sendeler mi
Sen ne güzel bir insansın öyle.....
Yazacak başka birşey bulamadım

Evet bendeler. Gözyaşlarım sel oldu . Ya kokularını duymadan nasıl uyuyacağım ben şimdi :(

yani kimse bu çocuklar napıyor diye arayıp sormadı mı, devlet bile... vay arkadaş...
valla senin de ne güzel bi kalbin varmış, kimse yapmaz yaptığını...
çok zor, ne diyeceğimi bilemedim...

Biz babasına haber verdik. Gelmedi cenazeye. Çocuklarım ne oldu diye sormadı bile ..

Üzücü ama o babası elden birşey gelmez canım. Zaten sonsuza kadar bakamazsın şu durumda babasıyla olması daha mantıklı ilerde büyüyünce yine anne baba kapısı çalınıyor görüyoruz müge anlıda :KK43:

Evet , maalesef ki biliyorum :(

ah ya o kuzular nolcak kimbilir orada...
öyle baba sahip çıkar mı onlara acaba
çok üzüldüm ya..

Çıkmaz diyor kalbim..

Benim de yüreğimi yaktın keşke okumayaydim Allah senden razı olsun : ((( İnşallah alamaz çocukları senden

Insaallah. :(

Mutlaka iyi bir avukat ile görüşün.

Görüştüm , hemen aradım .. Maalesef :(

Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa. Yazık ya nasıl üzüldüm çocuklara. Allahım korusun yavruları. İnşallah sizde kalır çocuklar.

Pardonda haber verilmemiş saklanmış bir durum var, belkide bir sadist yada canide olabilir di bunu yapan, yasal değil, kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yok..bunu yaparak kendinide şuan magdur etti çocuklardan ayrılık yaşayacak, belkide baba suç duyırusunda bulunacak. Çok çocuk bakmak istiyorsa devletin kontrolu altında şartları tutuyorsa zaten alabilir, kontrol suz şekilde, yasal olmayan şekilde kimse kimsenin çocugunu devlete bilgi vermeden bu şekilde bakamaz, bakmamalı.

Bunu bu şekilde söyleyebilirsin
Kısmen haklısın da.
Ama sence konu sahibi sadist yada cani biri gibi mi görünüyor oradan bakınca?
Yaptığı şeyin sorumluluğunu anlatmak başka
Gasp etmiş gibi ne ayaksın sen demek başka.

Evet. Hiç bir çaresi yokmuş. :KK43: Ancak babayla anlaşma yoluna gidilebilirmis.

Âmin . Bende çok kötüyüm.

Var evet. Abi diyorlar ona :KK43:

Evet bendeler. Gözyaşlarım sel oldu . Ya kokularını duymadan nasıl uyuyacağım ben şimdi :KK43:

Biz babasına haber verdik. Gelmedi cenazeye. Çocuklarım ne oldu diye sormadı bile ..

Evet , maalesef ki biliyorum :KK43:

Çıkmaz diyor kalbim..

Insaallah. :KK43:

Görüştüm , hemen aradım .. Maalesef :KK43:
adam cocuklarım ne oldu diye sormamış bile 2 yıldır anca mı kafasına dank etmiş ?
böyle bir babanın bu cocuklara nasıl bakacagı sahipleneceği ortada aslında ..
ama şöylede bir durum var sizi üzmek istemem zaten üzgünsünüz
ne kadar bakabileceksiniz o yavrulara ?
herkes sizin yaptıgınızı yapmaz gercekten takdir edilecek bir insansınız. bu yaptıgınız cok agır bir sorumluluk olmuş sizin.
ben bir ömür bakabilirm derseniz ki eğer bir avutatla görüşün bir çaresi vardr belki..
ama illa babası almak istiyor ve avukat hakim vs elden birşey gelmessede yapacak birşey yok o cani adama verilecek cocuklar ah ah :KK43:
şu an sizde suclu oldunuz çünkü böyle birşeyi devlete haber vermeniz gerekiyordu.. şimdi o adam kalkpda sizden şikayetci olursa olan olur öyle bir insandada beklenir bu
kmsede sizin iyi niyetinizi düşünmez

Kısmen haklısın da.
Konu sahibinin kendi tarafından dinliyoruz çocuk bakımı konusunda kimseye güvenemem bu devirde heleki bu şekilde gizli, kontrol süz yapılan işlerde asla, bu bana göre bir gasptır.. Konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş..Anne ölmüş, baba piyasada yok çocukları almış, ben bırada yazana itimat ederek asla hak veremem, sosyal hizmetlere haber vermeliydi... Neden vermedi???

Kısmen haklısın da.
konu sahibi haber vermemezlik yahut cocukları saklamak gibi bir durum yapmamış ki
babalarına söylemiş cenazeye bile gelmemiş 2 yıldır cocuklarm nerde diye sormamış bile..

Öncelikle sizi tebrik ederim.. İnş cocuklar siz de kalır :KK43:

Kalsın değil mi ? :(

Yani ne diyeceğimi bilemedim ama en azından sosyal hizmetlere haber vermeliydiniz, sizinki kaçırmak gasp etmek gibi olmuş.. Sizin kendi Çocugunuz yokmu? hangi mantıkla böyle bir hareket sergilediniz kanundandamı korkmadınız bilemedim şuan.. Ama,bu duruma hazırlıklı olmalıydınız sonuçta babaları yaşıyormuş..

Evet çok haklısınız. Ama haber veremedim. Bir kaç gece kalsınlar , annelerinin acısı çıksın kalplerinden dedim.
Sonra dur yarın , dur sonra diye diye kopamadım :(
Kıyamadım. Çok yaramaz ve çok masumlar..
Onların bu ışıkları söner diye korktum :(

Cok üzücü keşke sizde kalabilme şansları olsa,babasının aklına simdi mi gelmis ! Lanet girsin öylesine!

Ne amaçla soruyor bilmiyorum bile..

Tüylerim diken diken oldu sarılmak istedim sana.

Evet kocaman sarılın bana, çok ihtiyacım var çok hemde :(

Cok uzuldum ama maalesef insak sahiplenemiuoruz kedi kopek baktigimda git once insana bak derler ama insan devlet kontrolunde mezhebi olan bir canlidir evimi acip bakmam mumkun olsa mutlaka bir cocuga kol kanat gererdim kurallar cok sert iyilik yapayim derken siz suclu cikmayin lutfen adiniza tekrardan cok uzuldum insallah insiyatif olur.

Aynen öyle. Onlar benim meleklerim .. Almasınlar ama ya..

Ayrıca dua edin sizi şikayet etmesin :/

Etsin, hiç korkmuyorum. Hukuk mücadelesi olsaydı onu bile yıllarca yapmaya hazırdım ..

Çocukları istemediğine dair mektup var elimizde.

Ne güzel bi insansınız Allah razı olsun sizden

Âmin. Cumlemizden. Ve bana bağışlasın onları..

Gasp etmek ne alaka
Siz sosyal hizmetleri ne zannediyorsunuz anlamadım ki.
Kaçırmak falan cidden garipsiniz.

Kaçırmadım ki.. Bende kaldılar.. Kimse sormadı. Gasp değip yakmayın kalbimi ne olur..

Şaşkinim su an
Ne guzel insansin sen :KK43:
Insallah bu iyiligini baba suistimal etmez
Soylediler mi cocuklarin sende oldugunu

Söyleyelim mi diye sordular , evet dedim.

Canim ya gerçekten Allah razi olsun senden ayy ne üzüldüm :KK43: inş sende kalirlar. Ne yüzle istiyormuş cocuklari öküz herif

Görsen ,öyle güzeller ki..

1Sen 1Sen şimdi okudum avukatla görüşmüssünüz bir çaresi yok demiş
o zaman yapılacak hiç birşey yok artık o yavruları ne yazık ki babalarına teslim etmek zorundasınız..
siz yapmanız gereken herşeyi yapmışsınz 2 yıl içinde
son bir ihtimal baba ile anlasma yoluna gitmek ama onuda zannetmiyorum sizde kalsn diyeceğini
böyle bir insana herşey hafif gelir en agır küfür ve hakaretleri hak ediyor!

Ellerim titriyor , tek tek cevap yazamayacağım sanırım. Şimdi yorumları okuyacağım , eksik olursa affedin beni..

konu sahibi haber vermemezlik yahut cocukları saklamak gibi bir durum yapmamış ki
babalarına söylemiş cenazeye bile gelmemiş 2 yıldır cocuklarm nerde diye sormamış bile..
Hanımefendi babadan bahsetmiyorum, devletin kontrolu dışında olmamalı bu tür durumlarda sosyal hizmetlere haber veriliyor, konu sahibi bunu bildiği halde haber vermemiş ve kendi kendine sahiplenmiş, ben burada yazdıgı kadarıyla konu sahibine nasıl güvenebilirim,belki bir cani ne belli, konu çocuk olunca kimseye itimat etmem, konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş

Hanımefendi babadan bahsetmiyorum, devletin kontrolu dışında olmamalı bu tür durumlarda sosyal hizmetlere haber veriliyor, konu sahibi bunu bildiği halde haber vermemiş ve kendi kendine sahiplenmiş, ben burada yazdıgı kadarıyla konu sahibine nasıl güvenebilirim,belki bir cani ne belli, konu çocuk olunca kimseye itimat etmem, konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş
konu sahibi yanlış yok izlemiş olabilir ama ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum 2 tane cocugu sahiplenmek ve 2 yıl bakmak hiç kolay değil cani bir insan olsa su an bu durum için cok üzülüp careler aramazdı değil mi
cocukları aldı işkence mi gösterdi bu kadın ?

Konu sahibinin kendi tarafından dinliyoruz çocuk bakımı konusunda kimseye güvenemem bu devirde heleki bu şekilde gizli, kontrol süz yapılan işlerde asla, bu bana göre bir gasptır.. Konu sahibi tamamen yanlış yol izlemiş..Anne ölmüş, baba piyasada yok çocukları almış, ben bırada yazana itimat ederek asla hak veremem, sosyal hizmetlere haber vermeliydi... Neden vermedi???

Çünkü kıyamadı bunun nesini anlayamıyorsun acaba?
hayat safi mantık olamayabiliyor bazı durumlarda
hepimiz insanız ve merhamet devreye girince böyle yanlışlarda yapılabiliyor.
konu sahibi sadist, cani yada kötü niyetli bir insan olsaydı
oradan taşındıkları halde iletişime geçip babaları arıyor diye haber veren komşuları
elbet gerekli makamlara konu sahibininin çocukları gasp ettiğini de bildirirlerdi değil mi.

Neyse uzatmak istemiyorum.

Haklısın. Haber vermeliydim.
Ailemde çoğu insan bu konuda çok üstüme geldi.

Haber verdik babasına. Istemiyorum dedi. Cenazeyi bile kendi imkanlarimizla kaldırdık.
Kimse gelmedi.
Sonra bu yavrular bende kalmaya başladı.
Biraz geçsin, şunu yesinler, dur şuraya götüreyim diye diye..

Oysa o zaman maddi manevi imkanlarım.
çok kısıtlıydı. Gece sabahlara kadar ek iş yapmaya başladım.
Biraz mutlu edeyim haber vereceğim diye ..

Sonra Birgün kız olan büyüğü , " anne abla " dedi bana ..

Uzun uzun anlatamıyorum. Ciğerim yanıyor..

Elbette haklısınız biz işin duygusal yanından yaklaşım sergiliyoruz...Bunları duymak ona da bize de sanırım ağır geliyor....Ama işte kimsesizler.....kim yapar ki konu sahibinin yaptığını.....
Umarım sonuçları hem çocuklar hemde konu sahibi için en doğrusu en güzeli ile sonuçlanır....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X