Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam herseye tamam diyorda cocukları yada birini alıp kaçabilir ve satabilir .Azbiraz orta halli yürekli olsa çocuklarinı merak edip bir kere gelmez mi insan .Güvenmeyin bu adama .Dövesim geldi.

Pişman , sanki geçen yıllarından utanıyor gibi..
Bilmiyorum ben hep bir acaba diyorum ama eşim ve arkadaşım kızıyor , önyargılı davranma, bencillik olur bu diyorlar.
Sonra beni ağlamak tutuyor ki kolay kolay ağladığımı pek hatırlamıyorum.

Bencillik mi yapıyorum gerçekten bilemiyorum.

Bana kizacaksiniz belki ama çocuklar alıştıkça ben kıskanıyorum babalarını sanki. Hep iyi anlattım babalarını onlara , hep güzeli göstermeye çalıştım ama bu içimdeki duyguya şaşırıyorum.

Sen ve esin gercekten dunyanin en iyi kalpli insanları olabilirsiniz. Allah size kotu gün gostermez Insallah. Eger cocuklari vermek istemiyorsan iyi bir aile avukati ile görüş derim. Konu uzun oldugu icin hepsini okuyamadım belki gorustun ama bi de baba ile uzlasmayi denesen. Cocuklarin sende kalmasina musade etmiyor mu?

Bilmiyorum ben hep bir acaba diyorum ama eşim ve arkadaşım kızıyor , önyargılı davranma, bencillik olur bu diyorlar.

Bana kizacaksiniz belki ama çocuklar alıştıkça ben kıskanıyorum babalarını sanki. Hep iyi anlattım babalarını onlara , hep güzeli göstermeye çalıştım ama bu içimdeki duyguya şaşırıyorum.
İyiyi dileyelim iyi olsun inşallah.

Sizin yerinize kendimi koyuyorum, bende kıskanırdım sanırım..

Sen ve esin gercekten dunyanin en iyi kalpli insanları olabilirsiniz. Allah size kotu gün gostermez Insallah. Eger cocuklari vermek istemiyorsan iyi bir aile avukati ile görüş derim. Konu uzun oldugu icin hepsini okuyamadım belki gorustun ama bi de baba ile uzlasmayi denesen. Cocuklarin sende kalmasina musade etmiyor mu?

Bu etapta çocukların bende kalmasını istemem çocuklara haksızlık olur.
Yıllar sonraki baba özlemini ben veremem onlara.

Belki babaları gerçekten baba olacak onlara.
Eğer bu sorumluluğu alırsam ondan , gider belkide , istemez sonradan bilemiyorum.

Bu yüzden denemek zorundayız. Hayırlısı.

Bunda kızılacak birşey yok 1Sen, çocuklara çok alıştınız çok sevdiniz, böyle duygulara kapılmanız normal fakat madem baba pişman görünüyor, çocuklar için önyargılarınızı yıkın ve babaya şans verin, belki geçen yılları telafi etmek istiyordur gerçekten.

Konuyu daha yeni görüyorum bütün sayfaları okudum , çocuklar için hem üzüldüm hem sevindim . Sizin gibi iyi kalpli birisine denk gelmişler o yönden çok şanslılar.
Babaya ilk bende güvenemedim fakat sonraki sayfaları okudukça demek ki adamda pişmanlık var bir şeyleri telafi etmeye çalışıyor gibi düşündüm. Umarım kimseyi yanıltmaz bu adam.

Bunda kızılacak birşey yok 1Sen, çocuklara çok alıştınız çok sevdiniz, böyle duygulara kapılmanız normal fakat madem baba pişman görünüyor, çocuklar için önyargılarınızı yıkın ve babaya şans verin, belki geçen yılları telafi etmek istiyordur gerçekten.

Elimden geleni yapıyorum , duygularımı çocuklara da babaya da hiç hissettirmemeye çalışıyorum.
Genelde çocuklarla hikaye anlatarak konuşuyorum.
Iki evi , iki odası , iki ayrı yerde eşyaları olan 4 kardeş hikayesi anlattım.
Yakın olacağımızı , istedikleri zaman gidip geleceklerini biliyorlar.
Çocuk işte, yeni oda yeni oyuncaklar heyecanını yaşıyorlar.

Bazen uzuluyorlar bazen de heyecanlı bir şekilde soru soruyorlar.

Oğlum , en çokta o içine kapandı.

Konuyu daha yeni görüyorum bütün sayfaları okudum , çocuklar için hem üzüldüm hem sevindim . Sizin gibi iyi kalpli birisine denk gelmişler o yönden çok şanslılar.
Babaya ilk bende güvenemedim fakat sonraki sayfaları okudukça demek ki adamda pişmanlık var bir şeyleri telafi etmeye çalışıyor gibi düşündüm. Umarım kimseyi yanıltmaz bu adam.

Umarım nempol. Insallah pişmanlıktır gördüklerim.

Elimden geleni yapıyorum , duygularımı çocuklara da babaya da hiç hissettirmemeye çalışıyorum.
Genelde çocuklarla hikaye anlatarak konuşuyorum.
Iki evi , iki odası , iki ayrı yerde eşyaları olan 4 kardeş hikayesi anlattım.
Yakın olacağımızı , istedikleri zaman gidip geleceklerini biliyorlar.
Çocuk işte, yeni oda yeni oyuncaklar heyecanını yaşıyorlar.

Bazen uzuluyorlar bazen de heyecanlı bir şekilde soru soruyorlar.

Oğlum , en çokta o içine kapandı.

Umarım nempol. Insallah pişmanlıktır gördüklerim.
Onlar size siz onlara alıştınız, bugüne kadar bir aileleri vardı, şimdi farklı bir yaşamları olacak hem üzülüp hem heyecanlanıyorlardır, sonuçta yaşları küçük sizle aynı evde yaşamamanın üzüntüsünü yaşasalar da babaları sevgi ve şefkatini esirgemez iyi bir baba olursa çabuk alışırlar, sizleri de sık sık görme imkanı bulacaklarından kendilerini güvende hissederler, siz çocuklar evden ayrıldıktan sonra bu süreci onlara göre biraz daha zor atlatacaksınız, malum çocuklar böyle değişikliklere biz erişkinlerden daha çabuk alışıyor, bu yüzden aslında bu dönemde siz ve yavrularınız için bir uzman desteği almanız iyi olur gibi geliyor bana, çocuklarınız kardeşlerinden siz evlatlarınızdan ayrılacaksınız, duygularınızı bastırıyorsunuz tamam ama evden gidişleriyle bir duygu patlaması yaşayabilirsiniz çünkü.

Tövbe yarabbi,
yeminle ağzımı doldurup şuraya neler neler yazasım var da işte, serde de edep var
ne biçim bir dünya, lanet lanet olsun....
Allahım güç kuvvet sabır versin size, yaptıklarınızı önünüze çıkarsın
Tühleriniz keşkeleriniz olmasın inşallah
Hep derim ki "bugün ağlatan yarın güldürecek"
Yarınlarınız, bugünleri hatırlayıp gülerek geçirdiğiniz anlarla dolu olsun inşallah :)

Ben bu adamın ailesine de takıldim nedense,aynı şey başıniza gelse herkesten önce annenin yakın akrabaları yok ise bile babanın yakınları neredeydi?dede,babaanne,hala,amca?
Aileler nasıl gözyumdu boyle bir duruma bir türlü anlayamiyorum.Bu durumda da istesemde babaya güvenemiyorum...Evet baba pişman peki ailesi torun ya da yigenleri neden yok saydi?

Ben bu adamın ailesine de takıldim nedense,aynı şey başıniza gelse herkesten önce annenin yakın akrabaları yok ise bile babanın yakınları neredeydi?dede,babaanne,hala,amca?
Aileler nasıl gözyumdu boyle bir duruma bir türlü anlayamiyorum.Bu durumda da istesemde babaya güvenemiyorum...Evet baba pişman peki ailesi torun ya da yigenleri neden yok saydi?
bak bu da doğru bakış açısı. şimdiye kadar hem annenin akrabaları hem de babanın akrabaları kimse çocuklara niye sahip çıkmamış yazık günah. iyi ki konu sahibi sahip çıkmış meleklere Rabbim hep yardımcı olsun

ne durumdasınız acaba, ara ara bilgilendirme yapabilir misiniz? hem sizi hem çocukları merak ediyoruz :KK43:

Kusura bakmayın yazamadım. Kaçıyorum sanırım.

Aynı süreç devam ediyor. Geliyor , oynuyorlar , sohbet edip gidiyor.

Pazartesi babalarının yanlarına tasinacaklar eğer bakıcıyla tam anlaşabilirsek .
Gitmek istemiyorlar. Babalarının buraya gelmesini istiyorlar.

Her gün anlatıyorum , gitmeyeceklerini sadece iki evlerinin olduğunu anlatıyoruz.

Ya bir daha çok uzağa işe giderse diyorlar.

Oğlum çok fazla üzülüyor. :(

Her gün onun konuşmasını yapıyoruz.
Hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece.
Bakıcı bulduk. Şuan bizimle deneme sürecine başladı.. Iyi gibi.

Pimpirikli bir anneyim sanırım.
Kamera sistemini kabul etti. Gündüzleri açık olacak. Gece de sadece onların odası devrede olacak.

Ilgili bir baba. Çocukların suyuna gitmeyi biliyor. Ama biraz sinirli bir baba. Sabrı az.
Yatılı bakıcı olması biraz içimi rahatlatıyor.

Orta yaşlı , eğitimli , yabancı uyruklu , çocuklarla çok güzel oynayan bir kadın.
Suanki eksiği , yemeklerini sevmedi çocuklar.
Çocukların sevdiği yemekleri öğrenene kadar her akşam yemek götürürüm inşallah.

Odaları duracak. Oyuncakları v.s
Istedikleri zaman hafta sonları gelirler diye konuştuk.

Büyük kızımın düzen takıntısı var. Bir şey degistirildiginde hırçınlaşıyor , kabullenemiyor.
Yatağının aynısından bulamadık. Benzerini aldık. Işte buradaki gibi kurmaya çalıştık orayı. Sevdi gibi.
Küçüğün dünyadan haberi yok.
Arada gezmeye gidecek saniyor sanırım.
Kaydıraklı bir yatak aldı babası , orada uyuyacak diye seviniyor.

Gidecek bir baba bu kadar eve emek harcamaz sanırım. Ya da benim restlerime bu kadar sabırlı olmazdı sanırım.

Biraz uzun ve karışık oldu yazdıklarım . Kusuruma bakmayın.

Kusura bakmayın yazamadım. Kaçıyorum sanırım.

Aynı süreç devam ediyor. Geliyor , oynuyorlar , sohbet edip gidiyor.

Pazartesi babalarının yanlarına tasinacaklar eğer bakıcıyla tam anlaşabilirsek .
Gitmek istemiyorlar. Babalarının buraya gelmesini istiyorlar.

Her gün anlatıyorum , gitmeyeceklerini sadece iki evlerinin olduğunu anlatıyoruz.

Ya bir daha çok uzağa işe giderse diyorlar.

Oğlum çok fazla üzülüyor. :KK43:

Her gün onun konuşmasını yapıyoruz.
Hayırlısı olsun diyebiliyorum sadece.
Bakıcı bulduk. Şuan bizimle deneme sürecine başladı.. Iyi gibi.

Pimpirikli bir anneyim sanırım.
Kamera sistemini kabul etti. Gündüzleri açık olacak. Gece de sadece onların odası devrede olacak.

Ilgili bir baba. Çocukların suyuna gitmeyi biliyor. Ama biraz sinirli bir baba. Sabrı az.
Yatılı bakıcı olması biraz içimi rahatlatıyor.

Orta yaşlı , eğitimli , yabancı uyruklu , çocuklarla çok güzel oynayan bir kadın.
Suanki eksiği , yemeklerini sevmedi çocuklar.
Çocukların sevdiği yemekleri öğrenene kadar her akşam yemek götürürüm inşallah.

Odaları duracak. Oyuncakları v.s
Istedikleri zaman hafta sonları gelirler diye konuştuk.

Büyük kızımın düzen takıntısı var. Bir şey degistirildiginde hırçınlaşıyor , kabullenemiyor.
Yatağının aynısından bulamadık. Benzerini aldık. Işte buradaki gibi kurmaya çalıştık orayı. Sevdi gibi.
Küçüğün dünyadan haberi yok.
Arada gezmeye gidecek saniyor sanırım.
Kaydıraklı bir yatak aldı babası , orada uyuyacak diye seviniyor.

Gidecek bir baba bu kadar eve emek harcamaz sanırım. Ya da benim restlerime bu kadar sabırlı olmazdı sanırım.

Biraz uzun ve karışık oldu yazdıklarım . Kusuruma bakmayın.
Merak ettim de baba şu an evli mı bekar mı??yatılı bakıcı olduğuna göre ayrılmış mı o kadından??

Merak ettim de baba şu an evli mı bekar mı??yatılı bakıcı olduğuna göre ayrılmış mı o kadından??

Benim anladığım kadarıyla adam ya kaçak yaşadı orada ya da hiç gitmedi.
Çünkü adam bu konularda hep kaçamak cevaplar veriyor.
Burada nikahın varken nasıl evlendin diyorum , evlilik değil de diye başlayan bir cümle kuruyor.
Bir sürü soru var aklımda hep sormak istiyorum , eşim o özel hayata giriyor diye engel oluyor.
Halbuki ki özel hayat değil ki, iki melegimizin hayatını etkileyebilirdi o özel denilen konular.

Benim anladığım kadarıyla adam ya kaçak yaşadı orada ya da hiç gitmedi.
Çünkü adam bu konularda hep kaçamak cevaplar veriyor.
Burada nikahın varken nasıl evlendin diyorum , evlilik değil de diye başlayan bir cümle kuruyor.
Bir sürü soru var aklımda hep sormak istiyorum , eşim o özel hayata giriyor diye engel oluyor.
Halbuki ki özel hayat değil ki, iki melegimizin hayatını etkileyebilirdi o özel denilen konular.

evet aslında özel hayat değil ama burada sorun sizin onların akrabası olmamnız yani sanane derse en fazla bu bebeklere ben baktım dersiniz. ama alıp gidiyorum derse yapacak bir şey yok:( yasal olarak hakkınızın olmaması sizin elinizi kolunuzu bağlıyor. ama yine de biraz sorun bence ilerde başka bir kadın bulup gitmeyeceği ne malum. sorumluluktan kaçan biri gibi mi, yoksa gerçekten eski eşi sorunluydu da o evlilikten mi bıktı. belki yatılı bakıcı ile rahat eder hem kendi hayatını yaşar hem siz çocuklara bakarsınız hem de çoıcuklar mutlu olur herkes için mutlu çözüm olur inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X