- 9 Eylül 2013
- 12.059
- 27.780
- 798
Şimdi mi aklına gelmiş baba olduğuEvet maalesef. Kafamı dağıtacak bir çok şey yapiyorum,olmuyor, hazmedemiyorum, çok özlüyorum. Evden ayrılışlarını bile daha yeni yeni kabullenirken , bunu yaptı bize. Oğlum her gün onlarca defa soruyor.
Polisle tehdit ediyor bizi. Çocuklar bundan ne kadar zarar görür farkında bile değil.
Evdeki bakıcıyı tembih etmiş. Haftada bir iki giden yardımcı var onunla konuştum iki defa. Bu hafta yine onun gitmesini bekliyorum.
Bana deseydi ki , azalt görmeyi , haftada bir gör , bana alışana kadar yavrular, tamam derdim.
Ama bana bir daha asla gelmeyeceksin dedi. Gitti diyeceğim onlara bir süre sonra v.s of işte böyle.
Her gün arıyorum , yazıyorum açmıyor. Devam edeceğim ısrara . Belki vicdana gelir.
Bir defa kapıya gittim açmadı kapıyı. Çok ısrar etmedim. Etkilenirlerdi , kıyamadım.
Bir daha da gitmedim.
Okula gideyim diyorum, kendime güvenmiyorum..
Çok özlüyorum. Çok ağlıyorum. Çok dua ediyorum. Insallah yeniden görebilirim . Göremezsem eğer ne yaparım bilmiyorum.
Iyi olduklarının haberini verse bari bana.
Arada video atsa yeter bana.
Çok şey istemiyorum ki ondan. Istedigim tek şey onların iyi olduğunu her gün görmek. Beş dakika da olsa yeter bana.
Bir kere öper koklarım , ayrılırım.
Zamanı kısaltsın, günlerin arasını açsın.
Ama o " asla " diyor.
Bu ne ağır bir kelime.
Eşimde çok özlüyor ama en çok bana üzülüyor.O da aramış bir kaç defa , eşime bir defa cevap vermiş.
Uzak durun cocuklarımdan yoksa sonu kötü olur demiş.
Eşim fevri biridir , tartışmış , kavga etmişler.
Adam hepten inada bindi.
Hazır büyütülmüş bakılmış çocuklara baba olmuş şam babası
Keşke çocukları çocuk esirgemeye bildirseydiniz o zaman koruyucu aile olarak size verirlerdi tozlarini goremezdi o adam