Rabbim insallah sizede kapi açar canim karsilikli dualasalim kimin duasinin kabul olcagi belli olmaz sonuctaCanim ben bile tek basima ailemi uzdugumu dusunuyorum. Insan elinde olmadan bu duruma dusunce cok uzuluyor.Allah yardimciniz olsun.Hayirli insanlar ciksin karsina insallah.Ben seni cok iyi anliyorum universite mezunuyum ve ise giremedim bekarim da.Herkes cok sasiriyor israrla zor inandiriyorum.Insanlar is guc sahibi evlenen cocuklarini ovuyorlar aileme.
Sağolun insallah. Geç olsun güç olmasın diyelim. Bizlerin herşeyi geç oluyor demek ki hayırlısı böyle. Bence siz 3 kardeşin arka arkaya açılacak kısmetiniz, her sene bir düğün olacak. Öyle hissediyorum. Hayırlısıyla olur insallahInanin bu düşünceler caresizlikten care ariyorum kendimce bulamiyorum dua ediyorum olmuyor belki baska kötülükleri engelliyor bilemem elbette onu o ayri bir konu ama bazen yok olmak istiyorum sanki ozaman hersey gecer gibi .inşallah olur bebeginiz sizinde en iyi ben anlarim çünkü kendimizden biliyorum ama eşiniz ne güzel kaliteli bir insanmis masallah size .
İnşallaaahhhh :) sizinde en kisa zamanda bebeğiniz olur insallahSağolun insallah. Geç olsun güç olmasın diyelim. Bizlerin herşeyi geç oluyor demek ki hayırlısı böyle. Bence siz 3 kardeşin arka arkaya açılacak kısmetiniz, her sene bir düğün olacak. Öyle hissediyorum. Hayırlısıyla olur insallah
Aminnn ikimize de ins. Bu kismet isi bir anda oluveriyor. Kaderinde yazılı biri mutlaka var, o su an belli ama sen bilmiyorsun o da bilmiyor :) mutlaka kesisecek yolunuz sabırla bekle umutsuzluğa düşme. Önceliğimizi degistirmeliyiz belki de başka şeylere odaklanmaliyiz. "Hayatta en çok neyi istersen sınavın o olur" diye okudum bir yerde.İnşallaaahhhh :) sizinde en kisa zamanda bebeğiniz olur insallah
İş yerinden kimse tanıştırmazdı beni kimseyle, başkasının mutluluğunu istemezler ya..işyerinden bir arkadaşımın telefonunda eşimin ablası resmimi gördü, kızın başının etini yemiş, beni facebooktan ekledi kadın, tanış kardeşimle tanış diye tutturdu. En bombası kardeşi yani eşim ben kilolu istemiyorum en fazla 25 istiyorum demiş. Bunu mu layık gördünüz demiş. Ablasının zoruyla benimle buluştu. Diyor ki eşim ilk konuşmandan sonra seninle evlenmek için her şeyi yapacağımı anladım. 75 kiloydum, 33 yaşındaydım. Tamamen kriterlerine zıttım. Adamı ben istemedim bu istanbulda olmaz diye, aşık olamadım sonunda aşık etti kendine, nasıl olduysa evlendik.Yaa ne güzel masallah size peki nasil tanıştınız
ben 34 oldum 2 yildir da issizim isten cikarsan daha cok bunalirsin evlilik kismet cok inaniyorum cunku tam biriyle olucak diyorum sebebsiz yere terkediliyorum zaten artik istemiyorumda saniyirum bende bunalima girdim ama yapicak bisey yok sağlik olsun diyorum arkadaslarimi gordukce kotu hissediyorum hepsi cocuk sahibi kendilerine ait hayatlari var özeniyorum ama bu gune kadar kimse anlatmadim bunlari bekarim mutluyum diyorum icimi bi tek allah biliyoCok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik
bugünde milletin kendini ezik hissedesi var.... ezik demeyin kendinize ya. ne kolay çevrenizdekilere göre hayat kurmak. ayşe teyze laf etti evleneyim yok mürşide teyze çocuk yok dedi yapayım. boşver bunları sen kendine bak. millete göre mi yaşıyacaksın. ayrıca kendini eve hapsetmek nedir? kendinize gelin bence evlenmek için önce koca bulmak gerek buda ev hapsinde imkansız. tabi siz evlenmek istiyor musunuz en önemlisi o. yok 30 oldum evde kalmayayım diyip evleneceksen hiç evlenme zaten sel sefil olursun. sonra çevredekiler baba evine döndü diyorlar kendime ev hapsini makbul buldum demeye başalarsın yine. ne güzel işin var gücün var. çalış,kazan,gez ,toz, ye hayatını yaşa işte. karşına çıkar biri pat aşık oluverirsin sonra bir bakmışsın kucağında bir karnında bir evlat derken kocaman mutlu bir ailen oluvermiş.Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik
Cok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik
Acaba diyorum... Belki de bekarlık hakkımızda en hayırlı olanıdır... Kabullenelim gitsinCok üzgünüm ya sanırım iyce depresyona gircem ben3 kardeşiz üçümüz de evlenemedik malesef nasip olmuyor neden anlamiyorum ben oldum 30 resmen digerleride ayni 30 u gecti kendimi de geçtim annem cok babam üzgünler onlarda istiyor her anne baba gibi torun sevmek istiyorlar üstüne bide cevre anneme babama sizin torununuz yok siz anlamazsiniz deyip sacma sapan konusyolar bazen ölmek istiyorum yaa ben bunumu dert ettin demeyin lütfen ezik gibi hissediyorum artik kendimi çalışıyorum isten cikip kendimi eve hapsetmek istiyorum ben artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?