Çok üzgünüm:((

Rabbim insallah sizede kapi açar canim karsilikli dualasalim kimin duasinin kabul olcagi belli olmaz sonucta

Sağolun insallah. Geç olsun güç olmasın diyelim. Bizlerin herşeyi geç oluyor demek ki hayırlısı böyle. Bence siz 3 kardeşin arka arkaya açılacak kısmetiniz, her sene bir düğün olacak. Öyle hissediyorum. Hayırlısıyla olur insallah

İnşallaaahhhh :) sizinde en kisa zamanda bebeğiniz olur insallah

İnşallaaahhhh :) sizinde en kisa zamanda bebeğiniz olur insallah
Aminnn ikimize de ins. Bu kismet isi bir anda oluveriyor. Kaderinde yazılı biri mutlaka var, o su an belli ama sen bilmiyorsun o da bilmiyor :) mutlaka kesisecek yolunuz sabırla bekle umutsuzluğa düşme. Önceliğimizi degistirmeliyiz belki de başka şeylere odaklanmaliyiz. "Hayatta en çok neyi istersen sınavın o olur" diye okudum bir yerde.

Nasip kısmet işi bunlar. .
Sosyalleşin, gezin, tozun. .

Yaa ne güzel masallah size peki nasil tanıştınız
İş yerinden kimse tanıştırmazdı beni kimseyle, başkasının mutluluğunu istemezler ya..işyerinden bir arkadaşımın telefonunda eşimin ablası resmimi gördü, kızın başının etini yemiş, beni facebooktan ekledi kadın, tanış kardeşimle tanış diye tutturdu. En bombası kardeşi yani eşim ben kilolu istemiyorum en fazla 25 istiyorum demiş. Bunu mu layık gördünüz demiş. Ablasının zoruyla benimle buluştu. Diyor ki eşim ilk konuşmandan sonra seninle evlenmek için her şeyi yapacağımı anladım. 75 kiloydum, 33 yaşındaydım. Tamamen kriterlerine zıttım. Adamı ben istemedim bu istanbulda olmaz diye, aşık olamadım sonunda aşık etti kendine, nasıl olduysa evlendik.

28 yasindayim evlenmedim abim 30 oda evlenmedi ...annemin agladigini gormedim istiyor ama olmuyor...abim evlilik istemiyor ben atanayim diye bekliyorum ...bonus olarak 4yildir issizim ortama girdigimde yok ... aman olacaksa her turlu olur ..yani tek sen degilsin inanki... allah hayirlisini versin inşallah

Herşey nasip işi hiç üzülmeyin bu zamanın evlilikleri nerden tutsan havada kalıyo geç olsun güç olmasın

Yanlış anlamayın ama ben de sizinle yaş itibariyle biraz küçük olsam da aynı durumdayım konularıma bakabilirsiniz. Artık yeni bir inanç geliştirdim. Belki yanlış olabilir ama kaderim de evlilik olmayabilir. 3 sene zorunlu hizmet yaptım. Ilk gittiğim yıl evlenirim gelirim diye düşündüm. Sonraki yıl yine aynı derken. Süreyi doldurdum. Ideal evlilik yaşının 24 olduğunu düşünürdüm hala da öyle düşünürüm. Çünkü 2 sene tanımak adına çocuk düşünülmez. Çocuk çocuğa karışmak için yeterli süre bu derdim. Ama öyle olmuyormuş. Oldum 27. Görücü usulü olabilir diye düşünerek geçen yıl biriyle görüştüm. Ve bunun da bana göre olmadığını anladım. Herkes evlenmek zorunda değil ama bazılarımız bu kutsal daireye dahil olmak istiyor. Ki ben de öyle. Dua etmekten başka çare yok. Hayırlısı olacaksa olsun. Yoksa kafanızı ağrıtmaya değmez. O boş konuşanların ağzına terlikle vurmalı ki ettiği laf nereye gidiyor bir dahakine düşünsün. Özelden adını yaz istersen namazlarımdan sonra ismen dua ederim.

Canim bende senin gibi dusunuyordum.Hatta yapamazsam bosanirim aman felan diye dusunup. Esim konusumda fevri kararlar aldim. Simdi evet bosanmak istesemde bazi seylerden dolayi bitiremiyorum. Emin ol kotu evlilik hepsinden daha beter. Simdiki aklim olsa bu kadar kotu seyler yasicagima Kibrisa gidip sperm bankasindan cocuk yapardim daha iyi.Benim icin tek artisi cocugum oldu evliligimin.

ben 34 oldum 2 yildir da issizim isten cikarsan daha cok bunalirsin evlilik kismet cok inaniyorum cunku tam biriyle olucak diyorum sebebsiz yere terkediliyorum zaten artik istemiyorumda saniyirum bende bunalima girdim ama yapicak bisey yok sağlik olsun diyorum arkadaslarimi gordukce kotu hissediyorum hepsi cocuk sahibi kendilerine ait hayatlari var özeniyorum ama bu gune kadar kimse anlatmadim bunlari bekarim mutluyum diyorum icimi bi tek allah biliyo

Allah gonlune gore versin canim hakkinda hayirlisi olsun cok iyi niyetli birisin sen birde esmersin sen oyle hissetim hislerim cikar o yuzden esmer oldunu belirtim uzulme bu senin sonunda evleneceksin iyi bir kismetin var hic takma tatlim

Kızlar benim bi erkek kuzen var bunlar iki kardeş digeri kız Caner olsun adı anne babasız büyüttü Caner askerden gelince lise mezunu normal statüde işlerde calıştı ailesi memleketten bi kız aldı buna ikiside oldu bittiye getirdiler neoldugunu anlamadılar sadece bir yıl evli kaldılar kızın sevdiği varmış canerde soguklugundan dolayı istemem dedi birde cocuk oldu kız gitti direk sevdiğiyle evlendi! Caner toparlanmak istedi o ara aradan gecti 8yıl 6senedir bu cocugun işi iyi kendi evi var tipinde sorun yok ailesi gayet düzgün bekar evlenip ayrılmış falan kaç tane kıza gidildi hepsi farklı sebepten olumsuz oldu. Canerde zaten artık pes etti nasip kader dedi...valla kısmetini baglamışlardır diyenler bile oldu demekki olmuyorsa olmuyordur diyeceğim oki Allah isterse olur elden gelen bişey yok!

Canim insanlar artık 40 yaşında evleniyorlar neredeyse bunu dert etme RABBİM başka dert vermesin. Sen gönlünü ferah tut dua et bol bol eminim gönlümüzü göre birini bulacaksınız

bugünde milletin kendini ezik hissedesi var.... ezik demeyin kendinize ya. ne kolay çevrenizdekilere göre hayat kurmak. ayşe teyze laf etti evleneyim yok mürşide teyze çocuk yok dedi yapayım. boşver bunları sen kendine bak. millete göre mi yaşıyacaksın. ayrıca kendini eve hapsetmek nedir? kendinize gelin bence evlenmek için önce koca bulmak gerek buda ev hapsinde imkansız. tabi siz evlenmek istiyor musunuz en önemlisi o. yok 30 oldum evde kalmayayım diyip evleneceksen hiç evlenme zaten sel sefil olursun. sonra çevredekiler baba evine döndü diyorlar kendime ev hapsini makbul buldum demeye başalarsın yine. ne güzel işin var gücün var. çalış,kazan,gez ,toz, ye hayatını yaşa işte. karşına çıkar biri pat aşık oluverirsin sonra bir bakmışsın kucağında bir karnında bir evlat derken kocaman mutlu bir ailen oluvermiş.

Ya ben de 32 yaşındayım yeni evli sayılırım. Hiç de canımı sıkmadım bu konuya. Bence siz de üzmeyin kendinizi.
Acaba bu ruh halinizin sebebi monotonluk mu? Biraz silkin kendinizi ve mutlu olacağınız şeylere ve kişilere yönelin. Değişik aktiveteler, eğlenceli geziler, güzel arkadaşlar falan iyi gelebilir mi acaba?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Bunu kafana takmamalısın nasip işi sonuçta. Biraz farklı şeylere yönelebilirsin kurslara gidebilirsin mesela. Tamamen oraya odaklandığın için psikolojin bozulur.

Acaba diyorum... Belki de bekarlık hakkımızda en hayırlı olanıdır... Kabullenelim gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…