cok üzgünüm

TopraKahveBob

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
6.347
19.883
298
Kizlar merhaba bir derdim var evet. Saglik ve insan iliskileri üzerine degil cok sükür. Ama suan cok üzgünüm. Birine anlatmam lazim. Benim icin manevi degeri cok yüksek iki seyi süpürge ile cekip cöpe atmisim... alyansim ve anaanne hediyesi küpeler. Manevi degeri paha bicilemez ve maddi degerleri de yüksekti. Senelerdir calismiyorum. Yarizamanli sadece bir isim var. Esim bir dedigimi iki etmez. Kendime cok kizmaya basladim. Faydasizlik hissi var ki ona girersem cikamam bu üstüne tuz biber. Esime küpeleri söyledim. Teseli ediyor beni hala yaziyor üzme kendini diye alyansi söylemeye yüzüm yok. Icten ice üzülecek biliyorum.

Çok üzüldüm bende pırlanta yüzüğümü kaybetmiştim iki gün aradım evde sonunda bulmuştum nasıl üzülüyor insan biliyorum
Keşke söyleseniz alyansı eninde sonunda çıkacak ortaya şimdiden söyleyin

Zaten saklayamam. Iyice emin olunca söyleyecektim

Süpürgeye çekildiğinde illaki ses çıkar fark etmediniz mi? Ayrıca süpürme işlemi bitince hemen makinanın torbasını mı değiştirdiniz? Kötü denk gelmiş.
Sıkmayın canınızı olacağı varmış. Ama eşinizden saklamayın. Sonradan öğrenirse gizlediğiniz için yanlış anlayabilir.

Bende tektaşımı arabada düşürdüm sandım gece 3 e kadar aramıştım arabada ağlaya ağlaya. Bulamadım eve çıktık sabah giydiğim hırkamın cebinden çıktı. Belki sizinki de biyerdedir emin misiniz çünkü yerde ne işi var da süpürülecek kutulara falan bakın

yok eminim. kutu düsmüs zimbali kapagi da acilmis ters duruyordu
Aa şimdi gördüm benim bile içime oturdu

aylardir takmiyordum o ikisini. kutuda duruyor diye bakmadim. kutuyu göremeyince baktim dolabin arkasinda ters duruyor. alyans yerine baksa bir yüzük takyirum esimin hediyesi o da. alyansim kalindi agirdi bir de. ince bir sey takayim demistim.

Çok üzücü hakkaten yaaa
Ben de geçen yıl çok sevdiğim tektaşımı kaybetmiştim. Gerçi benimki kayıptan ziyade çalıntı gibiydi ama ben de aylarca üzülmüştüm,hala üzülüyorum
Canın sağolsun kahve, olan olmuş artık.

Kayıplar İçin Ethem dede duası var instada her kayıbı olan işe yaradı diyor emin değilsen bir dene bakalım belki cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…