- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
Zaten saklayamam. Iyice emin olunca söyleyecektimÇok üzüldüm bende pırlanta yüzüğümü kaybetmiştim iki gün aradım evde sonunda bulmuştum nasıl üzülüyor insan biliyorum
Keşke söyleseniz alyansı eninde sonunda çıkacak ortaya şimdiden söyleyin
duydum acelem vardi bakmadim . Kücük kizm var tokasi bir seysidir diye. zira takilarim baska yerde bir tek o dolapta alyans ve yüzük vardi. dolabin arkasina düsmüs kutu. kapagi da acikti.Olacağı varmış olmuş ama Sak suk sesini de mi duymadınız?
yok eminim. kutu düsmüs zimbali kapagi da acilmis ters duruyorduEmin misin? Ben dün evde tableti kaybettim diye bi saat aradım
En son okulda unuttum diyordum ki evde çekmeceden çıktı
Belki bir yere kaldırmışsındır
yok eminim. kutu düsmüs zimbali kapagi da acilmis ters duruyordu
Aa şimdi gördüm benim bile içime oturduBende tektaşımı arabada düşürdüm sandım gece 3 e kadar aramıştım arabada ağlaya ağlaya. Bulamadım eve çıktık sabah giydiğim hırkamın cebinden çıktı. Belki sizinki de biyerdedir emin misiniz çünkü yerde ne işi var da süpürülecek kutulara falan bakın
aylardir takmiyordum o ikisini. kutuda duruyor diye bakmadim. kutuyu göremeyince baktim dolabin arkasinda ters duruyor. alyans yerine baksa bir yüzük takyirum esimin hediyesi o da. alyansim kalindi agirdi bir de. ince bir sey takayim demistim.Bende tektaşımı arabada düşürdüm sandım gece 3 e kadar aramıştım arabada ağlaya ağlaya. Bulamadım eve çıktık sabah giydiğim hırkamın cebinden çıktı. Belki sizinki de biyerdedir emin misiniz çünkü yerde ne işi var da süpürülecek kutulara falan bakın
Aa şimdi gördüm benim bile içime oturdu
Dikkatli olmakta fayda var insan pişman oluyo böyle olaylardaesime anlattim. bir agladim. üzüldü bosver üzme kendini diyor ama. küpeyi biliyordu alyans diyince yüzü cok fena düstü
Üzülme yapacak birşey yok artık,eşinde birşey dememiş fazla kafana takma artık.sag olun kizlar...vallah anlatmak iyi geldihic umudum olmasa dahi hala insallah bulurum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?