Çok üzgünüm.

Pinkbblue

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
89
116
8
Bana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.

19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.

Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk :KK43:
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim :KK43:
Cok kirginim.

Guncelledim.sayfa 21

Son düzenleme:
Ben olsam alır çantamı çıkar giderdim evime.
Abime de mesaj atardım ben eve dönüyorum hoşçakalın diye.
Anneme de anlatırdım.
Yenge de tadından yenmiyor maşallah hem çağır hem naz yapıp çıkma hem laf et.
Daha da gitmezdim evlerine.

Anneme de anlatırdım.

Gitmeli miyim:(
Inan hic o eve gitmek bile istemiyorum.
Kac saattir ayaklarim agridi yurumekten. Geri geri gidiyor ayaklarim. :(

Anneme de anlatırdım.
Aynen katılıyorum, ne kadar çirkin bir davranış olmuş bence de çıkıp gidin evinize

Ben sizin yeriniz de olsan 3 gün idare ederdim eve erken giderseniz anneniz durumu anlar. Üzülmesin kadın duymamazlıktan gel

İki fikrim var:
1) üçünüzün olduğu bir ortamda tartışmayı duyduğunu,üzüldüğünü,isterlerse gidebileceğini söyleyebilirsin;ama bu tartışmalara yol açabilir.

2) hiçbir şey duymamış gibi abimle gezmelere devam edebilirsin. Konuyu hasır altı edip içinde yaşabilirsin. Bu da senin için çatışmalara yol açar.

Ben olsam birinci şıkkı seçerdim. Gençliğimde ikinciyi seçtim,çok üzüldüm,yıprandım.

Yengenin davranışı gerçekten çok kırıcı , hiç hoş değil ama bence çekip gitmen de doğru olmayacak , böyle yaparsan aradaki buzları eritmeniz daha da zor olabilir.Yengenin yaptığı doğru değil ancak bu tavrı aralarındaki başka bir problemden ileri geliyor olabilir . Daha önce hiç problem yaşamamışsınız çünkü.İstersen bu akşam konuşmalarını duyduğunu söyle , açık açık yengenin sorunu neyse öğrenmiş olursun. Eğer söylemek istemiyorum derseniz konuyu yalnızca abine de konuşabilirsin. Ama öylece alıp çantanı gidersen yıkılması güç bir duvar inşa edilmiş olacak.

Hiç bozuntuya verme huzursuzluk olmasın bosver herkes kendi ayıbında boğulsun.. kalacağın 4 günmüş zaten.. bir de haklıyken haksız duruma düşmek var.. bir daha cağırırlarsa o zaman gitmezsin bu durumları da bildiğini ima edersin olur biter..

Gitmeli miyim:KK43:
Inan hic o eve gitmek bile istemiyorum.
Kac saattir ayaklarim agridi yurumekten. Geri geri gidiyor ayaklarim. :KK43:
Gitmelisin.
Tavrını da koymalısın.
Annene de anlatmalısın.
Yengen ayağını kırmadıysa azcık baş ağrısıyla evden çıkabilirdi gayette.
Bence en baştan sadece abin istemiş gelmeni yengen değil.
Ben biraz çıkıntılık yapıp yengeme "ben gidiyorum artık başın ağrımaz merak etme" der öyle giderdim ama sen yapma tabi. Ama bu gece orda kalma eve dön önerim bu.

Yengenin davranışı gerçekten çok kırıcı , hiç hoş değil ama bence çekip gitmen de doğru olmayacak , böyle yaparsan aradaki buzları eritmeniz daha da zor olabilir.Yengenin yaptığı doğru değil ancak bu tavrı aralarındaki başka bir problemden ileri geliyor olabilir . Daha önce hiç problem yaşamamışsınız çünkü.İstersen bu akşam konuşmalarını duyduğunu söyle , açık açık yengenin sorunu neyse öğrenmiş olursun. Eğer söylemek istemiyorum derseniz konuyu yalnızca abine de konuşabilirsin. Ama öylece alıp çantanı gidersen yıkılması güç bir duvar inşa edilmiş olacak.

Evet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunu :( o kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem :(

Hiç bozuntuya verme huzursuzluk olmasın bosver herkes kendi ayıbında boğulsun.. kalacağın 4 günmüş zaten.. bir de haklıyken haksız duruma düşmek var.. bir daha cağırırlarsa o zaman gitmezsin bu durumları da bildiğini ima edersin olur biter..

Bir daha tovbe
Buraya gelmek de onlarin fikriydi. Hani tek abim dese dicem ki abim dedi yengem de gel dedi o yuzden geldim :(

bir şeyi bahane et kalma orda evine git. annene de anlat her şeyi bilsin...

Anneme anlatsam olay cok buyuyecek.
Babam da sana emanet ettik boyle mi yaptin vs der.
Ama icimden o eve adimimi atmak bile gelmiyor:( abim aradi kac kez mesaj attim sinemaya geldik diye konusursam aglicam.
Keske hic gelmeseydim. Evde mutluydum

Evet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunu :KK43: o kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem :KK43:

Benim de bir abim var , nişanlımın da 20 yaşında bir kız kardeşi var. Olayları kendi perspektifimde değerlendirdiğimde kaçmak yerine konuşmanın ortada bir yanlış anlaşılma varsa bunu ortadan kaldıracağına inanıyorum. Yaptığı kesinlikle doğru değil , hatta onur kırıcı. Ama belki de altında başka bir sebep var , abinle aralarında ne yaşandığını bilemezsin. Yani tepki sana değil , senin üzerinden abine yapılmış olabilir. Tekrarlıyorum , doğru değil. Ama belki de yengen de böyle üzüldüğünü görse çok üzülecek biridir , söylediğine pişman olur belki tatlıya bağlarsınız.

Back
X