Çok üzgünüm.

çok zor bir durum.. iki arada bir derede kalmışsınız. Anladığım kadarıyla sizi gezdirmek zoruna gitmiş hanım yengenizin.. gezmek istemediğinizi, onları görmeye geldiğinizi söyleyip çıkmayın evden..
Ya da bir arkadaşınızın size bir konuda acil bir ihtiyacı olduğunu, gitmeniz gerektiğini söyleyin, annenize de aynısını söylersiniz. Evde kalsanız bile huzursuz olacaksınız..

Yengenizin tavrı ne kadar kırıcı ve taraf ayrımıda tabini acaba kendi kardeşine bu muamele geçilse hoşuna gider mi hanfendinin.Abime kulak misafiri olduğumu söyler onun adına değil ama yengenin tavrından dolayı dönmek istediğimi söylerdim, dönünce anneme de anlatırdım.Görmezlik ve duymazlıktan gelerekte çözülmüyor sorunlar.

Cik git bence . yolda da abine yazarsin. Ben olsam duramazdim ayni sofra vs bogardi. Az da degil 3 gun.. hic cekilmez.

Ben olsam alır çantamı çıkar giderdim evime.
Abime de mesaj atardım ben eve dönüyorum hoşçakalın diye.
Anneme de anlatırdım.
Yenge de tadından yenmiyor maşallah hem çağır hem naz yapıp çıkma hem laf et.
Daha da gitmezdim evlerine.
Kesinlikle Katılıyorum . Aynen dön evine abine de belli et kırgınlığını yaptığı ayıp hergün gitmiyorsun ya

çok zor bir durum.. iki arada bir derede kalmışsınız. Anladığım kadarıyla sizi gezdirmek zoruna gitmiş hanım yengenizin.. gezmek istemediğinizi, onları görmeye geldiğinizi söyleyip çıkmayın evden..
Ya da bir arkadaşınızın size bir konuda acil bir ihtiyacı olduğunu, gitmeniz gerektiğini söyleyin, annenize de aynısını söylersiniz. Evde kalsanız bile huzursuz olacaksınız..

huzursuz olcam. Evimde cok mutluydum ne derdim vardi.
Ya ben anlamadim ki yengem gittigimde gayet normaldi. Gel dediginde gayet sicak ve normaldi. Istemeyen insan niye oyle yapsin. Dun de 2 3 saat disarda kalmisizdir. Bi tatli ismarlayim sana dedi bi de dolandik eksiklerimi aldim. Bu yani bu kadar.
Ne oldu anlamadim ben. Madem istemiyodu beni niye cagirdilar:(
Evet biseyi bahane edip ciksam annem inanmaz ki .:(( benim de aklimda o var.

Evet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunu :KK43: o kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem :KK43:

bak canım orası sadece yengenin değil abinin de evi. abin seni istemiyor değil. belli ki yengen klasik gelin triplilerden kendi ailesi gelsin de kocasının ailesi gelmesinci. abin sana gel gel diyince o da gelme diyememiştir tabi doğal olarak.

hiçbir yere gitme. abinle güzel anılar biriktirmeye bak bu sürede. birlikte gezin tozun özlem giderin. el kızı ister gelsin ister gelmesin. eve gidince de kimseye bir şey deme. buradan da gaza gelme annene söyle vs diye. sonuçta onlar karı koca sizin yüzünüzden tartışsalar bile iki gün sonra yine onlar iyi olur siz kötü olursunuz.

gençsin daha ne çakallar göreceksin. duyduklarını duymamış gibi yap ve abinle güzel vakit geçirmeye bak. ev de dediğim gibi abinin de evi kimsenin lafını takma. kuduran yengen kendi içinde kudursun dursun.

ha bir daha da gitme tabi orası ayrı.

Bana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.

19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.

Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk :KK43:
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim :KK43:
Cok kirginim.
Evinize gidin yoldayken yengenize kavganızı duydum yaptığın olmadı yazın

Yaa çık git ailene de söyle, herkes de gerçeği bilsin..19 yaşındaki gencecik kızı taa evlerine çağırıp geceden beri ağlatmaya,sabahtan beri boş boş dolaştırmaya kimsenin hakkı yok..herkes haddini bilsin..şu ortamda 3 gün daha geçer mi ,geçmez,geçmesin de zaten..bu ne terbiyesizliktir yaa..

huzursuz olcam. Evimde cok mutluydum ne derdim vardi.
Ya ben anlamadim ki yengem gittigimde gayet normaldi. Gel dediginde gayet sicak ve normaldi. Istemeyen insan niye oyle yapsin. Dun de 2 3 saat disarda kalmisizdir. Bi tatli ismarlayim sana dedi bi de dolandik eksiklerimi aldim. Bu yani bu kadar.
Ne oldu anlamadim ben. Madem istemiyodu beni niye cagirdilar:KK43:
Evet biseyi bahane edip ciksam annem inanmaz ki .:KK43:( benim de aklimda o var.
belki de sen gelmeden abinle aralarında bir gerginlik olmuştur, o da seninle onu vurmaya çalışmıştır; kabak sana patlamış ta olabilir yani..

Bana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.

19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.

Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk :KK43:
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim :KK43:
Cok kirginim.
Şimdi bu tarz olaylarda,sana bugüne kadar olan davranışların bütününe bakmak gerekir.Yengen sana karşı hep mi böyleydi.
Aralarında bi sorun olmş,sen bahane olmuşsun.Ama abini üzmeye,dolayısıyla anneni üzmeye ve olayın büyümesine gerek yok.
Direkt yengene çıtlatıp duyduklarıma üzüldüm bi sorun mu teşkil ediyorum diyebilirsin.Belki yanlış anladın.Ya da 3 günü tamamlayıp,evine dönüp bu konuyu kapatıp,zamanı geldiğinde tekrar çağırıldığında kimseye sorun çıkarmak istemiyorum diyebilirsin.

Bence hiçbir şey duymamış gibi davranmak en mantıklı davranış olur, çekip giderseniz abinizin evinde ve aile arasında huzursuzluğa neden olacak kimseye birşey anlatmayın bir daha da ziyarete gitmezsiniz

3gun ne kendine zulum edip skilican bilmedigin yerde diken ustunde al biletini git abinede mesaj at hoscakal gece duydum aranizda gerilim olur diye korktum ikinizide opuyorum (naif skintisiz bir msj) ananada aynini dersin ters zamana denk geldim dahada germek iatemedim diye ama bir dahada gitmezdim ben o ayri cok cirkin be 4gun nedir millet haftalarca koyden kentten gelen kv kp elti kayin vs agirliyor bir arada yasiyor

Yengeniz çok ayıp etmiş
2 senelik evliler ilk defa evlerine gidiyorsunuz, daha saygılı davranmaliydi

Evet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunu :KK43: o kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem :KK43:

Anlat açıkça bilsin annen de baban da, niye örtüvereceksin böyle bir insanın terbiyesizliğini?
İlk kez gitmişsin seneler sonra, dört gün ya, dört gün sığdıramamış mı eve?
Hadi sana kanı kaynamadı hadi yapısı soğuktur sevemedi desek bile, zararın yok bir şeyin yok insan kocasının hatırına zehir zıkkım etmez kardeşi ile geçireceği zamanı.

Valla bilmiyorum, abim de yok ablam da yok ama bildiğin benim için savaş açma sebebi bu, tavır da koyarım, abime de anlatırım ağlarım, araları da bozulursa bozulur kavga ederseler de ederler kendi düşünsün insan olsun derim, anneme de babama da anlatıveririm, denk gelirsek teke tek lafımı da sokar bozarım. Ay sinir oldum çok fena :KK53:
Senin başın öyle ağrımıyodur böyle ağrır bak deyip duvara sürtesim geldi kadını :D

Abini kıskanmış bariz belli. Belliki abinle pek gezemiyorlar tribi ondandır. Yada abin sana ilgi gösterdiyse onuda kıskanmış olabilir var öyle tuhaf hislere bürünen gelinler kk neler gördü annesinden kardeşinden kıskanan dolu. Allah akıl fikir versin. Ben olsam eve gider abimede yengeyede söyler çıkarım beni yiyeceğine onu yesin

Back
X