Çok üzgünüm.

cok ayıp etmişler gercekten..
evine ilk defa eşinin kardeşi geliyo ve sen geldiğine pişman edip kovmaktan beter ediyosun.. nasıl insanlar var:110:

Ablacigim abimin evliligi. Asla karismadim karismam. Kendi bilir beni ilgilendirmez.
Ben o kadr seye ragmen dun ciktigimizda da karisi hakkinda bir sey demedim.
Benim icin esi bitmistir abim de isterse geldiginde gorusurum. Cok kirgin ve yorgunum.
Ben karisiyorsun mahiyetinde demedim guzelim kadinin bukadar sirretce davranmasina sebep neyse kendi halletsin ha ailesine karsi davranis konusunda uyarir mi kusermi kavgami eder gelinin aile gelince ayni tavrimi sergiler o onun sorunu babinda yazdim siz bir daha sok, siginti, fazlalik muamelesi gormeyin sizin taraf icin yeterli olan bu o yuzden ben anneme anlatirdim kadinin eve gelene tavri bu diye ki birkac msj once kizginligi gitsin soyliycem demissin
Ay boyle insanlara kalbini yorduguna degmez iylesmeye bak simdiye kadar omu bakti buyuttu bosver dusunmek bile deger vermek biryerde boylelerine

Gitmeli miyim:KK43:
Inan hic o eve gitmek bile istemiyorum.
Kac saattir ayaklarim agridi yurumekten. Geri geri gidiyor ayaklarim. :KK43:

Bence gidin evinize.
Anneciğinizede anlatın durumu.
Yaptığı kendi çirkinliği ne yazık hazmedememiş ,laf olsun torba dolsun mantığı ile çağırmış.
ve RESMEN SİZİN evdeki varlığınızı kıskanmış!

Lütfen bir an önce annene anlat P Pinkbblue
Bekleyecek bir durum kalmamış. Zaten siz bir araya gelince birbirinize olan tavırlarınızdan anlamayacak mı annen?
Kendi anlarsa, bana niye anlatmadın diye sana kızar
Ne demek “kusura bakmayız güle güle” ne bu hırs? Terbiyesiz :sinirli:

Anneme anlatacagim. Zaten durup durup sen niye bu kadar erken geldin bu halde nasil geldin hadi sen cocuksun onlar ds mi cocuk insan su halde hasta cocugu nasil yollarlar diyor. Soyleyecegim.
Cok uzgunum

Bence gidin evinize.
Anneciğinizede anlatın durumu.
Yaptığı kendi çirkinliği ne yazık hazmedememiş ,laf olsun torba dolsun mantığı ile çağırmış.
ve RESMEN SİZİN evdeki varlığınızı kıskanmış!

Yok yok eve geldim. Dun zaten kovuldum.su an evdeyim

Hayir soylemedim. Evet daha kotu oldu.
Ben eve gittim abim tv izliyodu yengem de odasindaydi. Normal gittim. Abim sordu iste naptin nereleri gezdin hangi filme gittin vs. Ben de uydurdum :KK43:
Sonra yengem cikti ona da anlattim. Normaldim. O da normaldi en azindan oyle gorunuyodu yani sonra tel caldi annem aradi abimi o onunla konusmak icin iceriye gecti. Yengem de ,ctesi pazar isim cikti kusura bakma dedi.( biz guya birlikte gezecektik bana oyle demislerdi)
Ben yine bir sey demeyecektim ki ctesi pazar isim cikti kusura bakma oh ne guzel abinle gezersin ama bu son kismi abartarak :KK43:
Yani o kadar kirildim ki bir kez daha. Ben olanlari soylemeyeyim diyorum. Bosver diyorum su tavra bakin :KK43:
Simdi bana bir suru alttan al diyen olmus aldim zaten ya ben ondan 10 yas kucugum beni dusunen yok :KK43:
Neyse ben de o kadar siginti hissettim ki kendimi ben yarin evime doneyim yenge kusura bakmayin sizi de rahatsiz ettim dedim oyle icim buruk kaldi ki.
Kusura bakmayiz canim gule gule dedi.
Bunun uzerine denecek laf yok artik.

Yok artık, ben bu kısmı okumamıştım kusura bakma.

Anneme anlatacagim. Zaten durup durup sen niye bu kadar erken geldin bu halde nasil geldin hadi sen cocuksun onlar ds mi cocuk insan su halde hasta cocugu nasil yollarlar diyor. Soyleyecegim.
Cok uzgunum
Üzülme artık. O üzülsün yaptığı terbiyesizliğe
İnsan bu kadar mı empati yoksunu olur!? Kendi kardeşleri de varmış
Annene bir an önce anlat ve artık üzülme

Üzülme artık. O üzülsün yaptığı terbiyesizliğe
İnsan bu kadar mı empati yoksunu olur!? Kendi kardeşleri de varmış
Annene bir an önce anlat ve artık üzülme

Tamam cok tesekkur ederim. Bu gunes gecmesine ne iyi gelir surekli midem bulaniyor su iciyorum ama cok kotuyum. Doktora mi gitmeliyim. Cok alakasiz oldu biliyorum ama ne yapmam lazim. Basim agriyor bi de cok sicak her yerim. Soguk suyla dus aldim ayni.

Tamam cok tesekkur ederim. Bu gunes gecmesine ne iyi gelir surekli midem bulaniyor su iciyorum ama cok kotuyum. Doktora mi gitmeliyim. Cok alakasiz oldu biliyorum ama ne yapmam lazim. Basim agriyor bi de cok sicak her yerim. Soguk suyla dus aldim ayni.
Tuzlu ayran vs iç. Bol bol su iç
Çok kötüysen doktora git, serum falan takarlar kendine gelirsin
Ah kuzum ya bundan sonra kendini düşün önce

Sessiz kalma lütfen . Ailenle paylaş bu durumu yaptığı son şeye gıcık oldum resmen dediğin gibi insan sevmediği bi insana bile yapmaz bunu terbiyesiz kadın

Soyleyecegim anneme zaten o da anladi. Ama bu kadarini asla beklemez eminim.
O bakmadilar da gonderdilerin derdine dustu simdi ben hastayim diye cok soramiyor.

Aslinda hast gitsen hemen toparlarsin serumla hem mide ilaci hem ates icin biseler verip 2 saatte toparlatiyorlar su kaybi olduysa oda takviye oluyor evde daha zor

Bence doktora gidin ne derece olduğunu bilemeyiz serum sizi rahatlatır. Bu güneş çarpması cok illet bir şey boş yere cekmeyin doktora gidin.

Hayir soylemedim. Evet daha kotu oldu.
Ben eve gittim abim tv izliyodu yengem de odasindaydi. Normal gittim. Abim sordu iste naptin nereleri gezdin hangi filme gittin vs. Ben de uydurdum :KK43:
Sonra yengem cikti ona da anlattim. Normaldim. O da normaldi en azindan oyle gorunuyodu yani sonra tel caldi annem aradi abimi o onunla konusmak icin iceriye gecti. Yengem de ,ctesi pazar isim cikti kusura bakma dedi.( biz guya birlikte gezecektik bana oyle demislerdi)
Ben yine bir sey demeyecektim ki ctesi pazar isim cikti kusura bakma oh ne guzel abinle gezersin ama bu son kismi abartarak :KK43:
Yani o kadar kirildim ki bir kez daha. Ben olanlari soylemeyeyim diyorum. Bosver diyorum su tavra bakin :KK43:
Simdi bana bir suru alttan al diyen olmus aldim zaten ya ben ondan 10 yas kucugum beni dusunen yok :KK43:
Neyse ben de o kadar siginti hissettim ki kendimi ben yarin evime doneyim yenge kusura bakmayin sizi de rahatsiz ettim dedim oyle icim buruk kaldi ki.
Kusura bakmayiz canim gule gule dedi.
Bunun uzerine denecek laf yok artik.
:işsiz::işsiz::KK57::KK57::KK57:
KOcaman bir YAZIK YENGENİZE VE abinize

Aslinda hast gitsen hemen toparlarsin serumla hem mide ilaci hem ates icin biseler verip 2 saatte toparlatiyorlar su kaybi olduysa oda takviye oluyor evde daha zor
Bence doktora gidin ne derece olduğunu bilemeyiz serum sizi rahatlatır. Bu güneş çarpması cok illet bir şey boş yere cekmeyin doktora gidin.

Cok tesekkur ederim. :KK200::KK200:

Back
X