Çok üzgünüm.

Ben de alttan al aralarında kavga etmişlerdir şenlik bişey yok demiştim ama pişman oldum. Ne bilelim kadın insan değil şirretmiş. Çok ayıp etmiş gule güle diyerek. Annene anlat. Hatta bence abine de anlat disarlarda gezip onlara caktirmamaya calistigini ona rağmen karısının bu derece ileri gidip seni kovdugunu. Muhtemelen bilmiyor anlayamadı.

Alttan al diyenler görümcelerinden darbe yiyen insanlar. Sen sakın alttan alma. Herkes yerini ve haddini bilecek. Bu davranışları hakedecek bir şey yaptın mı? Hayır! Ailene hemen anlat olanları. Gerekirse aran açılsın onlarla. Ayıp yahu

Ben de alttan al aralarında kavga etmişlerdir şenlik bişey yok demiştim ama pişman oldum. Ne bilelim kadın insan değil şirretmiş. Çok ayıp etmiş gule güle diyerek. Annene anlat. Hatta bence abine de anlat disarlarda gezip onlara caktirmamaya calistigini ona rağmen karısının bu derece ileri gidip seni kovdugunu. Muhtemelen bilmiyor anlayamadı.

Ben de oyle yaptim dun gittigimde cok uzgundum ama buyumesin diye normal davrandim. Ona ragmen sonuc bu.
Abim anladi ben normal naptigimi anlatirken esiyle konustuktan sonra gitmeye karar verdim. Ne oldugunu anladi.
Ne dedigini bilmiyor ama beni gondercek bir seyler dedigini biliyor.keske hic gitmeseydim.

Alttan al diyenler görümcelerinden darbe yiyen insanlar. Sen sakın alttan alma. Herkes yerini ve haddini bilecek. Bu davranışları hakedecek bir şey yaptın mı? Hayır! Ailene hemen anlat olanları. Gerekirse aran açılsın onlarla. Ayıp yahu

Anneme anlatacagim. Zaten o da anladi. Sorup duruyodu da uyicam dedim diye cikti odadan. Yani ben sunu anlamiyorum bana yapmaktan o utanmiyor ben anlatmaya mi utanayim. Demek ki esi bunu goze almis ne diyim. Anneme anlatacagim da su gunes carpmasi beni bitirdi.

Yengen insan değilmiş.
Ağız dolusu küfürler hak ediyor.
Yani ne desem şurda az kalacak!

19 yaşında gencecik kızla hoş vakitler geçirmek,onu güzel ağırlamak,iki eğlenmek varken yaptıkları akıl alır gibi değil,edepsiz!

Annene bir an evvel söyle.
Söyle,karışırsa karışsın ortalık.
Madalya takmayacaklar söylemedin diye.
Zaten er geç anlayacaktır annen.
Abine de yazık..hem üzüldüm hem kızdım.

Hep söylüyorum.
Bu gelin görümcelik,eltilik olayları kardeşlerin arasını açınca olan onlara oluyor.yazık yahu Allahsız kadın!

Anneme anlatacagim. Zaten o da anladi. Sorup duruyodu da uyicam dedim diye cikti odadan. Yani ben sunu anlamiyorum bana yapmaktan o utanmiyor ben anlatmaya mi utanayim. Demek ki esi bunu goze almis ne diyim. Anneme anlatacagim da su gunes carpmasi beni bitirdi.
Tabi ki anlatın o düşünsün rabbena hep bana diyor belli ki kendi "kuzeni" gelecek diye haftalar öncesinden planlar eşinin kardesi gelince kovalama. Abiniz de öylece izin vermis ya ona da yuh olsun. Tamam mahcup olmustur ama bir gözleri dolmakla olmaz bu işler. Bu yaptığını telafi edemez artık sizin de içiniz soğumaz. Bence o gün başı falan da agrimiyordu. Bir şeye canımız sıkılır trip atmak istersek " başım ağrıyor" deriz. Belli ki pis pis planları vardi devreye soktu. Belki de amacı abinizi sizden uzaklaştırıp saf sectirtmekti. Abiniz de safını seçmiş belli ki.

Canım artık üzülüp durma. Allah muhtaç etmesin onlara. O şehirde bir işin olsaydı da kalmak zorunda olsaydın falan kötü olurdu da zaten dönmüşsün evine. Annene anlatınca da rahatlarsın zaten

Valla yatiyorum suan. Her yerim ates gibi yaniyor. Canimin derdine mi uzulsem bunlara mi.
Anneme bisey demedim daha. Hastayim.ondan geldim o da seni nasil bu halde gonderirlerin derdinde dusunun.

Valla abine anlat. Abimde bir tuhaflık karısı böyle yapacaktı madem ne diye ısrar minnet seni çağırdı. Hem çağır hem sıkıntı gibi hissettir. Çok çok çok ayıp. Ben olsam tartışmayı duyduğumuz sabahı giderdim .abime de dersim karının huyunu bilmiyor musun ısrar minnet çağırdın beni diye.

kıyamam kuzum ya annen yengenin huyunu az çok biliyordur ondan ısrar ile sorup durmuş sana hiç içinde tutma şimdiden annene anlat olay soğumasın abinide tebrik ederim insan kardeşine böyle yapar mı en azından gitmene izin vermeyebilirdi hasta halin ile

İyi de zaten anlatmışın abine konuşmuşun yoksa niye sana gelip kuzeni gelince böyle böyle neyse deyip özürdilesin.
Yazmaya bailadığından beri anneme demiyecem dedin bi kaç yorum geldi şimdi diyecem diyosun.
Söyleseniz nolcak anneniz telf açıp karın kızımı kovmuşmu diyecek.
Ben sizin ilk açıklamalarda abinizle ilişkinizi anlattığında yola çıkarak kıskansığınızı düşünüyorum kötü manada demiyorum ama.
Sizde gelmezse gelmesin surat assın huzursuzsan çıkar evine dönersin.
Ertesi günde gidiyim dediğinde güle güle demiş diye alınıyon.belki senin kurduğun bi cumleden de o alındı ne malum

İyi de zaten anlatmışın abine konuşmuşun yoksa niye sana gelip kuzeni gelince böyle böyle neyse deyip özürdilesin.
Yazmaya bailadığından beri anneme demiyecem dedin bi kaç yorum geldi şimdi diyecem diyosun.
Söyleseniz nolcak anneniz telf açıp karın kızımı kovmuşmu diyecek.
Ben sizin ilk açıklamalarda abinizle ilişkinizi anlattığında yola çıkarak kıskansığınızı düşünüyorum kötü manada demiyorum ama.
Sizde gelmezse gelmesin surat assın huzursuzsan çıkar evine dönersin.
Ertesi günde gidiyim dediğinde güle güle demiş diye alınıyon.belki senin kurduğun bi cumleden de o alındı ne malum

Yazmaya basladigimdan beri anneme demicem demedim. Anneme demedim dedim (ilk olayi demeyi dusunmuyodum fikrim de degismemisti dun burayi kapatirken o yuzden eve gidince norml davrandim ama su olaydan sonra demeyi dusunuyorum.)
Beni bu halde gordugu icin cok sinirli.sonra soylemeyi dusunuyorum dedim.
Kaldi ki burdan gelen yorumlarla fikrim degismis olabilir.
Anneme soylersem ne olacak degil soru.
Esi bunu yaparken ben bu terbiyesizligi yaparsam ne olacak olmaliydi soru.
Ilk aciklamalarda abimi anlatmam konuyu daha iyi anlamaniz icindi. Iliskimizi bilirseniz daha saglikli yorumlar gelsin diyeydi.
Ben nasil bir cumle kurmusum ki bana gelip gule gule diyor.sizin su yazdiklariniz vicdaniniza sigiyorsa ben bisey demiyorum
Eve gittigimde bile normal davrandim ki alinacagi bir cumle cikmadi agzimdan.
Hos alinsa da bunun karsiligi bu mu olmali onu gectim.
Ben evden kovulmusum ama belki bana alinmistir ne malum.
Vicdan diyorum.baska bisey demiyorum.

Keske benin görümcem olsaydım sen..ne iyi niyetlisin..benim.görümcem çok hain ve nankör cikti..arkamdan cok.is cevirdi..evimin huzurunu cok bozdu
.keske senin gibi dusunceli naif bi gorumcem olsaydı valla pamuklara sarardım:)

Keske benim yengem sizin gbi olsaydi ne diyeyim. Soyledikleriniz icin cok tesekkur ederim. Siz oyle goruyorsunuz bazilarina gore ben abisini kiskanan hatta soyledigi cumleyle yengesine kendisni kovdurtan oldum :) o sizin kalbinizin guzelligi. Tesekkur ederim.

Şu dünyada kendinden daha değerli ne var? Kendi başına üzülüp duracağına paylaş ailenle tabi ki

kıyamam kuzum ya annen yengenin huyunu az çok biliyordur ondan ısrar ile sorup durmuş sana hiç içinde tutma şimdiden annene anlat olay soğumasın abinide tebrik ederim insan kardeşine böyle yapar mı en azından gitmene izin vermeyebilirdi hasta halin ile

Cok tesekkur ederim. Abim gitme demedi. Hasta oldugumu da anlamistir cunku gercekten otobuse binene kadar yaninda mahvoldum. Agzini acip gitme demedi.ne bileyim anlamiyorum hic birini.

Cok tesekkur ederim. Abim gitme demedi. Hasta oldugumu da anlamistir cunku gercekten otobuse binene kadar yaninda mahvoldum. Agzini acip gitme demedi.ne bileyim anlamiyorum hic birini.
o daha çok üzüyor işte insanı benimde görümcem var bende yengeyim anlaşmak mutlu huzurlu olmak varken anlamıyorum neden bu tavırlar . sen anneciğine anlat anneciğinin de içi rahat etsin nnasıl edecekse duyunca ama düşünmesinden daha iyi

Valla yatiyorum suan. Her yerim ates gibi yaniyor. Canimin derdine mi uzulsem bunlara mi.
Anneme bisey demedim daha. Hastayim.ondan geldim o da seni nasil bu halde gonderirlerin derdinde dusunun.
Annene de ki yengemle böyle oldu kovdu abimin haberi olmadığı için geldim bende de o da anlasın. Benim abimle bende çok iyiydim abim nişanlandı aynı böyle şirret olcak biriydi bizden aldı abimi derken abim olaya ayıktı ki bizden koparıp alınmış her şey kendi ailesiyle güzel nişanı attı çok şükür abimle yine eskisi gibiyiz ki o kadın abinin ömrünü De yiyordur

Back
X