Çok üzgünüm.

Benimde başımda var böyle arsız yuzsuz bir yenge..zamaninda sizin ki gibi kibarca da degil acikca evinden kovmustu hem beni hem ablami.Cok titizdir kendisi sorsan evini kirletmisiz hatta oturma odasinin ortasina yapmışız der..
Ve yali kazığı abimde karsinin tarafini tutmustu.
Herneyse yillar gecti affedildi vs..ayni terbiyesligin bir degisik versiyonunu daha sonra anneme yapti.
Simdi tam anlamiyla koptu ipler.onu ölünceye kadar affetmeyecgim.Ayni sekilde abimi de..zorunlu olarak konuşuyorum abimle sirf annem uzulmesin diye.Ama Allah omur versin annem gittiginde benimde abim gitmis olacak benim icin..
Bazi insanlar böyle iste yaptıkları hatayi gormezler.Affedersin seni pisman ederler.En guzeli tekrar sans vermeden en baştan silip atmak..
Mesafeli olun demiyorum bakin..silin atin diyorum.

Peki neden boyle oldu sizde ? Yani sebepsiz yere insan bunu yapar mi abime olan hincini benden cikarir mi :(
Ben artik konusmak istemiyorum kendisiyle. Ne diyim yani evden kovulmusum elimden geleni yapmisim. Ne diyim .Hep ben mi adim atacagim. :(
Yazdiginiz icin tesekkur ederim.

Peki neden boyle oldu sizde ? Yani sebepsiz yere insan bunu yapar mi abime olan hincini benden cikarir mi :KK43:
Ben artik konusmak istemiyorum kendisiyle. Ne diyim yani evden kovulmusum elimden geleni yapmisim. Ne diyim .Hep ben mi adim atacagim. :KK43:
Yazdiginiz icin tesekkur ederim.
Tek sorun vardi ben ve ailem kendisini fazlasıyla ilgili davrandik el ustunde tuttuk hata bizdeydi yani..
Ne kadar iyi niyetli olursan ol bazi insanlar nankor oluyor yapacak bisey yok.Herkes kendine yakisani yapar.
Abimde ne halt ederse etsin artik hic umrumda degil.
Sizde alttan almayin sakin.daha da kotu olur.bizimki gibi..

hayatta hersey bir tecrubedir
bazen fazla can acitir birsey öğrenmek ama daha kalici olur. hakettigine hak ettigi dilden konusmak gerwkir canim. iyi niyeti bu devirde saf diye eziyorlar. birde uste cikiyorlar. gor bak bu isin sonunda suclu sen oluraun. annen telefon acar hesap sormaya seni suclu cikarir. kocamla arami bozdu diye.. biraz disli ol daha 19 yasindasin cok sey yasayacaksin. allah iyilerle karsilastirsin elbet ama kotuyede az dos gostermek lazim. uzulme . deger vermeyene deger gostermezsin olur biter

Çok aklı başında görünüyorsun maasallah diyeyim, çok da geçmiş olsun.

Annene de abine anlatmalısınız bana kalırsa.herkes haddini bilmeli

Annen haklı gittigin yerde kendini niye sefil bırakıyorsun,
Gidip bi kafede bi yerde kafa dinleseydin,
Ne yürüdün o kadar.

:KK43: oyle diyosunuz da ben boyleyim is buyumesin dedim inanin oyle dedim :KK43:
Anneme soyledim. Annem yengeme bir kizdiysa bana on kizdi.
Neden disari cikip gunesin altina kalmisim. Bari gercekten sinemaya gitseydin keyfine baksaydin boyle olursan daha cok hastalanirmisim daha neler neler dedi.:KK43:
Cok uzuldu ama daha cok bana kizdi :KK43:

Anneciğinizin ellerinden öpüyorum.
Okudum yüzümde gülümseme ile ‘ana gibi ana’ dedim valla :)
Merak etmeyin, o size kızıyor ama kendinize zarar verdiğinden.
Benim kızım olsan ben de fırça atardım.
Ne işin var o sıcakta yürüyerek dolaşmaya? Tek başına üzülüp ağlayıp durmuşsun, yazık değil mi kendine? Diye.
Sizin için endişelendi. Hepsi bu. O kızgınlık bile kızgınlık değil. Merhamet ağırlıklı ders verme şeysi o :)
Abinizi anlamamıştım hala anlamıyorum.
Ama merak etmeyin anneniz gerekeni söylemiştir eminim :)

Back
X