merhaba arkadaşlar ,
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evlibu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
hem spirale hem de korunmanıza rağmen hamile kaldıysanız jesus christ gibi bişey doğurrabilirsiniz. bence şansınızı deneyin.
Burada bu kadar aldatılma konusu varken , bu yazıyı yazmışsınız ...merhaba arkadaşlar ,
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evlibu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
hem spirale hem de korunmanıza rağmen hamile kaldıysanız jesus christ gibi bişey doğurrabilirsiniz. bence şansınızı deneyin.
Yazdıklarınıza katılmakla birlikte inanç konusunu eliyorum . O çok inançlı mutaasıp yappmaz denilen adamlar ne zinalar yapmaya kalkışıyor bir bilseniz .Allah hepsini neyse....Sen saka mısın ya? Her şeyi geçtim Allah korkunda mı yok. Hem evli bir adamla birliktesin hem zina yapıyorsun.
Siz böyle keyif yapacağım diye kaç bebeğin daha canına kıyacaksınız? Ah ah neler demek geliyor içimden şu evli adamlarla sevgili olanlara üstüne birşeyler yaşayanlarla ama işte mune var. Onlara da adam denmez gerçi. Hayatta bir kaliteniz olsun bir amacınız olsun. Bunların hepsi inançsızlıktan kaynaklanıyor. Inanci olan insan böyle şeyler yapmaz bilir kötüyü iyiyi günahı sevabı. Allah sonumuzu hayır etsin. Sizin gibi kadınları da ailemizden uzak tutsun inşallah. Öyle evde karısı dururken başkasına giden adamlara da akıl fikir versin kahretsin inşallah.
Işte onlarda yeterince inançlı değil dışarıya öyle gösteriyorlar demekki kendilerini. Yoksa gerçekten dinine imanına bağlı bir insan yapmaz bunu. Yapanlar dış görünüş olarak etraftakilere gösteriş yapıyor din üzerinden gerçekten Allah korkusu olmayan (haşaa) insanlar onlar benim fikrimYazdıklarınıza katılmakla birlikte inanç konusunu eliyorum . O çok inançlı mutaasıp yappmaz denilen adamlar ne zinalar yapmaya kalkışıyor bir bilseniz .Allah hepsini neyse....
ama cenabet gezmiyorlardır bak ona bir şey diyemem ...
Karılarının haberi olmadan nikah kıyarım diyeni duydu bu kulaklar (Bana değil ama , adamın dilini keserim ben )
Kınıyor,kızıyor,yargılıyoruz..Sonra bir bakmışız bizde içine düşmüşüz.Yaşadıklarını yadırgamıyorum.Bu hayatta her şey insanlar için.Toplum bunu kabul etmeyecek,sana bağlı oldugunu düşündüğün adamda ailesini tercih edecek..Bu kaçınılmaz inan bana..Sorumluluk oluştugu an gidecek,düşünmeyecek bile.Ailesi öğrense karısı ayrılsa evi dağılsa bile tercih ettiği sen olmayacaksın.Yapma kendine bunu..merhaba arkadaşlar ,
İlk taşı günahsız olanınız atsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?