çok üzgünüm

Hatalar yapılır yapılmaz değil.
Ama siz bile isteye 2.bir cana kıyıyorsunuz şuan.
Bu yukarıdaki saydıklarınızı önceden bilmyormuydunuz biliyordunuz.

Cevabınız nefsimize yenik düştük.
Arkanızda bıraktıklarınıza bakalım ;

1- Masum hiç birşeyden haberi olmayan bir eş,aldatılan sevgilinin nikahlı karısı.

2-Sizden olan 2 tane kıyılmış bir can ki en önemlisi bu !

3-Kötü denecek bir sevgili sizinde 2 .kadın olarak memnuniyetle kabul ettiğiniz metresmi denilir bu kelime bana ağır gelsede sanırım öyle.

4- Neyaparsınız bilmem ama bundan sonraki süreçte bolca Rabbimin affetmesi için dua edin.

Allah kalbinizi doğru yola yöneltsin,şaşırtmasın.

İlkinde keske bunları dusunseydınız.. Bir daha aynı sonu yasamasaydınız.. Ayrılın artık lütfen..

Nasıl kıydınız bebeğinize ve nasıl kıyacaksınız..
Cok üzüldüm..
inanın size değil sizin için zerre üzülemem cünkü herseyi bilerek yapan sizsiniz..
Umarım kendini kurtarırsınız

Burada bu kadar aldatılma konusu varken , bu yazıyı yazmışsınız ...
Asla kınamıyorum hayatta her şey insanlar için Allah şaşırtmasın
Eğer bebeğe tek başına bakacak gücünüz yoksa maalesef aldırmak zorundasınız . Babasından bir şey bekleyemezsiniz bu durumda adam evli ve bir yuvası var .
Başka çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bulunduğunuz yeri terk ederek ve arkanıza bakmadan bekar bir anne olarak başka bir yol çizebilirsiniz.
Toplumu ve yaşayacaklarınızı da sırtınıza bir kambur olarak eklemelisiniz.

hem spirale hem de korunmanıza rağmen hamile kaldıysanız jesus christ gibi bişey doğurrabilirsiniz. bence şansınızı deneyin.

konu geyiğe dönmesin banlanmayayım ama ikinci çocuğum kaza kurşunuyla geldiği için (iyiki de gelmiş )bu doğumumdan sonra hem spiral hem hapla korunmayı planlıyordum ki bu konuyla tüylerim diken diken oldu bir 3. yol daha mı uygulasam

3 koca sene!
O adam hem sizinle hem karısı ile birlikte oldu,nasıl mideniz kaldırdı?
Bir kere geldiğimiz şu dünyada kendinize layık gördüğünüz konumun adı metreslik.

Zevkleriniz uğruna günahsız bebeklere kıymanız da ayrı bir mesele.
Ahh Allahım ne kadar büyük işte!
Onca önleme rağmen hamilelik yaşamanız Allahın size verdiği bir ceza gibi,bakın da utanın halinizden.
3 yıl bee 3 yıl!!!

Yazdıklarınıza katılmakla birlikte inanç konusunu eliyorum . O çok inançlı mutaasıp yappmaz denilen adamlar ne zinalar yapmaya kalkışıyor bir bilseniz .Allah hepsini neyse....
ama cenabet gezmiyorlardır bak ona bir şey diyemem ...
Karılarının haberi olmadan nikah kıyarım diyeni duydu bu kulaklar (Bana değil ama , adamın dilini keserim ben )

Işte onlarda yeterince inançlı değil dışarıya öyle gösteriyorlar demekki kendilerini. Yoksa gerçekten dinine imanına bağlı bir insan yapmaz bunu. Yapanlar dış görünüş olarak etraftakilere gösteriş yapıyor din üzerinden gerçekten Allah korkusu olmayan (haşaa) insanlar onlar benim fikrim

Ya sizin gibilere ne olsa da ben acimam..baskasinin kocasini alip kendinize sevgili baska bir cocugun babasini kendi cocugunuza baba yapmaya calisiyorsunuz..bi kere o adam zaten babalik duygusu tasisaydi kendi cocuklarina babalik yapar size gelmezdi..cok seviyormussunuz! Buna sevgi degil hirsizlik denir..baskasina ait olani anca calabilirsin asla sahip olamazsin..sizin gibiler yok olmaliiii

Kınıyor,kızıyor,yargılıyoruz..Sonra bir bakmışız bizde içine düşmüşüz.Yaşadıklarını yadırgamıyorum.Bu hayatta her şey insanlar için.Toplum bunu kabul etmeyecek,sana bağlı oldugunu düşündüğün adamda ailesini tercih edecek..Bu kaçınılmaz inan bana..Sorumluluk oluştugu an gidecek,düşünmeyecek bile.Ailesi öğrense karısı ayrılsa evi dağılsa bile tercih ettiği sen olmayacaksın.Yapma kendine bunu..

İlk taşı günahsız olanınız atsın.

Arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Hakim misiniz mahkeme mi?

Kadın çıkmaza girmiş, ne yapacağını bilmiyor.

Sizin bildiğiniz tek şey bu mu? Yargılamak, asmak, kesmek...

Allah bile en büyük günah olan şirk günahını işleyene tövbe ederse af kapısını açıyor. Allah bile son ana kadar pişman olur da tövbe ederiz diye günahlarımızın cezasını hemen vermiyor.

Hemcinsimize yaptığımız nedir böyle?

İçimizde aslında canavarlar var da fırsatını bulsam dışarı çıksam diye mi bekliyor?

Yapmayın yahu. El insaf

İNSAF.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…