çok üzgünüm

Ama Allah kul hakkına karışmıyor değil mi?Kul hakkını kendi aranızda halledin..hak yemeyin diyor?
Mesajımda “konu sahibi haklı” demek istemiyorum.
Herkes hata yapabilir demek istiyorum. Siz ve ben dahil.

Hatta bu forumda kul hakkı yememiş 1 kişi bile yoktur diyorum.

Bizim yapmamız gereken yargılamak değil diyorum. Elimizden geldiğince destek olmamız gerekir diyorum. Azarlayarak ya da yargılayarak bir insanın doğruları öğrenmesini veya yapmasını sağlayamayız.

Burada üzgünüm diyorsunuz ama iyi niyetli değilsiniz asla. İçinde azıcık iyi niyet taşıyan bir insan 3 sene devam ettirmezdi bu ilişkiyi bir yerde bitirirdi. 1 gram vicdanı olan bir insan ilk çocuğu aldırdıktan sonra ikinciye de hamile kalmazdı evli adamdan. Besbelli kullanılıyorsunuz yatak arkadaşlığı sadece buna sevgililik bile denmez.

Konunuzu ağır hakaretlere maruz kalacağınızı bildiğim ve ne olursa olsun hakaretlerle incinmenizi istemediğim için kapatıyorum.

Adam size bebeklerinizi aldırmak için bahaneler sıralamış, sizde inanmışsınız, eşine edebiyle koca olmayı beceremeyen bir adamdan size de yar olmaz, toplumun değer yargılarını bahane ederek sizi istemediğiniz halde kürtaja zorlayan adam, aynı değer yargılarına önem verseydi sizle birlikte olmazdı.

Daha gençsiniz, ayrılacağım demişsiniz ayrılın ve bir daha evli biriyle birlikte olmayın çünkü o adam eşine saygısı, sizeyse sevgisi olmayan biri, bugün eşi ilişkinizi öğrense kuyruğu kıstırıp karısına yalvar yakar olacak bir adam.

Bebeğiniz içinse birşey diyemem, lakin ileride pişman olacağınız muhakkak.

Lütfen artık hayatınıza yeni bir yön verin, bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…