çok üzgünüm

Konu sahibi ,Niye buraya yazıtorsunuz ki daha fazla kişiyi de hakkınızda konuşturup günahınıza ortak etmek içinmi pes yani

Şu adamı nerden buldun ve kendine böyle bir "ilişkiyi" neden layık gördün. Ayrilman cok isabetli bir karar olmuş

2. Kadın olmayı gururunuza nasıl yedirdiniz.
İnsanız hata yapabiliriz sizi kınamak ve yargılamak değil amacım. Ki bunu aldatılarak boşanmış bir kadın olarak yazıyorum.
Olan olmuş. Lütfen kendinize saygınız olsun bundan sonra. Hatanın neresinden dönseniz kardır. Kullanılmaktan kurtulun.

Ohhhh sefan olsun... Bunu aldır yenisini yaparsın ohhh missss ...
Adam dursun kenarda ,yenisini de bul öyle olmaz tek ilişki ... Senin sevgilinden neyin eksik ?
Kesinlikle ayrılma , o adam seni kullanabildiği kadar kullansın.
Değersiz olduğunu asla aklından çıkarma!!!

Kınamıyorum Allah ıslah etsin diyorum ama kaç kişinin günahına girdiğini farket artık ! adam ve sen umurumda değilsiniz..eşi ve çocuklarına yazık ediyorsun.

Adam seni sevmiyor..onun için yatıp kalktığı birisin..şimdi “ama sevmese niye 3 yıldır birlikte” diyeceksin..bedava s.x..adam niye bundan vazgeçsin?!

Yanlış,hata kısa süreli olur..koca 3 yıl boyunca devam ettirmek,olmayacak biriyle avunmak kendini kandırmaktan başka birşey değil.. karnında ki bebeğe üzülüyorum doğsa ona sağlayabileceğin huzurlu bir yuvası olmayacak..anlık zevkin bedelini hayatı boyunca çekecek çünkü anne ve babası olacak şahıslar ona bu çirkin yaşamı kayık görmüşler.

Kürtaj günahına girmek istemiyorum bahanesine savunma..günaha girmek istemeyen başta zinaya bulaşmaz.bu kadar bekar adam var..bilmemneye ihtiyacın varsa el sallasan gelirlerdi niye illa evli adam?

Bebeği doğurmak istiyosun çünkü senin gibi kadınların düşüncesi hep aynı..karısından çocuğu var, benden niye olmasın..yazık gerçekten..

Adamın eşinin Allah gözünü açsında kocasının ne pislik olduğunu görsün en kısa zamanda..sana birşey demiyorum çünkü kendine reva görüp, değer biçtiğin hayat bu.yuva yılanın yuvası olur belki ama huzuru hep eksik olur.

Bekar erkeklere kitlikmi geldi. Korunma yontemlerini kullanin dikkatli olun biraz yada beraber olmayin. Yazik degilmi o canlara? Millet mumla ariyor. Siz parcalatiyorsunuz. Yaziklar olsun:/

Zararın neresinden dönerseniz kardır (inceltme işaretini kullanamadım). Hatanızın farkına varıp düzeltme kararı almışken sakın vazgeçmeyin. Hakkettiği nizin bu olmadığına inanın ve aldırdığınız çocuklara yenilerini eklemeyin lütfen..

Hiç kibar olamicam BILE BILE evli adam vaya kadınla birlikte olanlardan nefret ediyorum allah bildiği gibi yapsın yazık degil mi karısına varsa çocuğuna yazık degil mi katlettiğiniz ve üzere oldugunuz iki cana dünyada bekar adam mi bulamadın hiç koydun mu o kadının yerine kendini o cocuklari yaparken.ve sana asil acı olan şeyi soyleyim mi o adam adam olsaydı evliyken başkasına bakmazdi ha bakti diyelim karisindan ayrilirdi ve kendi çocuğunu aldırmazdı sana demekki seninle gelecek düşünmüyor ortak çocuğunuz olsun istemiyor cunku gecicisin omur boyu sizinle iletişim kurmak istemiyor cocuk icin olsa dahi kimbilir karısıni ne sozlerle kandirip gözünü boyuyor ve sen ahh zavallı simdi o yuvanın iki çocuğun vebalini ömrün boyunca omzunda hisset obür dunyada da yan.tek dilegim sen ve o adam gece yastiga basinizi koydugunuzda olmayan vicdanınız inim inim sızlasın

Insaf mı gerçekten. Şaka gibi. Kimse kusura bakmasın hem evli bir adamla birlikte olacak onun karısını çoluğunu çocuğunu düşünmeden (erkek teklif etmiştir falan o ayrı bir konu kendi günahı ama bir kadın başka bir kadına bunu yapamaz kendi yerine koyup düşünmesi lazım) Birde hamile kalacak çocuğunu aldıracak üstüne bir daha hamile kalacak. Bu kınamak değil. Ama 3 senedir bu bayan görmedi mi bu adamın ne olduğunu boşamamış karısını bırakmamış evini barkini hala neden devam ediyor? Yazık günah gerçekten kınamak için söylemiyorum evlerden uzak olsun ama böyle görünce evli adamlarla gerçekten çok üzülüyorum. Allah o erkeğin karısına çocuğuna yardım etsin. Bunları da ıslah etsin inşallah

Bu platformdan alacağınız cevaplar üç aşağı beş yukarı belli,bence konunuzu kapattırın ve günahınıza daha fazla insanı ortak etmeyin.
Biz size ne dersek diyelim,siz bildiğinizi okuyacaksınız çünkü hatalarınızdan ders almayıp tekrarlıyorsunuz ne yazık ki.
Hatanız size akıl verme vebalini alamayacağım kadar büyük, o nedenle yorum yapamayacağım.
İnançlı biriyseniz tövbe edip af dileyin Allah'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…