- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
He ya millet nasıl bebek arıyor bununki spiral ve korunmaya karşı tutmuş hayret bişeyhem spirale hem de korunmanıza rağmen hamile kaldıysanız jesus christ gibi bişey doğurrabilirsiniz. bence şansınızı deneyin.
AMIIIIIIIINSırf size yorum yapmak için giriş yaptımBETER OLUNUZ DAHA DA BETER OLUNUZ !!!!
Insaf mı gerçekten. Şaka gibi. Kimse kusura bakmasın hem evli bir adamla birlikte olacak onun karısını çoluğunu çocuğunu düşünmeden (erkek teklif etmiştir falan o ayrı bir konu kendi günahı ama bir kadın başka bir kadına bunu yapamaz kendi yerine koyup düşünmesi lazım) Birde hamile kalacak çocuğunu aldıracak üstüne bir daha hamile kalacak. Bu kınamak değil. Ama 3 senedir bu bayan görmedi mi bu adamın ne olduğunu boşamamış karısını bırakmamış evini barkini hala neden devam ediyor? Yazık günah gerçekten kınamak için söylemiyorum evlerden uzak olsun ama böyle görünce evli adamlarla gerçekten çok üzülüyorum. Allah o erkeğin karısına çocuğuna yardım etsin. Bunları da ıslah etsin inşallah
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Hakim misiniz mahkeme mi?
Kadın çıkmaza girmiş, ne yapacağını bilmiyor.
Sizin bildiğiniz tek şey bu mu? Yargılamak, asmak, kesmek...
Allah bile en büyük günah olan şirk günahını işleyene tövbe ederse af kapısını açıyor. Allah bile son ana kadar pişman olur da tövbe ederiz diye günahlarımızın cezasını hemen vermiyor.
Hemcinsimize yaptığımız nedir böyle?
İçimizde aslında canavarlar var da fırsatını bulsam dışarı çıksam diye mi bekliyor?
Yapmayın yahu. El insaf
İNSAF.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?