- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
canim Adam niye bosasin gonul eglendiriyor iste bide bu kadin icin neden bosasin hadi diyelim bosadi bununla evlendi bu kadinin gonlu baskasina kaymazmi yada adamin gonlu baskasina kaymazmi alismis kudurmustan beterdir derlerInsaf mı gerçekten. Şaka gibi. Kimse kusura bakmasın hem evli bir adamla birlikte olacak onun karısını çoluğunu çocuğunu düşünmeden (erkek teklif etmiştir falan o ayrı bir konu kendi günahı ama bir kadın başka bir kadına bunu yapamaz kendi yerine koyup düşünmesi lazım) Birde hamile kalacak çocuğunu aldıracak üstüne bir daha hamile kalacak. Bu kınamak değil. Ama 3 senedir bu bayan görmedi mi bu adamın ne olduğunu boşamamış karısını bırakmamış evini barkini hala neden devam ediyor? Yazık günah gerçekten kınamak için söylemiyorum evlerden uzak olsun ama böyle görünce evli adamlarla gerçekten çok üzülüyorum. Allah o erkeğin karısına çocuğuna yardım etsin. Bunları da ıslah etsin inşallah
Her şeyin en iyisini Allahım bilir, bir yıldır uğraşıyorum bebek için, başka bir şey diyemiyorum.Bekar erkeklere kitlikmi geldi. Korunma yontemlerini kullanin dikkatli olun biraz yada beraber olmayin. Yazik degilmi o canlara? Millet mumla ariyor. Siz parcalatiyorsunuz. Yaziklar olsun:/
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Hakim misiniz mahkeme mi?
Kadın çıkmaza girmiş, ne yapacağını bilmiyor.
Sizin bildiğiniz tek şey bu mu? Yargılamak, asmak, kesmek...
Allah bile en büyük günah olan şirk günahını işleyene tövbe ederse af kapısını açıyor. Allah bile son ana kadar pişman olur da tövbe ederiz diye günahlarımızın cezasını hemen vermiyor.
Hemcinsimize yaptığımız nedir böyle?
İçimizde aslında canavarlar var da fırsatını bulsam dışarı çıksam diye mi bekliyor?
Yapmayın yahu. El insaf
İNSAF.
Allah hayirli evlat nasip etsin insallah. Hayirli evlata karsilik hayirli anne baba tabiki. Allah kucaginizi doldursun aminnn:) Rabbim bilir en hayirli vaktini:)Her şeyin en iyisini Allahım bilir, bir yıldır uğraşıyorum bebek için, başka bir şey diyemiyorum.
Aminnnn çok teşekkür ederim güzel duanız içinAllah hayirli evlat nasip etsin insallah. Hayirli evlata karsilik hayirli anne baba tabiki. Allah kucaginizi doldursun aminnn:) Rabbim bilir en hayirli vaktini:)
Arkadaşlar ne yapıyorsunuz? Hakim misiniz mahkeme mi?
Kadın çıkmaza girmiş, ne yapacağını bilmiyor.
Sizin bildiğiniz tek şey bu mu? Yargılamak, asmak, kesmek...
Allah bile en büyük günah olan şirk günahını işleyene tövbe ederse af kapısını açıyor. Allah bile son ana kadar pişman olur da tövbe ederiz diye günahlarımızın cezasını hemen vermiyor.
Hemcinsimize yaptığımız nedir böyle?
İçimizde aslında canavarlar var da fırsatını bulsam dışarı çıksam diye mi bekliyor?
Yapmayın yahu. El insaf
İNSAF.
Linç yemeye mi geldin, karşındaki adam olsaydı
1- Karısını boşardı
2- Seni metres yapmazdı
3- Kaç kez çocuk aldırtmazdı
Gözünü aç, gönlünü aç.
İkisi de kararmış gibi.
Sana acimiyorum ins yaptiklarinin ve aldirdigin bebeklerin vebalini kat ve kat cekersin o kocanin karisina aciyorum bir tek.. senin gibiler metres olmayi kabuk ettigi surecek daha cok bizim gibilerin yuvasi yikilir. Bir defa evli bir adamdan cocuk yapmak hatta ikinci cocugu yapmak bence kadinlik gururuna bile sigmaz ki nasil mideniz var insafiniz da yok ayrica allah islah etsin ins. O masum kadin da gorsunmerhaba arkadaşlar ,
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evlibu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
dünya değil, fake istan.. Burada bir sürü merhamet sahibi insan varken yaptığınız onca gaddarlığa rağmen (adamın ailesine ve günahsız bebeklere yaptığınız zulümlerden bahsediyorum. Yoksa çıkıp ben ne yaptım ki mahzun ve çaresizim diyebilirsiniz) nasıl size mazlum muamelesi yapılıp hal çaresi aranacağını düşündünüzmerhaba arkadaşlar ,
öncelikle birileri birilerini kınayabilir yargılayabilir eleştiriye boynum kıldan ince çok üzgünüm ama eşimden boşanalı bir hayli oldu ve biriyle beraberim ve bu kişi malesef evlibu arada 3 yıldır birlikteyiz geçen yıl hamile olduğumu öğrendim ve aldırmak zorunda kaldım.başka çarem yoktu ve aradan 1 yıl geçti korunmama rağmen ayrıca sprıal olmasına rağmen yine hamileyim ve aldırmak istemiyorum şuan çok yeni 4 haftalık ama yine aldırmamız gerektiğini buna gücümüz olmadığını toplumun yargıları bakış açısı vs..Haklıda ama bunu artık vicdanım kaldırmıyor.ondan ayrılma kararı aldım.onu çok sevmeme rağmen bebeğide aldıracağım mecburen çünki tek başınayım bu hayatta ben çalışmazsam ne kalacak yerim nede bebeği büyütecek imkanım olmayacak .şuan özel bir şirkette çalışıyor kendimi geçindirebiliyorum.ama çalışmazsam desteğim yok.bu bebeği aldırmak konusunda tabiki sizlerden fikir istemiyorum ama kimseye anlatamıyorumki kendi içimde delirmek üzereyim.ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
+10000Bu platformdan alacağınız cevaplar üç aşağı beş yukarı belli,bence konunuzu kapattırın ve günahınıza daha fazla insanı ortak etmeyin.
Biz size ne dersek diyelim,siz bildiğinizi okuyacaksınız çünkü hatalarınızdan ders almayıp tekrarlıyorsunuz ne yazık ki.
Hatanız size akıl verme vebalini alamayacağım kadar büyük, o nedenle yorum yapamayacağım.
İnançlı biriyseniz tövbe edip af dileyin Allah'tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?