çok üzgünüm

canim Adam niye bosasin gonul eglendiriyor iste bide bu kadin icin neden bosasin hadi diyelim bosadi bununla evlendi bu kadinin gonlu baskasina kaymazmi yada adamin gonlu baskasina kaymazmi alismis kudurmustan beterdir derler

Ben arkadaslarima da hep boyle acik olmusumdur tabi uslubuyla. O yuzden burda da fikrimi soylemeden edemicem. Sizin vicdaninizi kadinin hakkina nasil girdiginize siz de evliyken evli biriyle birlikte oldugunuza falan deginmeyecegim bile. (Deginmis oldum galiba)
Hadi bir hataya dustunuz insanogluyuz peki bu beraber oldugunuz insanoglu sizi ilk hamile biraktigi zaman "cocugu aldir " dediginde de mi uyanmadiniz .peki hadi orda da uyanmadiniz , peki bu insanoglu beraber oldugunuz kisi! Size diyor ki "cevre faktoru bilmem ne " peki burda da uyanmiyosunuz.
Bu insanoglu size vakit gecirme eglence bi kenarda dursun egleneyim gozuyle bakmis. Bunu da mi anlamiyorsunuz halen.
Halen ne yapcaginizi sasirmis haldesiniz !
Bence su akar yolunu bulur. Oncelikle su insanoglundan kurtulun.

Bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar ya..yazık gercekten..adam kesin mutsuzdur ..karısını sevmeden almıştır..ayrı yatıyorlardır..falan fişman...sende bunlara inandın..bak nerde şimdi o mutsuz olduğu karısının yanında..niye doğur demiyor ki sana sence...

Bekar erkeklere kitlikmi geldi. Korunma yontemlerini kullanin dikkatli olun biraz yada beraber olmayin. Yazik degilmi o canlara? Millet mumla ariyor. Siz parcalatiyorsunuz. Yaziklar olsun:/
Her şeyin en iyisini Allahım bilir, bir yıldır uğraşıyorum bebek için, başka bir şey diyemiyorum.

Tövbe etseydi şayet 2.kez hamile kalıp bir cana kıymazdı. "Hemcinslerimize yaptığımız nedir böyle ?" kısmına katılıyorum. Çünkü evde habersizce bekleyen kadına bu kötülüğü yapanda bir kadın maalesef!

Benim tek merak ettiğim, konu sahibinin gece olup da kafasını yastığa koyduğunda uyuyup uyuyamadığı..gerçekten de uyuyabiliyor musunuz??

Ama Allah kul hakkına karışmıyor değil mi?Kul hakkını kendi aranızda halledin..hak yemeyin diyor?

Sana acimiyorum ins yaptiklarinin ve aldirdigin bebeklerin vebalini kat ve kat cekersin o kocanin karisina aciyorum bir tek.. senin gibiler metres olmayi kabuk ettigi surecek daha cok bizim gibilerin yuvasi yikilir. Bir defa evli bir adamdan cocuk yapmak hatta ikinci cocugu yapmak bence kadinlik gururuna bile sigmaz ki nasil mideniz var insafiniz da yok ayrica allah islah etsin ins. O masum kadin da gorsun

dünya değil, fake istan.. Burada bir sürü merhamet sahibi insan varken yaptığınız onca gaddarlığa rağmen (adamın ailesine ve günahsız bebeklere yaptığınız zulümlerden bahsediyorum. Yoksa çıkıp ben ne yaptım ki mahzun ve çaresizim diyebilirsiniz) nasıl size mazlum muamelesi yapılıp hal çaresi aranacağını düşündünüz

1 16uzgun ya sizin gibi tipleri cidden çok merak ediyorum amacınız ne? Haz mı duyuyorsunuz , onu değil beni tercih ediyor mi diyorsunuz bir yarışma gibi mi geliyor size? Erkekler zaten şere.... önde gideni. Aldatan kendini aldatır. Çok büyük vebal alıyorsunuz. Aklınızı başınıza toplayın.

+10000

beyin dıye bırsey var bu baya bıldıgınız calısıyor hanı kafa calıstırmak mevzusu
ınsan neden aklını kullanmaz ???
evlı bır adamdan cocuk bekledıgınız ıcın sıze soruyorum bunu

konu sahibi yazip gittiniz mi okuyor musunuz burayi ?

neden bu hayati kendinize layik gordunuz ki?
Madem konu actiniz anlatin kendinizi bakalim.

bayadir da birlikteymissiniz,
adi sani olmayan bu iliski size ne verdi de kendinizi boyle dibe cektiniz?

bundan sonraki hedefiniz nedir, gercekten ayrilacak misiniz bu adamdan?

kendinize durust olun ve yazik etmeyin.

her insan onurlu bir yasami hak eder.

Aldırsan da aldırmasanda yavrucak veled-ü zina olarak karşına cıkacak ahirette eteklerine yapışacak anne diye ve sen tanımıyorum ben senin annen degilim diceksin ama hesabı keskin olacak. Bir an önce tövbe et ve kurtul şeytanın ipinden. Allah afettsin o en büyüktür bağışlamayı sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…