Çok üzgünüm...

Geçiyor, iyileşiyor sanmıştım. Ama şimdi yine darmadağınım... Hatırlarsınız belki.5 senelik bir ilişkim olmuştu ve ben 2. Kez terk edilmiştim. Yine kabullenemeyip defalarca da koşmuştum peşinden. Onur, gurur her şeyimi yitirmiştim. Ona bağlıydım,ilkti ve son olacak sanmıştım verdiği sözlere inanmıştım. Sevgi bitmez sanırdım ben. Ama öyle değilmiş. 2. Gidişinde sevgisinin bittiğini söyledi. İstediğim yüz yüze gelmek, vedalaşabilmekti. İstediğim bu ayrılığa onun da üzülmesiydi. Beni aşağıladığı, hakaret ettiği zamanlar içün özür.dilemesiydi istediğim.

Gamsızca, umursamaz bir şekilde, sanki ben hiç olmamışım, beni hiç sevmemiş gibi gitmesi daha ağırdı. Öyle ya da böyle gitti. Hayatına başkasını aldı.mutluca yaşadı...bense Kırıldım dağıldım ayağa kalkıyorum dedim ki. Stalklamasaydım keşke. Memlekete gelmiş.
Ben çok aptalım. O insanı hala özlüyorum, hala seviyorım. Gözlerine bakmak istiyorum. Bana bakarken gözlerinde hüzün görmek istiyorum. Ufacık bir ben kalsaydı onda.. Kendimi.görmek istiyordum. Kalktım giyindim çıktım sokağa belki görürüm onu diye. Karşılaşmak istedim. Bir saattir şehri dolandım yok.oturdum bir banka şimdi belki gelir de görürüm diye bekliyorum. Neden kendime bunu yapıyorum?ben neden hala o insanı seviyorum neden onu takip etmeden duramıyorum?
Mutluluğu, beni unutuşu öyle zoruma gidiyor ki.. Ne kadar da küçüldüm. Dün ona mesaj attım cevap vermedi. Hayatında başkası olan adama ben mesaj attım konuşmak istiyorum mümkün mü diye. Ben bu değildim.

Nolacak böyle? Nereye kadar sürecek? Ayrılalı 8 ay oldu. Ben 4 aydır susmuştum, kendimle ilgileniyordum, ondan uzaklaşmaya çalışıyordum.. Yine mi başa sardım. Napacağım ben?
Seni unuttuğu fln yok adama o acıyı o boşluğu hisseddirecek bişey yapmamışsınki bıraksaydın bu kadar dolanmasaydın arayıp msj atmasaydın adam yokluğunu hissederdi unutturmuyorsun ki.....yıllar önce bi arkadaşıma ayrıldığı sevgilisi ile aracı olmak istemiştim ve bana hayat tecrübesi oldu çoçuk beni acımla başbaşa bırakmadı ayrılığı kendi içimde yaşayamadımki heran dibimde onunla anılarımı özleyip ona dönmeme fırsat vermedi bunlarda başka ilişkiye itti beni demişti aynı şeyi sen yapıyorsun ortalıkta görünme arama sorma görsende görmemezlikten gel o merak etsin seni halen içinde bişey varsa o telaşlanıp arasın adama bi fırsat ver heran etrafında olursan bu duyguları hissedemezki nasıl olsa beni istiyor beni bekliyor diyor hayatına bakıyor ilişkide yaşar sevgilide yapar sen den emin çünkü kaçan kovalanır belki de bu tip kızlardan hoşlanmıyor zorla adamın sana cephe almasına sebep oluyorsunuz......çekil kabuğuna bekle kısmetinde varsa gelir yoksa da uğrunda ne yaparsan yap olmaz bazen sevmek vazgeçmek tir.....

Seni unuttuğu fln yok adama o acıyı o boşluğu hisseddirecek bişey yapmamışsınki bıraksaydın bu kadar dolanmasaydın arayıp msj atmasaydın adam yokluğunu hissederdi unutturmuyorsun ki.....yıllar önce bi arkadaşıma ayrıldığı sevgilisi ile aracı olmak istemiştim ve bana hayat tecrübesi oldu çoçuk beni acımla başbaşa bırakmadı ayrılığı kendi içimde yaşayamadımki heran dibimde onunla anılarımı özleyip ona dönmeme fırsat vermedi bunlarda başka ilişkiye itti beni demişti aynı şeyi sen yapıyorsun ortalıkta görünme arama sorma görsende görmemezlikten gel o merak etsin seni halen içinde bişey varsa o telaşlanıp arasın adama bi fırsat ver heran etrafında olursan bu duyguları hissedemezki nasıl olsa beni istiyor beni bekliyor diyor hayatına bakıyor ilişkide yaşar sevgilide yapar sen den emin çünkü kaçan kovalanır belki de bu tip kızlardan hoşlanmıyor zorla adamın sana cephe almasına sebep oluyorsunuz......çekil kabuğuna bekle kısmetinde varsa gelir yoksa da uğrunda ne yaparsan yap olmaz bazen sevmek vazgeçmek tir.....
4 ay boyunca çekildim kabuğuma hiçbir şey yapmadım. Onun benim yokluğumu hissettiği yok beni tamamen silmiş atmış. Vazgeçmem gerektiği yerdeyim de onu da beceremedim

Sen hep böyleydin, o da hep böyleydi, ve o senin gözlerine bakarkenki hüzün sandığın şey de aslında acıma.. Sağlıklı değilsin, tedavine devam et, karşındaki ilah değil insan.. seni sevmeyen sana sadece acıyan bir insan.
Haklısın. Acımasını istemem. Zaten acıdığını da sanmam. Tamamen sıfır hisleri. Üzüntüsü acıdığı için olsun demek istememiştim. Ne bilim ya sevmişsin bir kere insan ayeılığa üzülür bi diye bekliyor. O da olmayınca hiç mi sevilmemişim diyorum

Haklısın. Acımasını istemem. Zaten acıdığını da sanmam. Tamamen sıfır hisleri. Üzüntüsü acıdığı için olsun demek istememiştim. Ne bilim ya sevmişsin bir kere insan ayeılığa üzülür bi diye bekliyor. O da olmayınca hiç mi sevilmemişim diyorum
Peki sevilmediğin adamda neden diretiyorsun? Sen sevilmeyi haketmeyecek biri misin?

Peki sevilmediğin adamda neden diretiyorsun? Sen sevilmeyi haketmeyecek biri misin?
Kabullenemiyorum. O kadar dolu dolu yaşadığımızın bitmesi beni şok ediyor yani. Üstelik ikünci gelişinde öyle de inandırdı ki sevdiğine. Ayarlarımla oynadı yani. Hoş görmek istemeyerek ben yanlış yapıyorum. Hak ederim tabi. Ama onun sevmesini istiyorum işte

Kabullenemiyorum. O kadar dolu dolu yaşadığımızın bitmesi beni şok ediyor yani. Üstelik ikünci gelişinde öyle de inandırdı ki sevdiğine. Ayarlarımla oynadı yani. Hoş görmek istemeyerek ben yanlış yapıyorum. Hak ederim tabi. Ama onun sevmesini istiyorum işte
ama sevmiyor işte.. tedavini ol, yoluna bak..

Mutlu ol. Çünkü senin üzgün olman onun için ağlaman kendini yıpratman kimsenin umrunda değil. Sen onda takılıp kalırken herkes herşey ilerliyor, gelişiyor. Üzüldüğünü ağladığını sadece sen biliyorsun o hayatını yaşıyor onun haberi yok ki ... Ayağa kalk kendine gel çevrene bak herşeyin ne kadar değiştiğini ve senin ne kadar geride kaldığını göreceksin.

Mutlu ol. Çünkü senin üzgün olman onun için ağlaman kendini yıpratman kimsenin umrunda değil. Sen onda takılıp kalırken herkes herşey ilerliyor, gelişiyor. Üzüldüğünü ağladığını sadece sen biliyorsun o hayatını yaşıyor onun haberi yok ki ... Ayağa kalk kendine gel çevrene bak herşeyin ne kadar değiştiğini ve senin ne kadar geride kaldığını göreceksin.
Görmem mi görüyorum. O zaman daha da çok kızıyorum kendime. İnsan bir adım ilerleyemez mi? Yerimde sayıyorum. Hani uğraşlar da ediniyorum ama hep aynı yerde takılıp kalmışım

Gurur iyidir gardaş. Aşırıya kaçmadan az gurur lütfen. Ay insanlar hayatta anasının, babasinin, çocuğunun kaybıyla baş edip yasayabiliyorken aşk acisiymis bilmem neymiş tırı viri geliyor. Herkes illa yaşamıştır. Ama geçiyor. Valla ben üzülerek geçirdiğim zamanına şimdi üzülüyorum. Boşa zaman kaybından başka birşey değilmiş

Gurur iyidir gardaş. Aşırıya kaçmadan az gurur lütfen. Ay insanlar hayatta anasının, babasinin, çocuğunun kaybıyla baş edip yasayabiliyorken aşk acisiymis bilmem neymiş tırı viri geliyor. Herkes illa yaşamıştır. Ama geçiyor. Valla ben üzülerek geçirdiğim zamanına şimdi üzülüyorum. Boşa zaman kaybından başka birşey değilmiş
Ay ben de inşallah bmyle derim. Şu üzüldüğüm zamana üzülürüm inşallah. Haklısın çok Allah büyük dert vermesin

Back
X