Çok üzgünüm :(

Oğluna hizmetçi mi alıyormuş terbiyesiz kadın. Bir de şunu merak ettim, annesinin söylediği şeyleri aynen bu şekilde gelip nişanlınız mı anlattı size? Eğer öyleyse onun yaptığı da doğru ve mantıklı değil.
Bende anlamadım yarın görüştüğümüz sorucam.

Benimde bekarken insülin direncim vardı. Eşim bunu şeker hastası olarak iletmiş 😀 asla istemediler çocuğu olmaz elini kolunu bacağını keserler olmaz dediler. Banada hissettirdiler her görüşmede şekerin kaç derdiler. Zaten bu cahillerin yobazligina şaşarim sen sende olanı nasıl garantiledn de karşındakini küçümsedin. Beyinler yobaz ve cahil olunca fikirler de öyle olur. Kv den bı bakmış ki oğluna bı araba çarpmış sakat kalmista sen sırtında taşımıssin ( Allah korusun tabiki) ama saniyenin garantisi yok kimse benim büyük var diye böbürlenmemeli

Benim lise arkadasimin eklem hastaligi var. Cocukluktan kalma. O hastaligin adini unuttum fakat el parmakları açılmıyor mesela bükülmüş sekilde. Hareketleri kasıtlı, aylarca hastanede yatıyor ve o hastalıgin cogu ölümle sonuclandigi oluyor. Ilaclarla yasamaya calismak gibi bir hayat. Ve gecen sene 10 yıllık sevgilisi ile evlendi. Ki yuzunden bile anlaşılıyor hasta olduğu, kas hastalığı. Yani sevdikten sonra ana baba baci kimseye laf düşmez. Yeterki sevdiğiniz yaninda olsun.
Bendede eklem romatizması var cok kücük yasta hastalanmışım el parmaklarımın bazıları acılmıyor bnmde çok tedavi gördüm yürüyemiyordum agrılarım vardı çok şükür onlar geçti iyi hissediyorum ama tamamen saglıklı bir insan gibi hareket edemiyorum malesef azda olsa hasar kaldı.

Teyzemin kızınla konuşmuş annesi benim hakkımda belki nasıl olsa sonradan teyzemin kızı anlatıcagı için konuşulanları belki ondan anlatmıştır diye düşünüyorum.

Bu daha kötü. Senin hakkinda senin akrabana konuşuyor annesi ve nisanlin bunu engelleyecegine oturup dinleyip sonrada "teyze kizindan once ben yetiştireyim bari" diyip muhabbeti sana aktariyor :)

Sen hem nişanlindan hem annesinden çekeceksin gibi duruyor. Lafta yemek yaparim temizlik yaparim diye atip tutacagina keske seni uzmeyecek sekilde annesiyle bu konuyu halledip sana getirmeseydi hiç. Hadi annesidir kendi aralarinda söylenmiş olsa neyse ama muhabbeti akravalara kadar tasiyip nisanlin buna engel olamiyorsa asil sikinti orda.

Bendede eklem romatizması var cok kücük yasta hastalanmışım el parmaklarımın bazıları acılmıyor bnmde çok tedavi gördüm yürüyemiyordum agrılarım vardı çok şükür onlar geçti iyi hissediyorum ama tamamen saglıklı bir insan gibi hareket edemiyorum malesef azda olsa hasar kaldı.
Ayni hastalik sanirim. Cunku dediginiz ondakinin aynisi. Elleri açılmıyor. Tedavi görmek zorunda. Ağrıları cok oluyor felan. Allah yardımcınız olsun ya. Rabbim tum hastalara sifa versin

Bu daha kötü. Senin hakkinda senin akrabana konuşuyor annesi ve nisanlin bunu engelleyecegine oturup dinleyip sonrada "teyze kizindan once ben yetiştireyim bari" diyip muhabbeti sana aktariyor :)

Sen hem nişanlindan hem annesinden çekeceksin gibi duruyor. Lafta yemek yaparim temizlik yaparim diye atip tutacagina keske seni uzmeyecek sekilde annesiyle bu konuyu halledip sana getirmeseydi hiç. Hadi annesidir kendi aralarinda söylenmiş olsa neyse ama muhabbeti akravalara kadar tasiyip nisanlin buna engel olamiyorsa asil sikinti orda.
Teyzemin kızınla konuşurken o iştemiş gelince anlatmış tabi daha kimbilir ne konuşmalar gecti bana birazını anlattı teyzemin kızı demiş rahatsız evlenince yardımcı olursunuz evde ona diye zaten evlenince bizimle oturcak kv tek eşi yok vefat etmiş.

Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum teyzemin kızınla kv nasıl konuşmaya girdi detaylı anlatmıyor bana nişanlım teyzemin kızıda beni çok sever kv zaten bizimle yaşıcagı için kız ona rahatsız yardımcı olursunuz ona evde demiş nasıl neden dedi bilmiyorum bunun karşılığında kv ona söyledi cvp olarak onuda bilmiyorum anlatmıyor nişanlım işten gelince annesinden ögreniyor olanları tartışmaya başlıyorlar annesiyle bana neden anlattı onuda bilmiyorum belki bunaldı yada başka birşey 😞😞

Back
X