- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
Geçmiş olsun..bende bebegimi 10 günlukken hastanede pusetiyle birlikte hemde sedyeden assagi dusurdum..aman allahim ölüyorum zannettim hala icim urperiyor..bebegimi muayene goturmustum tek basima ..uzerimde kalin mont vardi once montumu cikariyim bebegi öle cikarim diye dusundum hastane ya pis olur mikrop olur diye yere koymadim sedyenin uzerine koydum montu çıkardım askiya asarken kuuuutt bi baktim bebeğim yerde ciglik attim pusettin icindeydi hala ama ters dönmüştü nasil bagira bagira agliyordu hemen kucagima alip simsıkı sarildim doktorlar kostu bebegi benden almaya calisiyolar vermiyom bende birakk bakalim bebwge diyolar ben yook şok geciriyom sanirim vermiyom agliyom sadece zorla elimden aldilar baktilar..allaha cok sukur hic bisey olmadi ..
Eşime gelince oglum 2 yasina giricek nerdeyse hala başıma kakıyor dikkatsizsin diye ..bana izin alamiyorum kendin git hastaneye derken iyiydi tabii
Eşime gelince oglum 2 yasina giricek nerdeyse hala başıma kakıyor dikkatsizsin diye ..bana izin alamiyorum kendin git hastaneye derken iyiydi tabii