Çok üzgünüm

Geçmiş olsun..bende bebegimi 10 günlukken hastanede pusetiyle birlikte hemde sedyeden assagi dusurdum..aman allahim ölüyorum zannettim hala icim urperiyor..bebegimi muayene goturmustum tek basima ..uzerimde kalin mont vardi once montumu cikariyim bebegi öle cikarim diye dusundum hastane ya pis olur mikrop olur diye yere koymadim sedyenin uzerine koydum montu çıkardım askiya asarken kuuuutt bi baktim bebeğim yerde ciglik attim pusettin icindeydi hala ama ters dönmüştü nasil bagira bagira agliyordu hemen kucagima alip simsıkı sarildim doktorlar kostu bebegi benden almaya calisiyolar vermiyom bende birakk bakalim bebwge diyolar ben yook şok geciriyom sanirim vermiyom agliyom sadece zorla elimden aldilar baktilar..allaha cok sukur hic bisey olmadi ..
Eşime gelince oglum 2 yasina giricek nerdeyse hala başıma kakıyor dikkatsizsin diye ..bana izin alamiyorum kendin git hastaneye derken iyiydi tabii

Eve gelip özür diledi ama bi daha olsa yine aynı tepkiyi verir bence.
@CiRiLLA Haklısın benzer bir durum inşallah yaşanmaz ama olursa ben ondan çok panik yapıp ah vah edip kızıp söylenerek kendisini bastırayım bari
Allah bagislasin cocugunuzu. Hareketlendikce kazalar da artacak. Bir daha ki sefere ne esinize olayi anlatin ne de olur da dusururse cocugu esinize sert cikin. Yoksa ayni tas ayni hamam katlanarak artar. Simdi ozur diler sonra ozur mu dileyecegim olur. Erkekler tuhaflasti. Herseye yorum, hep bir agresif oldular. Tecrube ettiniz. Bir dahaki sefere ayni tepkiyi vermezsiniz.

Geçmiş olsun..bende bebegimi 10 günlukken hastanede pusetiyle birlikte hemde sedyeden assagi dusurdum..aman allahim ölüyorum zannettim hala icim urperiyor..bebegimi muayene goturmustum tek basima ..uzerimde kalin mont vardi once montumu cikariyim bebegi öle cikarim diye dusundum hastane ya pis olur mikrop olur diye yere koymadim sedyenin uzerine koydum montu çıkardım askiya asarken kuuuutt bi baktim bebeğim yerde ciglik attim pusettin icindeydi hala ama ters dönmüştü nasil bagira bagira agliyordu hemen kucagima alip simsıkı sarildim doktorlar kostu bebegi benden almaya calisiyolar vermiyom bende birakk bakalim bebwge diyolar ben yook şok geciriyom sanirim vermiyom agliyom sadece zorla elimden aldilar baktilar..allaha cok sukur hic bisey olmadi ..
Eşime gelince oglum 2 yasina giricek nerdeyse hala başıma kakıyor dikkatsizsin diye ..bana izin alamiyorum kendin git hastaneye derken iyiydi tabii

Yaa korku filmi gibi
Allah korumuş. Biz de güya ben işe gittiğim hafta o izin alacak şekilde ayarladık. Evde bebeğe bakacaktı. Ona göre iznimi kullandım. Şimdi ben 1 hafta çalışıp bayram tatiline çıkacağım, eşim ben bu hafta izin alamadım dedi. Mecbur çocukla işe gidiyorum işte. Her şeye aynı anda yetişemiyorum demek ki. Sadece eleştirmeyi biliyolar

Allah bagislasin cocugunuzu. Hareketlendikce kazalar da artacak. Bir daha ki sefere ne esinize olayi anlatin ne de olur da dusururse cocugu esinize sert cikin. Yoksa ayni tas ayni hamam katlanarak artar. Simdi ozur diler sonra ozur mu dileyecegim olur. Erkekler tuhaflasti. Herseye yorum, hep bir agresif oldular. Tecrube ettiniz. Bir dahaki sefere ayni tepkiyi vermezsiniz.
Valla ya nerden anlattıysam. Söylemesem fark etmezdi bile şişlik yok bişey yok. Paylaşayım eşler bunun için var dedim daha çok üzüntü sebebi oldu.
Neyse çok uzatmayacağım zaten, umarım bir daha yaşanmaz olursa da dediğiniz gibi

Allah korumuş en önemlisi . Eşinizin siz üzgünken kızması , yersiz ve üzücü. Ama çok da takılmayın, insanlar bazen haklı olmayarak da kızabilir. Olur böyle şeyler ....

Üzülmeyin isteyerek yapacak değilsiniz. Ama merak etmişsiniz erkeklerin geneli öyle. Ne kadar büyük kazası varsa hepsini eşimin gözetiminde geçirdi benim oğlum. Ama doğumun ertesi günü altını açtıktan sonra ağrıdan yavaş hareket ettim, çocuk üşüdü diye kızmıştı hemşirenin yanında. Ki sezeryan olmuştum ve dikişlerim çok acıyordu.erkekler böyle konularda başkasını suçlamayı severler. Benim gördüğüm o yani. Tabi ki en iyi şekilde siz bakarsınız, normaldir, suçlamayın kendinizi. Yeri gelince de yüzüne vurun, içinizde kalmasın

Bebeğim 9 günlük ilk günden itibaren ağlamasın, öyle tutma, düşüreceksin v.s dedim 9 ay taşıdım çocuğu düşürmedim şimdi mi düşürücem işine bak :işsiz:

Ayyyynı biz. Bizde çocuk yok ama kedilerle ilgili bi durum olsun ben ona üzülme olur öyle şeyler derim ben hatalıysam üzüntümün üzerine bi de eşimin tatavasını çekerim. Sanıyorum korkup endişelendiklerinde suçlayıcı üsluba dönme geni var erkeklerin çok takılmayın geçmiş olsun

Ben de benzer bi durum yaşamıştım. Bana kızınca sen de düşürdün ben sana nasıl düşürdün diye sormadım dedim. Bir şey diyemedi. Erkeklerin çoğu böyle sanırım. Bebek gık dese anneyi suçlarlar. Siz de canınızı sıkmayın. Eşinize de gereken cevabı verin. Çok geçmiş olsun.

Malesef benimde esim aynen oyle . Bi cok ornek vardir boyle en sonki halsizdi kizim baya burnuda akmaya basladi ilac ver anne dedi kendisi aksama kadr bekledim sonra vereyim dedim tamda esim isten gelmisti ilaci verdim o da bogazina genzine filan kacti oksur.oksur bj hal oldu cocuk bende korktum zaten o esnada cockla ugrasiyorum gelmis bi gunum huzurlu gecmez zaten yok ilaci niye verirsinki vermeseydin at onu cope bozukmu sumu bumu moralim yerle bir oldu dusun halimi. Sonra da bisey deynce saknlestkten sonra tabi sen bana bakma etme korktum su bu ....

Erkekler anca uzaktan kumanda babaligi yapsin.
Kendi bir anlik boslukla.yapinca bisey yok anne yapinca hurraa...
Hic uzulme.Allah korumus birsey olmamis bebege.Hepimiz duse kalka buyuduk.Kendini de yetersiz asla hissetme.

Erkekler hep böyle.Bekara kadın boşamak kolay.Çocuk bu gerekirse düşecek, yara alacak öyle öyle tecrübe edecek.

esiniz kendi dusurdugunde kendisinede ayni sozleri soyledimi
ben boyle seylerde ebeveynlerin birbirine cikismasini anlamiyorum bilerek atmiyor kimse cocugunu yere sonucta

Esinize gecen sefer düşürdüğünde isteyerek mi düşürdün hayır ben isteyerek mi düşürdüm hayır,. Ben kendimi yargilarken bjrde destek olacagina köstek oluyorsan aynı şekilde bende sana davranacgim diye belirtin

Benim bebeğim 3 aylık olmak üzere , benim eşimde buldumcuk gibi , çocuk aksırsa tıksırsa aha hasta ettin çocuğu diyor 🙄 o yüzden çok üzme kendini canım , erkekler yiğitliği elden bırakmaz ama kadınlardan daha panikler.
Sakince konuş , kırıldığını şöyle anlayacaktır hatasını . Çok geçmiş olsun , allah beterinden saklasın ❤

Düşmeden büyüyen çocuk tanımıyorum illa ki dikkat ediyoruz ama oluyor. Aynı şekilde kızımın kemerini açtığım an kucağıma almaya fırsat kalmadan fırt diye alttan kayıp çıkıyor aynı saniyede. Geçen bunu dışarıda yaptı bir baktım çocuk inmiş yerde ve bizim arkamız dönük 🤦 böyle durumlarda karşı tarafı suçlamak kişiye bir şey kazandırmaz ki kendisi de düşürmüş . Çocuğumu bir saniye yalnız bırakmam ama yanyana kanepede otururken kolundan bacağından son dakikada yakaladığım çok oldu. Gerçekten ani hareketler yapıyorlar çünkü

Herkese selam,
Bebeğim 9 aylık olmak üzere.
Birden bire çok hareketlendi. Ben de daha ritmini yakalayamadım. Bugün işe yanımda götürmek durumunda kaldım. Bebek arabasındaydı, kemerini de yeni çözmüştüm kanguruya alıp dışarı çıkacaktık. 15-20 sn için kanguruyu alıp bağlamak üzere arkamı döndüm ve kütt diye sesle beraber bir baktım yerde sırtüstü yatıyor. Zemin de beton.
30-40 cm kadar yükseklikten ve ufacık boşluktan kendini sarkıtarak düşmeyi başardı yani.

Çok korktu ağladı içini çekti yazık. 10 dk ya sakinleşti bir sorun da yok şişlik falan. Başının arkası kızarmıştı hemen geçti. Herhangi bir sorun yok kusma, titreme vs. Gülmeye başladı, uyutmadım vs.

Sonra aradan 2 saat kadar geçince eşimin de haberi olması gerektiğini düşünerek sakin şekilde aradım. (Aramasam iyiymiş) Telefonda kızdı bana, bağlasan düşmezdi, dikkat etmiyorsun vs vs. Zaten içim üzüntü ve pişmanlık dolu bir de kendisi bir güzel suçladı.

Halbuki 15 gün önce kendisi bebeği kucağından kendi telefonuna bakıcam diye uğraşırken düşürmüştü. Ben daha soğukkanlıyımdır. O panikle kendini suçlarken ben ona üzülme, arada böyle küçük kazalar olabilir, ayaklandıkça kendi de çarpacak düşecek, suçlama kendini daha dikkatli oluruz diyip bir tane üzüleceği şey söylemedim. Çünkü olmasa iyi ama olabiliyor işte... bir de üstüne kavga edip bebeği daha çok germenin ne anlamı var?

Eşimin bu şekilde davranması beni çok üzdü ve bebeğe bakımımda yetersiz hissettirdi. Zaten işe götürmek zorunda kalmışım, bebek için çok zor şartlardayız, eşyası yemeği alt değiştirmesi hepsi birer "challenge" olmuş. Bir de o böyle yapınca çok üzüldüm. Olaydan sonra ya düşürürsem diye korkarak kucağıma aldım vallahi.

Sizin de eşleriniz bebek konusunda böyle mi? Hatanız olduğunda bu şekilde mi tepki veriyor?
Bizzat bana yonelik tepki vermez olay anina kizar panikler sinirlenir sanami laf soyluyorum gerildm korktm der :) merak etmeyin geciyo hepsi :)

Herkese selam,
Bebeğim 9 aylık olmak üzere.
Birden bire çok hareketlendi. Ben de daha ritmini yakalayamadım. Bugün işe yanımda götürmek durumunda kaldım. Bebek arabasındaydı, kemerini de yeni çözmüştüm kanguruya alıp dışarı çıkacaktık. 15-20 sn için kanguruyu alıp bağlamak üzere arkamı döndüm ve kütt diye sesle beraber bir baktım yerde sırtüstü yatıyor. Zemin de beton.
30-40 cm kadar yükseklikten ve ufacık boşluktan kendini sarkıtarak düşmeyi başardı yani.

Çok korktu ağladı içini çekti yazık. 10 dk ya sakinleşti bir sorun da yok şişlik falan. Başının arkası kızarmıştı hemen geçti. Herhangi bir sorun yok kusma, titreme vs. Gülmeye başladı, uyutmadım vs.

Sonra aradan 2 saat kadar geçince eşimin de haberi olması gerektiğini düşünerek sakin şekilde aradım. (Aramasam iyiymiş) Telefonda kızdı bana, bağlasan düşmezdi, dikkat etmiyorsun vs vs. Zaten içim üzüntü ve pişmanlık dolu bir de kendisi bir güzel suçladı.

Halbuki 15 gün önce kendisi bebeği kucağından kendi telefonuna bakıcam diye uğraşırken düşürmüştü. Ben daha soğukkanlıyımdır. O panikle kendini suçlarken ben ona üzülme, arada böyle küçük kazalar olabilir, ayaklandıkça kendi de çarpacak düşecek, suçlama kendini daha dikkatli oluruz diyip bir tane üzüleceği şey söylemedim. Çünkü olmasa iyi ama olabiliyor işte... bir de üstüne kavga edip bebeği daha çok germenin ne anlamı var?

Eşimin bu şekilde davranması beni çok üzdü ve bebeğe bakımımda yetersiz hissettirdi. Zaten işe götürmek zorunda kalmışım, bebek için çok zor şartlardayız, eşyası yemeği alt değiştirmesi hepsi birer "challenge" olmuş. Bir de o böyle yapınca çok üzüldüm. Olaydan sonra ya düşürürsem diye korkarak kucağıma aldım vallahi.

Sizin de eşleriniz bebek konusunda böyle mi? Hatanız olduğunda bu şekilde mi tepki veriyor?
Böyle...kendisi iki kere acillik etti çocuğumu...birinde parmağını kapıya sıkıştırdı diğerinde ayağı kendi gereksiz eşyalarından birine takıldı hem de çocukla kendisi ilgileniyordu...güm diye ağzını yere vurdu...üst ön dışı eğildi içe doğru ama düzeldi sonra ne hikmetse.aslinda 3.cusu de var da da sadece dudağı kanadı..ben hiçbirinde gık demedim.cunku ne kadar üzüldüğünü biliyorum.ama disaridayken mesela çocuk cıva gibi hızına yetisilmiyor.bazen kendi dizini büküp yere oturma pozisyonu alıyor elinden tutarak yurusek bile dizi yere degebiliyor böyle durumlarda.o zaman hiç susmaz.artik gerisi sizin diyalogla ayni

Back
X