• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Çok ilginç ya gerçekten çok tuhaf. Bizlerin de evliligi mükemmel değil tabi kı biz de de olur tatsizliklar ama sizin yaşadığınız evlilik değil bence. Sırf kocam diye benden izinsiz benim bileziklerimi nasıl satabilir? Yada begenmedigim bı ziynet esyami degistirmeme kocam niye bağırır cagirir? Tavrinizi koyun bence size karşı bu kadar rahat olmamalı

Şu an konuşmuyorum genelde de pek yüz vermiyorum artık onun cebinden para çıksa neyse.600 liralık bilekliğimi sattım hemen hemen başabaş ince bişeyle d3ğiştim para vermedimmüste.onun derdi satarsam zarar edermişim dedim niye satcam heeşeyimi satmaya alıştı zaar.hala sinirlerim çok bozuk

Merhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi

bence babanne hediyesi kalalı idi , vefa için saygı için... :KK12:

Kocan kendi çaldığı altınların hesabını ne şekilde verdi? Nasıl bir pişkinlik tam şerefsiz.

Siz de kuyumcuda ona hak ettiği gibi okkalı bağırıp hakaret ettiniz mi?

Merhaba hanımlar şöyleki benim düğünümde babannemin tektığı bilekliğim vardı.zamanla koptu falan babamda benbunu yaptırıyım ya da aynı fiyata başka bi bileklikle takas ediyim dedi neyse takas etmiş ama ben görmedim bilekliği hoşuma gitmedi kalındı biraz da dar oldu koluma brnde arkadaşın bi işi için kuyumcuya girmiştik o arada benim sevdiğim model bileklikler gelmiş dedim diğerini satıp depiştirsem mi hani beğemdiğim bişey olsun nitekim değiştirdim tabi ki eşim bana sormadan niye değiştiriyosun bi sürü bağırdı çok zoruma gitti zamanında bileziklerimi izinsiz bile alıp satmış adam bana bunu söylüyo bende senle alakalı bişey değil hoşuma gitti değiştirdim dedim tabiki bi sürü bağırmalar hakaretler benden habersiz neden değiştirdin bi sürü laf bende 30 yaşımdayım hayatımda ilk defa kendim içün beğenerek bişey aldım çol zoruma gitti kim haklı şimdi
Tabiki siz her halta karışmasın şu eşler

Eski mod3ldi ve kopmuştu halkqlqrı bu aldığımı da babannem takmış gibi takıyorum

Back
X