- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Aradaki fark sizi tatmin etmezse kötü yorum mu yapcanızya ayıp olacak ama merak ettim ben ikisi arasındaki farkı
görmediğim şeye yalandan çok iyi olmuştur harikadır mı diyeyim ? inanacak mı 5 yaşında mı ?Aradaki fark sizi tatmin etmezse kötü yorum mu yapcanızalemsiniz kadını motive edin azcık.
Yok canım ne ayıbı atayım ben özeldenya ayıp olacak ama merak ettim ben ikisi arasındaki farkı
Aradaki fark sizi tatmin etmezse kötü yorum mu yapcanızalemsiniz kadını motive edin azcık.
Daha önce böyle bir konu açmadım başka bir konumun içerisinde bahsetmiştimsurekli aynı konuyu açtığı için ben de merak ediyorum, en fazla ne olmuş olabilir diye
Siz de mi ameliyat oldunuz? Ne kadar sürede alışmıştınız?Aynı duyguları bende yaşamıştım bir süre sonra geçiyor bu duygular
Ben de merak ettim zannettiginiz gibi değildir belki
Ben kötü olduğunu söylemiyorum. Benim üzüntüm doğallığımı bozmuş olmam. Yorumlarınız için teşekkür ediyorumHer ikisinin fotosunu atın buraya öyle yorum yapalım
gözünüz alışır yakında geçer.bu kadar etkilenecekseniz keşke yaptırmadan önce fotoşopla yeni halininizi görmek isteseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?