Kendimi kötü hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum

Ben de o kadar üzgün ve mutsuzum ki... Hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Alışamıyorum, çok çok zor durumdayım.
Destek almayı denesene bak çoğu kişinin burnu güzel Bile olmuyor maalesef doktor mahfediyor en azından seninki güzel yüzüne gitmiş . Dudağı kopan mı dersin yüzü düşen mi .. biraz iyi yönünden bak ve kendini bunalıma daha sürükleme lütfen

ben burnunun eski halini de yeni halini de gördüm. sen takıntı haline getirdiğin için utanıyorsun. dışarıdan bakınca inan ki eski halin hiç de güzel değil, yeni halin çok daha güzel. eskiden burun deliklerin çok uzunmuş.. yani utanacak hiç bir şey yok. eskisine göre çok daha güzelsin.
ayrıca kimseye verecek hesabın yok. niye kimden utanıyorsun ki? herkes dönsün kendine baksın. burnun çok kötü de olabilirdi, o zaman ne yapacaktın? yine utanacak mıydın? bana ne tavsiye edersin :)
Önemli olan önden görüntü bakar mısın şu çirkinliğe

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek almayı denesene bak çoğu kişinin burnu güzel Bile olmuyor maalesef doktor mahfediyor en azından seninki güzel yüzüne gitmiş . Dudağı kopan mı dersin yüzü düşen mi .. biraz iyi yönünden bak ve kendini bunalıma daha sürükleme lütfen

Biliyorum onları düşünüp rahatlamaya çalışıyorum ama elimde değil çok huzursuzum. Olmazsa destek alacağım bilmiyorum. Bitmiş gibiyim

Siz değişim amacıyla girmişsiniz zaten, ama ben öyle değilim nasıl olacağını konuştum. Bir değil belki 100 defa şekli asla değişmesin dedim. Güzel veya çirkin değiştirmemeliydi. Hafif törpü olur mu yoksa tamamen vazgeçeceğim. Kendimi seviyorum dedim. Hepsine tamam dedi. Şuan hala öyle yaptığını iddia ediyor ama ortada bir gerçek var. Ayrıca önden burnum mükemmeldi bana göre onu bile bozmuş.
ayy.. her gün yeni bir konu açıyorsun ve haline üzüldüğüm için yardımcı olmaya çalıştım ama artık pes cidden.

HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK İSTEMİYORSAN NEDEN TÖRPÜ YAPTIRDIN? diye sorarlar adama.. kusura bakma ama hiç bir değişiklik istemiyorsan eğer, hiç bir değişiklik yaptırmazdın. sanki bilmiyormuşuz gibi burada anlatıyorsun olmuşken olayım dedim vs. diye. nefes problemi için açık ameliyat bile gerek yok, burun deliklerinden girip lazerle vs. etleri yakıyorlar. olmuşken törpülettim dediğiniz bambaşka bir şey. benim de arkadaşımın nefes problemi vardı 1 günde oldu bitti ve şekli de hiç değişmedi?
ne kendini kandır ne burada ki insanları yor artık yani.. yeter.. bu kadar kişi sana moral vermeye çalışıyor ama sen daha neye giriştiğini kabullenemiyorsun.

ayy.. her gün yeni bir konu açıyorsun ve haline üzüldüğüm için yardımcı olmaya çalıştım ama artık pes cidden.

HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK İSTEMİYORSAN NEDEN TÖRPÜ YAPTIRDIN? diye sorarlar adama.. kusura bakma ama hiç bir değişiklik istemiyorsan eğer, hiç bir değişiklik yaptırmazdın. sanki bilmiyormuşuz gibi burada anlatıyorsun olmuşken olayım dedim vs. diye. nefes problemi için açık ameliyat bile gerek yok, burun deliklerinden girip lazerle vs. etleri yakıyorlar. olmuşken törpülettim dediğiniz bambaşka bir şey. benim de arkadaşımın nefes problemi vardı 1 günde oldu bitti ve şekli de hiç değişmedi?
ne kendini kandır ne burada ki insanları yor artık yani.. yeter.. bu kadar kişi sana moral vermeye çalışıyor ama sen daha neye giriştiğini kabullenemiyorsun.
Benim nefes problemim etten değil kemik ve kıkırdaktan dolayıydı. Evet törpü dedim ama hiçbir şekilde burnumun önden görünüşü değişmeyecek yandan da eskiyle neredeyse aynı olacaktı girerken bu şekilde anlaştık dr la bunun olmaması normal mi sizce ?

Evet törpü dedim ama hiçbir şekilde burnumun önden görünüşü değişmeyecek yandan da eskiyle neredeyse aynı olacaktı
bir değişiklik yapılacaksa sonucunda da değişik bir görüntü olur. bu nasıl bir mantık ki değişiklik yapılmasını okeyleyip sonuçta aynı görüntüye sahip olmak istiyorsun? ayrıca fizik kuralları gereği burnunun yandan görünüsü değişirse önden de değişmek zorunda...

bir değişiklik yapılacaksa sonucunda da değişik bir görüntü olur. bu nasıl bir mantık ki değişiklik yapılmasını okeyleyip sonuçta aynı görüntüye sahip olmak istiyorsun? ayrıca fizik kuralları gereği burnunun yandan görünüsü değişirse önden de değişmek zorunda...
Hayır kesinlikle , burda sadece törpü yaptıran insanlarla konuştum çevremde de var. Hiçbir şekilde değişim yok. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Siz de istediğiniz ikinci ameliyatı olup mutlu olursunuz. Dr un bana ne yapacağını nasıl olacağını önceden söylemesi gerekmez miydi? Benim istemediğim bir şekilde işlem yapması doğru mu?

Allahaşkına burnunun fotograflarını yukle de bakalım boyle nasıl yorum yapalım kı.. konuları acıyorsun ama somut ornek yok

Ben çok mükemmel istemiyorum çok küçük bir değişiklik istiyorum. Sadece kemer gitsin istiyprum. Umarım istediğim gibi olur. Vazgeçme imkanım olsa vazgeçeceğim ama yok ne yazık ki

Bakin bu sizin mesajiniz. Ameliyattan once yazmissiniz. Kemer gitsin istemissiniz kemer gitmis. Mesajlariniza baktim. Ufak bi degisiklik oldu derken cok degistime kadar geldiniz. Doktorunuz ne istiyorsaniz onu yapmis. Butun mesajlariniz bu konu ustune. Sizin yeni bir ameliyata degil psikolojik destege ihtiyacınız var. Sorun burnunuz degil cunku.

Fotoyu gördüm acayip bir fark söz konusu değil ki, bende sandım bambaşka bi burun yapmış adam 😀 kız gayet güzel olmuş ben çok begendim

Önden artık çirkin maalesef, çok üzgünüm çok... yandan iyi ama önemli olan ön benim için gerçi pişmanım yandan da kemer karakteristik bir özellikmiş of nerden baksan iyi değil.
Bence on kismi birnsure sonra toparlanir sisi iner. Oyle aman aman dikkat cekmiyo. Hatta sadece ameliyat sonrasi resminizi koysaydiniz kotu degil derdim.

Bence on kismi birnsure sonra toparlanir sisi iner. Oyle aman aman dikkat cekmiyo. Hatta sadece ameliyat sonrasi resminizi koysaydiniz kotu degil derdim.

Çok anormal geliyor bana belki öyle değil ama düşünsenize önden eskisi gibi bir burnunuz var ve bu mahvolmuş. Benim için büyük üzgünlük oldu.

Back
X