Kendimi kötü hissediyorum, geceleri uyuyamıyorum

belkı sana oyle gelıyordur.. kı soyle bır durum var zaten kemerı torpulenınce otomatık olarak burun seklı degısecektır.
Ama benim çevrem de olsun burda olsun. İnsanlarda o kadar minimal değişim oluyor ki. Belli bile değil. Dr bana da öyle yaptığını iddia ediyor ama işte

Arkadaşlar bu son konum artık bıktım bu durumdan. Burun ameliyatı oldum. Nefes alamıyordum dr kemeri de hafif törpüleyelim dedi. Ben de asla kabul etmesem de kendisi baya ısrarcı olunca ama asla ve asla şekli değişmesin. Kendimi ve burnumu seviyorum dedim. Ne yazık ki istemediğim şekilde değiştirmiş. İki aya yaklaştı ve ben bu gerçekle yaşayamıyorum. Çok mutsuzum, başka bir şey düşünemiyorum. Artık kendimi sevmiyorum. Eskiyi çok özlüyorum. Geceleri gözüme uyku girmiyor üzüntüden. Dr a çok kızıyorum. Kendime de tabi. Sorun şeklinin çirkin olması değil benim eski halini özlemem. İstemediğim halde kafasına göre işlem yapması. Kendimi suçlu hissediyorum. Hep doğallıktan yana oldum. Sevmiyorum estetiği. NErden girdim bu işe. Keşke nefes için de olmasaydım.
Arkadaşım, kazayla elini , bacağını kaybedip hayata devam eden insanlar var. 2 ay olmuş, ki görüntü kötü de değil diyorsunuz, yapacak birşey yok...kabullenip yolunuza devam etmeniz lazım artık. Sizi siz yapan beden değil ruhunuzdur. Beden olsa hani nerede 5 yaşında ki, 15 inde ki Maviş?

Gercegı söylemem gerekırse burnunun eskı hali baya kötü .

şimdiki hali güzel.

ama bu bana göre ve sen alışamıyor olabilirsin o zaman törpületmemeliydin. Kemer alınsın demişsin de sende alınacak hafif bir kemer yok yandan bakınca ben gayet güzel almış.

Yani hafif değişim olacak bır Burun yok sende baya baya kemık var alınca boyle olması çok tahmın edılebılır.

şimdiki hali de eskiye göre gerçekten güzel burun takıntılı bır ınsan olarak söylüyorum.

Alışamıyorsan eski haline döndür estetikte sınır yok. Yapanlar vardır.

Gercegı söylemem gerekırse burnunun eskı hali baya kötü .

şimdiki hali güzel.

ama bu bana göre ve sen alışamıyor olabilirsin o zaman törpületmemeliydin. Kemer alınsın demişsin de sende alınacak hafif bir kemer yok yandan bakınca ben gayet güzel almış.

Yani hafif değişim olacak bır Burun yok sende baya baya kemık var alınca boyle olması çok tahmın edılebılır.

şimdiki hali de eskiye göre gerçekten güzel burun takıntılı bır ınsan olarak söylüyorum.

Alışamıyorsan eski haline döndür estetikte sınır yok. Yapanlar vardır.

Eskiye döndürmenin bir yolu yok ki maalesef. Ah keşke olsa. Eski hali çok kemerli değil di hatta dr ve herkes aynı şeyi söylüyor çok dikkat çekmiyordu sanki ama tabi haklı da olabilirsiniz. Öyle bile olsa ben eskiyi çok seviyormuşum

Haklısınız başka çarem yok. Düşünmeden duramıyorum. Ah bir başarabilsem
Yazık ama, düşünsene 25 in de corona'dan ölenler var...benim 28 in de bir arkadaşım vefat etti aniden.

Genceciksin, gayette güzel olduğun belli. Bu kadar küçük bir detay için bugünü heba etmen yazık değil mi? bak 2 aydır aynı psikolijideyim diyorsun, bi şekil aşmazsan 2 ay 2 yıl da olur. 60'ı göreceğimizin garantisi mi var... Toprakda böcükler yiyor o bedeni, Maryln Monreau da olsan Gargamel de olsan netice aynı. Hala 2 ayak üzerinde durabiliyorken, bugünü dolu dolu yaşamalı.

Yazık ama, düşünsene 25 in de corona'dan ölenler var...benim 28 in de bir arkadaşım vefat etti aniden.

Genceciksin, gayette güzel olduğun belli. Bu kadar küçük bir detay için bugünü heba etmen yazık değil mi? bak 2 aydır aynı psikolijideyim diyorsun, bi şekil aşmazsan 2 ay 2 yıl da olur. 60'ı göreceğimizin garantisi mi var... Toprakda böcükler yiyor o bedeni, Maryln Monreau da olsan Gargamelde olsan netice aynı. Hala 2 ayak üzerinde durabiliyorken, bugünü dolu dolu yaşamalı.
İnanın o kadar haklısınız ki. Ben de öyle şeyleri düşünmeye çalışıyorum. Şükretmeye çalışıyorum. Takıntı haline geldi. Kendim için de üzülüyorum. Çok teşekkür ediyorum

Eskiye döndürmenin bir yolu yok ki maalesef. Ah keşke olsa. Eski hali çok kemerli değil di hatta dr ve herkes aynı şeyi söylüyor çok dikkat çekmiyordu sanki ama tabi haklı da olabilirsiniz. Öyle bile olsa ben eskiyi çok seviyormuşum

şöyle bir şey de olabılır burda sadece buruna bakınca bu hali daha güzel evet ama tüm yüze verdiği ifade de önemli.

mesela gözleri büyük olanlara bu şekilde bir burnu ben yakıştırmıyorum.

bazı yüzlere bu şekilde bir burun gitmez yapmacık durur.

Yüz ifadesinde sıkıntı olduysa çene burun yüze bısı yapıyolar dolguyla ıfade duzelıyor ona bır bakın o zaman.

şöyle bir şey de olabılır burda sadece buruna bakınca bu hali daha güzel evet ama tüm yüze verdiği ifade de önemli.

mesela gözleri büyük olanlara bu şekilde bir burnu ben yakıştırmıyorum.

bazı yüzlere bu şekilde bir burun gitmez yapmacık durur.

Yüz ifadesinde sıkıntı olduysa çene burun yüze bısı yapıyolar dolguyla ıfade duzelıyor ona bır bakın o zaman.
Evet aynen dediğiniz durumu yaşıyorum tüm yüzüme baktığınızda yüzümle uyumlu olan o eski burunmuş

Yandan çekilmiş fotonuz var mı? Diğer önden çekilen gayet normal, törpületme olmasa bile burnunuzdan kemik ve kıkırdak alındığı için de bir değişim olacaktı.

Siz buraya konu açacağınız zamanı psikolojik destek almaya harcayın bence. Belli ki size biz yardımcı olamayacağız çünkü kim ne yazsa siz aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Takmışsınız eski burnum da eski burnum. Hokus pokus yapıp eski burnunuzu getiremeyiz değil mi? Doktor sizin bilginiz dışında işlem yapmamış ayrıca siz doktor ne kadar ısrar ederse etsin hayır törpü istemiyorum diyebilirdiniz, dememişsiniz. Burnun şeklinin oturması bir seneyi alır, hala şişlik var sizde ve gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok, yine bildiğinizden şaşmayacaksınız ama yazmak istedim. Bence acilen psikolojik destek alın burnum kötü oldu diye insanlarla görüşmemek ciddi sıkıntılı bir durum çünkü

Merhaba ne zaman gırsem sızın actıgınız konulara denk gelıorum ve bnde yazmadan edemedım bugun bnm amelıyatımın 35. Gunu ve bu forumdan okuyarak cok yardımda aldıgım psıkolojımın bozulduguda oldu ztn burun estetıgı nın amelıyatı degıl sonrası zor doktorum bana psıkolojık surece hazırmısın dedıgınde neden bahsedıo bu adam demıstım takı bandajlarım cıkana kadar burdan kotu bısı anlamayın yuzume yakısan memnun oldugum bı operasyon oldu bnmkı kaldıkı bnm doktorumda amelıyata gerek yok gıt bıraz daha dusun 10 uzerınden 8 ztn senın burnun demıstı bnde ufak bı kemer ıcın oldum bu operasyonu henuz erken solemek ıcın ama suan ıcınmemnunum ama bnde aglarım aynaya bakmak ıstemedım bandajlarım cıktıgında doktora bu ne Bole kalmıcak dımı dedım yanı bır alısma evresı var bu durumun gun gectıkce bu goruntume alısıp daha ıyı hıssedıorum ama sız buna hıc ızın vermıo gıbısınız olumlu dusunun ıyı olucagını dusunun her hafta dahada oturuo bnm burnum mesela herkes gıbı sızınde ole olucak yıllar yılı baska bı surata burna bakmısız netıcede alısma surecı ıste bu psıkolojık surec dedıklerı forumda maalesef sonucunda sıkıntı yasayan arkadaslarımızda var eger bunları okumak sızı daha kotu hıssettırıosa okumayın mesela

Bir arkadaşım burun ameliyatı olmak için görüşmeler yaparken iki üç doktor tarafından ‘hasta secme hakkımı kullanıyorum ve bu psikolojideki birini ameliyat etmek istemiyorum’ diye red edilmişti. Bir tanesi ise yalvarsan bile şu an elimi sürmem seni ameliyat edersem ya kendini ya beni yer bitirirsin potansiyelin yüksek kafanda bitir işi bana bir dahakine öyle oyle gel demişti. Bu arkadasın kendisinin ve doktorunun başına da benzer bişey gelmiş sanırım keşke doktor ameliyatı kabul etmeseydi. Konu burun değil daha cok psikolojik görünüyor. Durum üzücü arkadaş baya acı cekiyor belliki ama buraya yazmasa artık keşke bir psikiyatrla görüşüp tedavi olsa yoksa hayatı zehir olacak. Tahminimce cok da genc bir kız:(

Back
X