- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Arkadaşlar nefes problemi yaşıyordum uzun süredir. Ameliyat olmam gerekliydi artık, burnumda hafif bir kemer vardı ve bunu düzelttirip düzelttirmeme konusunda çok kararsızdım neyse oldum ameliyatı oda düzelsin dedim ama demez olaydım kemer meğerse beni ben yapan şeymiş gibi. Doğallığım bozuldu, güzelliğim gitti. Karakteristik özelliğimi yok ettim sanki. Önden değişmedim pek ama buna rağmen kendimi çok suçlu çok üzgün hissediyorum. Eskiden kendimi daha çok beğenirdim resim çekilmeyi severdim. Allah’ın yarattığını değiştirmek ne kadar doğru oda tartışılır zaten. Estetiğe çok sıcak bakan biri değilim zaten belki de bu yüzdendir bilmiyorum ama nasıl böyle bir şey yaptım anlamıyorum. Hep doğallıktan yana olan biriyim ayrıca değişime son derece kapalıyımdır . Eski halimi özlüyorum. Kesinlikle çok kötü olmadığı sürece kimse böyle bir şey yapmamalı. Gerçi artık olan oldu. Duygularımı sizinle paylaşmak istedim, belki biraz rahatlarım diye. Kararlarımın arkasında durmayı istiyorum ama beceremiyorum. Hayatta ne dertler var biliyorum ama işte kafama çok takılıyor bu durum. Geçer inşallah ne diyeyim. Hepinize teşekkür ediyorum