- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Verici olmam İçin de ayrıca baskı varDiğer türlü niye içiniz rahat değil. Mantık gayet basit. Çok verici olan çok itici olur. Aksini yapın işte.
Merhaba psikolog esra ezmeciyi size tavsiye edebilirim instagramdan takip edebilirsiniz ve düstugunde kalkarsan hayat guzeldir adli kitabi okumanizi tavsiye ederim özguven duygusunu gucu cevreye karsi nasil davranmaniz gerektigi kendinizi degerli kilmanizi saglayan cok guzel yorumlari var ...Arkadaşlar terapi seansı ayarlamaya çalışıyorum ama içim içime sığmıyor
Ağlıyorum dayanamıyorum anlatacak sığınacak kimsem yok ve güya evliyim işte
Kendi kök ailem kardeşlerim eşim herkesle sorun yaşıyorum ... çok hassasım .. çok vericiyim ... ve herkese ben iyi bir insanım imajı çizmeye çalışmaktan yoruldum ... kendimi anlatmaktanneden yani neden bu durumdayım ya anlaşılmak istiyorum ama olmuyor , inanılmaz yalnızım kimseye kendimi anlatamıyorum üstünde öyle bir baskı hissediyorum ki herkesle iyi olmak İçin hep ben adım atıp hep ben yapıcı olmak zorundaymışım gibi
Diğer türlüsünde zaten içim rahat değil
Kök aileme ve evliliğime verdiğim karşılıksız emeklerden tükendim bittim , konuşacak anlatalavak kimsem yok yok yokçok üzgünüm
Çünkü hep verici davranmissiniz sizde o potansiyeli gormusler. Bu hayat sizin dünyaya bir kez geliyorsunuz kendinizi dusununVerici olmam İçin de ayrıca baskı var
Kendimden bıktım bu döngülerden bıktım
Evlilik konusu hariç yazıyı ben yazmış gibiyimArkadaşlar terapi seansı ayarlamaya çalışıyorum ama içim içime sığmıyor
Kendi kök ailem kardeşlerim eşim herkesle sorun yaşıyorum ... çok hassasım .. çok vericiyim ... ve herkese ben iyi bir insanım imajı çizmeye çalışmaktan yoruldum ... kendimi anlatmaktanneden yani neden bu durumdayım ya anlaşılmak istiyorum ama olmuyor , inanılmaz yalnızım kimseye kendimi anlatamıyorum üstünde öyle bir baskı hissediyorum ki herkesle iyi olmak İçin hep ben adım atıp hep ben yapıcı olmak zorundaymışım gibi
Kök aileme ve evliliğime verdiğim karşılıksız emeklerden tükendim bittim , konuşacak anlatalavak kimsem yok yok yokçok üzgünüm
Bunların hepsi sevgisizlikten…Arkadaşlar terapi seansı ayarlamaya çalışıyorum ama içim içime sığmıyor
artık bana değer vermeyen kimseye değer vermiyorum eskiden üzülürdüm dusuncesizlik yaparsam veya birini incitirsem artık değmeyen kimse için üzülmüyorum uzulsem bile geçecek geçecek o da sana değer vermedi diye kendimi telkin ediyorum. Kimse için fedakarlık yapmıyorum. En önemlisi hayır demeyi öğrendimArkadaşlar terapi seansı ayarlamaya çalışıyorum ama içim içime sığmıyor
EvetBunların hepsi sevgisizlikten…
Bakin size vereceğim tek tavsiye
Dünyanın kurtuluşu sizin elinizde değil. Bunu bilerek yaşayın.
Söylenecekseniz yapmayın. Yapacaksanız soylenmeyin .
Ben artık bu mantıkta yürüyorum. Simdi az vericiyim cok mutluyum. Çünkü kendime zaman ayırmaya başladım size de tavsiye ederim.
Kendinize zaman ayırırken neler yapıyorsunuz meselaBakin size vereceğim tek tavsiye
Dünyanın kurtuluşu sizin elinizde değil. Bunu bilerek yaşayın.
Söylenecekseniz yapmayın. Yapacaksanız soylenmeyin .
Ben artık bu mantıkta yürüyorum. Simdi az vericiyim cok mutluyum. Çünkü kendime zaman ayırmaya başladım size de tavsiye ederim.
Kardeşlerim hep kendi bencilliklerinde yaşarken ben hep herkese koştum , ve içlerinden birine inanılmaz kırgınım , ama annem kırgın olmadan eskisi gibi iyi olmamızı istiyor beli bacakları tutuluyor üzülmekten , ben de eskisi gibi olmak istemiyorum içimden gelmiyor , diler kardeşim de annemi üzemezsiniz adım at diye bana haykırıyor ki kendisi de çok üzmüştür , neden hep ben adım atmak zorunda bırakılıyorum zaten her zamana herkese ben adım attım ben yardım ettim , anlaşılmamak haksızlıklar beni inanılmaz üzüyor artık fiziksel zarar görmeye başladım ve daha bir sürü ayrıntı .Biraz daha açsanız konuyu daha çok yardımcı olabiliriz belki.
Verici olmam İçin de ayrıca baskı var
Kendimden bıktım bu döngülerden bıktım
Çok ciddi bir şekilde düştü işim , ama yardımcı olmadılar , olmazlar da çok net gördümBiraz da sizin başkalarına işiniz düşsün mesela.
Alıcı olma.zamani gelmedi mi ?
Nasıl reddettilerse öyle reddetmeyi bileceksin o zaman.Çok ciddi bir şekilde düştü işim , ama yardımcı olmadılar , olmazlar da çok net gördüm
Şuan asla görüşmek istemiyorum ama üstümde inanılmaz bir başlı bar anneme hastalanıp duruyor biz görüşmüypruz diyeNasıl reddettilerse öyle reddetmeyi bileceksin o zaman.
İyiye hep iyi ol.
Ama seni kullanan ailen dahi olsa orda bir dur mesafeni koy.
Artik evlisin seninde bir hayatın var.
Koşmaktan yoruldum demek yerine koşmayı bırak. bu daha iyi hissettirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?