Çok üzgünüm

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
Arkadaşlar terapi seansı ayarlamaya çalışıyorum ama içim içime sığmıyor
Ağlıyorum dayanamıyorum anlatacak sığınacak kimsem yok ve güya evliyim işte
Kendi kök ailem kardeşlerim eşim herkesle sorun yaşıyorum ... çok hassasım .. çok vericiyim ... ve herkese ben iyi bir insanım imajı çizmeye çalışmaktan yoruldum ... kendimi anlatmaktan neden yani neden bu durumdayım ya anlaşılmak istiyorum ama olmuyor , inanılmaz yalnızım kimseye kendimi anlatamıyorum üstünde öyle bir baskı hissediyorum ki herkesle iyi olmak İçin hep ben adım atıp hep ben yapıcı olmak zorundaymışım gibi
Diğer türlüsünde zaten içim rahat değil
Kök aileme ve evliliğime verdiğim karşılıksız emeklerden tükendim bittim , konuşacak anlatalavak kimsem yok yok yok çok üzgünüm

Bakin size vereceğim tek tavsiye
Dünyanın kurtuluşu sizin elinizde değil. Bunu bilerek yaşayın.
Söylenecekseniz yapmayın. Yapacaksanız soylenmeyin .
Ben artık bu mantıkta yürüyorum. Simdi az vericiyim cok mutluyum. Çünkü kendime zaman ayırmaya başladım size de tavsiye ederim.

Merhaba psikolog esra ezmeciyi size tavsiye edebilirim instagramdan takip edebilirsiniz ve düstugunde kalkarsan hayat guzeldir adli kitabi okumanizi tavsiye ederim özguven duygusunu gucu cevreye karsi nasil davranmaniz gerektigi kendinizi degerli kilmanizi saglayan cok guzel yorumlari var ...

Evlilik konusu hariç yazıyı ben yazmış gibiyim hamdolsun evliliğimde öyle bir şey yok ama genel olarak bende de var

Bunların hepsi sevgisizlikten…

artık bana değer vermeyen kimseye değer vermiyorum eskiden üzülürdüm dusuncesizlik yaparsam veya birini incitirsem artık değmeyen kimse için üzülmüyorum uzulsem bile geçecek geçecek o da sana değer vermedi diye kendimi telkin ediyorum. Kimse için fedakarlık yapmıyorum. En önemlisi hayır demeyi öğrendim

Kendinize zaman ayırırken neler yapıyorsunuz mesela

Biraz daha açsanız konuyu daha çok yardımcı olabiliriz belki.
Kardeşlerim hep kendi bencilliklerinde yaşarken ben hep herkese koştum , ve içlerinden birine inanılmaz kırgınım , ama annem kırgın olmadan eskisi gibi iyi olmamızı istiyor beli bacakları tutuluyor üzülmekten , ben de eskisi gibi olmak istemiyorum içimden gelmiyor , diler kardeşim de annemi üzemezsiniz adım at diye bana haykırıyor ki kendisi de çok üzmüştür , neden hep ben adım atmak zorunda bırakılıyorum zaten her zamana herkese ben adım attım ben yardım ettim , anlaşılmamak haksızlıklar beni inanılmaz üzüyor artık fiziksel zarar görmeye başladım ve daha bir sürü ayrıntı .
Çevremdeki insanlara çok kırgınım ve aslında kendime , neden hep güçlü durmak zorundaydım ki ... bir sürü sebep buluyorum aslında temelden gelen sıkıntılar
Çözmem lazım

Kök ailemden kimin neye ihtiyacı varsa beni bulmuştur
Ciddi anlamda benciller işi düşmeden aramazlar ama ben hep atarım sorarım çünkü bana göre normali bu , hoşlarına da gider bu işlerini de gelir , hakeza annemin bir sağlık sorunu olsa hep koşarım ben kalırım hastanede vs vs
Evlendim eşimle de sorunlar ...
Kendimi çok hırpalandığımı farkediyorum ama işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum bulamıyorum , çok fena patlama yaşıyorum çok ama çok üzgünüm inanılmaz yalnız hissediyorum

Verici olmam İçin de ayrıca baskı var
Kendimden bıktım bu döngülerden bıktım

öyle alıştırdıgın için öyle hissediyorsun , aslında öyle değil ,

bende senın gibyidim özellikle eşimin tarafına baktım bir faydası yok bir dogum gunumu bile kutlamaktan acizler ,
şimdi kendi oğulları kardeşleri yani kocam nasıl davranıyorsa öyle davranıyorum ararlarsa tlf açıyorum çağırırlarsa gidiyorum , gelmek isterlese koronayı bahane ediyorum ,

7 aydır bu şekilde yşaıyorum bayaa rahatmış

Alçak essege binen cok olur derler bizim burda. Alçak essek olmayin. Kimse istedi diye adim atmayin. Eger hakli iseniz kardeşinize annenize deyin ki hayati olan o illa ara duzeltmek istiyorsaniz soyleyin gelsin ozur dilesin.

Biraz da sizin başkalarına işiniz düşsün mesela.
Alıcı olma.zamani gelmedi mi ?

Çok ciddi bir şekilde düştü işim , ama yardımcı olmadılar , olmazlar da çok net gördüm
Nasıl reddettilerse öyle reddetmeyi bileceksin o zaman.
İyiye hep iyi ol.
Ama seni kullanan ailen dahi olsa orda bir dur mesafeni koy.
Artik evlisin seninde bir hayatın var.
Koşmaktan yoruldum demek yerine koşmayı bırak. bu daha iyi hissettirir.

Şuan asla görüşmek istemiyorum ama üstümde inanılmaz bir başlı bar anneme hastalanıp duruyor biz görüşmüypruz diye
Kırgın olan benim ve yine benden Adımatmam bekleniyor annem için , Dabi olacak kişi de bana baskıyapıyor sorun neyse çözün ve konuşun diye ama artık inanılmaz soğudum . İnanılmaz . Hayatımda olmasa hiç bir değişiklik olmazmış bunu farkettim ve bu çok acı ..
Şu durumda annem üzülsün istemiyorum ama adım atmak asla istemiyorum. Küs değilim ben diyorum ama eskisi gibi üstlerine düşmem bekleniyor benden, asla asla zerre içimden gelmiyor asla midem ağrıyor am herkes üstüme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…